Φαβορί ο Rosberg αλλά…

O Christian Horner της Red Bull Racing μιλάει για την μάχη του τίτλου.

Φαβορί ο Rosberg αλλά…

Τη δική του άποψη για την τελική έκβαση της φετινής μάχης-τίτλου στους οδηγούς, εξέφρασε ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner. Ο Βρετανός ξέρει καλά από μάχες… στο όριο με φόντο το θρόνο αφού την τετραετία 2010-2014 η ομάδα του έκανε το νταμπλ. Ξέρει λοιπόν πως τίποτα δεν έχει κριθεί, παρότι ο ο Nico Rosberg έχει προβάδισμα 33 πόντων έναντι του Lewis Hamilton.

Ο Horner είπε στο motorsport.com: "Σε όλα τα σπορ βλέπεις στιγμές που ενώ η μάχη είναι οριακή, ξαφνικά τα πάντα ευνοούν έναν οδηγό. Αυτό συμβαίνει τώρα με τον Nico. Ο Lewis είχε μερικά δύσκολα Σαββατοκύριακα φέτος αλλά είμαι σίγουρος πως θα αντεπιτεθεί. Όμως χρειάζεται και λίγη βοήθεια από την τύχη. Μία εγκατάλειψη του Nico σε συνδυασμό με δική του νίκη, θα τον βάλει πάλι στο παιχνίδι. Όλα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα.

Το είδαμε με τον Kimi (Raikkonen), με τον τρόπο με τον οποίο έκλεψε τον τίτλο από τον Lewis και τον Fernando (Alonso) πριν από 10 χρόνια (σ.σ. τη σεζόν 2007). Ακόμα υπάρχουν 100 διαθέσιμοι βαθμοί και θα πρέπει να είναι κάποιος ανόητος για να τον ξεγράψει από τώρα".

Απομένουν τέσσερις αγώνες για την ολοκλήρωση της σεζόν, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Ώστιν, αυτή την Κυριακή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK