Δεν τρέχει στο Μπαχρέιν ο Alonso

Ο Fernando Alonso τέθηκε νοκ άουτ από τον αγώνα του Μπαχρέιν λόγω του ατυχήματος στην Αυστραλία.

Δεν τρέχει στο Μπαχρέιν ο Alonso

Οι γιατροί άναψαν "κόκκινο" στον Fernando Alonso, με συνέπεια να μην αγωνιστεί στο grand prix του Μπαχρέιν αυτό το Σαββατοκύριακο, εξαιτίας του τρομακτικού ατυχήματος που είχε στην πρεμιέρα της Αυστραλίας.

Ο πιλότος της McLaren είχε αναποδογυρίσει με το μονοθέσιό του μετά από πρόσκρουση με το πίσω μέρος της Haas του Esteban Gutierrez, με συνέπεια να υποστεί μικροτραυματισμούς στα πλευρά.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο Σαχίρ έδειξαν ότι υπάρχουν τραυματισμοί στο στήθος που δεν έχουν επουλωθεί, με συνέπεια να μην του επιτραπεί η συμμετοχή του στον αγώνα και να αντικατασταθεί από τον αναπληρωματικό οδηγό της αγγλικής ομάδας, Stoffel Vandoome.

Ο 34χρονος Ισπανός θα λάβει μέρος στην επίσημη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, όπου θα εξηγήσει την κατάστασή του και θα εξεταστεί ξανά πριν από το κινεζικό grand prix που ακολουθεί σε δύο εβδομάδες.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά σε περίπου έναν χρόνο που ο Alonso χάνει αγώνα λόγω υγείας, αφού είχε τεθεί νοκ άουτ για την πρεμιέρα του 2015 λόγω επίσης ενός ατυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γι' αυτό σώθηκε ο Alonso

Πόσο θα επηρέαζε το "halo" το ατύχημα του Alonso

O Alonso περιγράφει το ατύχημα στην Αυστραλία

Τρομακτικό ατύχημα για Alonso

News 24/7

24MEDIA NETWORK