Διέλυσαν τα μονοθέσια στην Ουγγαρία (VIDEOS)

Επεισοδιακό ήταν το Grand Prix της Ουγγαρίας, καθώς εκτός από έξι εγκαταλείψεις είχε και δύο εντυπωσιακά ατυχήματα με πρωταγωνιστές τους Marcus Ericsson και Sergio Perez. (VIDEOS)

Το Grand Prix της Ουγγαρίας ήταν ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της σεζόν όχι μόνο για τις μάχες που δόθηκαν για την πρώτη θέση αλλά και για τα εντυπωσιακά ατυχήματα που παρακολουθήσαμε στην πίστα με πρωταγωνιστές τους Marcus Ericsson και Sergio Perez και ανάγκασαν το αυτοκίνητο ασφαλείας να κάνει 2 φορές την εμφάνισή του.

Στον 9ο γύρο του αγώνα, ο Marcus Ericsson έχασε τον έλεγχο του μονοθέσιου του με αποτέλεσμα στη συνέχεια να καταλήξει στα προστατευτικά ελαστικά και να χάσει και το μπροστινό μέρος της Caterham.

Αντίστοιχα στον 23ο γύρο, ο Sergio Perez διέλυσε την Force India, όταν έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να βρεθεί στον τοίχο. Δείτε το VIDEO.

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.