Ενεργός ο λογαριασμός του Σουμάχερ στο twitter

O Μίκαελ Σουμάχερ εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, χωρίς να έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό η κατάσταση της υγείας του, 3 χρόνια μετά από το ατύχημα που είχε υποστεί κάνοντας σκι. Γιατί ενεργοποίηθηκαν εσχάτως οι λογαριασμοί του στα social media.

Ενεργός ο λογαριασμός του Σουμάχερ στο twitter

Λίγο πριν κλείσει τα 48, ο Μίκαελ Σουμάχερ εξακολουθεί να αναρρώνει στο σπίτι του στην Ελβετία, τρία χρόνια μετά το ατύχημα που είχε στις Άλπεις, όπου χτύπησε στο κεφάλι κάνοντας σκι. Η κατάσταση της υγείας του Γερμανού πρώην πιλότου δεν έχει γίνει γνωστή, ενώ αυτό που έχει αφήσει να εννοηθεί το περιβάλλον του, είναι πως υπάρχει μια μικρή βελτίωση, όχι τέτοια όμως που θα μπορούσε να εκτεθεί για την ώρα στη δημοσιότητα.

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα στους απανταχού θαυμαστές του Σουμάχερ, είναι το γεγονός πως έχουν ενεργοποιηθεί οι λογαριασμοί του στα social media. Μάλιστα το τελευταίο 24ωρο ο λογαριασμός στο twitter έχει έντονη δραστηριότητα. Προφανώς και οι αναρτήσεις δεν γίνονται από τον ίδιο, αλλά από μια ομάδα επικοινωνίας που βρίσκεται στο περιβάλλον του και έχει την έγκριση της οικογένειάς του.

Οι εν λόγω αναρτήσεις συνοδεύονται από φωτογραφίες της πλούσιας καριέρας του Γερμανού σούπερ σταρ του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μάλιστα όλες συνοδεύονται από το hastag #keepfighting, στέλνοντας μήνυμα για τον αγώνα που γίνει ο "Σούμι".

Δείτε μερικές από τις τελευταίες αναρτήσεις:

News 24/7

24MEDIA NETWORK