Διπλή ποινή για τον Perez

Ο Μεξικανός οδηγός δεν συμμορφώθηκε με τις κίτρινες σημαίες.

Αυστηροί αποδείχθηκαν οι αγωνοδίκες του Grand Prix Σιγκαπούρης, καθώς εφαρμόζοντας –σωστά- το γράμμα του νόμου, επέβαλλαν δύο ποινές στον Sergio Perez ενόψει του δέκατου-πέμπτου αγώνα της σεζόν! Ο Μεξικανός δεν συμμορφώθηκε στο καθεστώς κίτρινης σημαίας στο φινάλε του Q2, όπου ο Romain Grosjean και ο Jenson Button είχαν εξόδους.

Πέρασε στο Q3, τελικά κατετάγη δέκατος αλλά η χαρά του δεν κράτησε πολύ. Ο οδηγός της Force India θα εκκινήσει τελικά από τη δέκατη όγδοη θέση, καθώς έλαβε 3 θέσεις ποινής γιατί προσπέρασε τη Haas του Esteban Gutierrez και άλλες 5 επειδή δεν μείωσε την ταχύτητά του στον απαιτούμενο βαθμό. Παράλληλα, πήρε και 3 βαθμούς ποινής στην αγωνιστική λισάνς του.

Οι αγωνοδίκες για τον αγώνα που διεξάγεται υπό το φως των προβολέων στη Μαρίνα Μπέι, είναι οι Gerd Ensser, Steve Stringwell και Mark Blundell.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.