Διπλή ποινή για τον Perez

Ο Μεξικανός οδηγός δεν συμμορφώθηκε με τις κίτρινες σημαίες.

Αυστηροί αποδείχθηκαν οι αγωνοδίκες του Grand Prix Σιγκαπούρης, καθώς εφαρμόζοντας –σωστά- το γράμμα του νόμου, επέβαλλαν δύο ποινές στον Sergio Perez ενόψει του δέκατου-πέμπτου αγώνα της σεζόν! Ο Μεξικανός δεν συμμορφώθηκε στο καθεστώς κίτρινης σημαίας στο φινάλε του Q2, όπου ο Romain Grosjean και ο Jenson Button είχαν εξόδους.

Πέρασε στο Q3, τελικά κατετάγη δέκατος αλλά η χαρά του δεν κράτησε πολύ. Ο οδηγός της Force India θα εκκινήσει τελικά από τη δέκατη όγδοη θέση, καθώς έλαβε 3 θέσεις ποινής γιατί προσπέρασε τη Haas του Esteban Gutierrez και άλλες 5 επειδή δεν μείωσε την ταχύτητά του στον απαιτούμενο βαθμό. Παράλληλα, πήρε και 3 βαθμούς ποινής στην αγωνιστική λισάνς του.

Οι αγωνοδίκες για τον αγώνα που διεξάγεται υπό το φως των προβολέων στη Μαρίνα Μπέι, είναι οι Gerd Ensser, Steve Stringwell και Mark Blundell.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

NBA

Ο Ingles δεν είναι ένας παίκτης της σειράς

Στα 17 έγραψαν λάθος το όνομά του. Στα 23 ήταν συμπληρωματικός στην Μπαρτσελόνα. Στα 31 είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης των Jazz. Παρόλα αυτά ο Joe Ingles θέλει ακόμη να παίξει στους Adelaide 36ers.