GP Αυστραλίας: Θρίαμβος Rosberg στην πρεμιέρα!

Ο Γερμανός πήρε τη νίκη σε έναν επεισοδιακό αγώνα, με τον Lewis Hamilton και τον Sebastian Vettel να συμπληρώνουν το βάθρο.

GP Αυστραλίας: Θρίαμβος Rosberg στην πρεμιέρα!

Γεμάτος συγκινήσεις και ανατροπές ήταν ο πρώτος αγώνας της νέας χρονιάς, που έλαβε χώρα στην πίστα του Albert Park στη Μελβούρνη. Παρά το δυναμικό ξεκίνημα της Ferrari, η Mercedes ήταν εκείνη που έκανε το 1-2, με τον Nico Rosberg στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Αυτή ήταν η δέκατη-πέμπτη νίκη στην καριέρα του Γερμανού που φιλοδοξεί φέτος να κλέψει το θρόνο από τον teammate του, Lewis Hamilton. Και ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια ιδανικά. Ας δούμε όμως πως εξελίχθηκε η πρώτη μάχη του 2016…

Όταν έσβησαν τελικά τα κόκκινα φώτα, ο Vettel εκτοξεύθηκε από το grid και χώθηκε ανάμεσα από τις δύο Mercedes, παίρνοντας την πρωτοπορία. Το ιδανικό πλασάρισμα του teammate του στη Ferrari, Kimi Raikkonen, τον έφερε δεύτερο, την ώρα που ο pole man Lewis Hamilton έκλεινε τον πρώτο γύρο μόλις έκτος! Σύντομα ο παγκόσμιος πρωταθλητής πέρασε τον Felipe Massa αλλά στη συνέχεια κόλλησε πίσω από την Toro Rosso του Max Verstappen.

Συμπληρώνοντας δέκα γύρους, ο Vettel είχε προβάδισμα 2.5sec από τον teammate του που δεν απειλούνταν από τον Rosberg. Και ήταν ο Γερμανός αυτός άνοιξε το χορό των αλλαγών ελαστικών (από τους πρωτοπόρους) στον 13ο γύρο, επιστρέφοντας στην πίστα οριακά πίσω από τον Nico Hulkenberg που ήταν πρώτος ανάμεσα στους οδηγούς που είχαν εκκινήσει με τη μαλακή γόμα.

Ένα γύρο μετά μπήκε στα pit και ο Vettel, βάζοντας όμως την πολύ μαλακή γόμα! Επέστρεψε στην πίστα οριακά μπροστά από τον Rosberg και κατάφερε σταδιακά να ξεφύγει και πάλι. Μάλιστα πέρασε πολύ άνετα τον Hamilton που είχε ελαστικά 16 γύρων, αν και πρέπει να σημειωθεί πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν ενέδωσε με την ίδια ευκολία στον teammate του που βρέθηκε πίσω του λίγο μετά!

Στον 17ο γύρο είχαμε διπλό pit stop που καταδεικνύει το εύρος στρατηγικών φέτος. O Raikkonen έβαλε την πολύ μαλακή γόμα ενώ ο Hamilton τη μέση, προχωρώντας προφανώς σε εναλλακτικό σχέδιο.

Όμως όλα τα πλάνα των ομάδων πήγαν στα σκουπίδια στον 18ο γύρο, όταν είχαμε ένα τρομακτικό ατύχημα με πρωταγωνιστές τον Esteban Gutierrez και τον Fernando Alonso. Ο Ισπανός προσπάθησε να προσπεράσει στη στροφή 3 και η σύγκρουση είχε τρομακτικά αποτελέσματα. Η MP4-31 χτύπησε στον τοίχο και ανεξέλεγκτη αναποδογύρισε και απογειώθηκε! Τελικά ακινητοποιήθηκε στον προστατευτικό τοίχο από ελαστικά μετά την αμμοπαγίδα, ευτυχώς χωρίς να έχει τραυματιστεί ο Alonso.

Το αυτοκίνητο ασφαλείας έκανε άμεσα την εμφάνισή του αλλά η πληθώρα θραυσμάτων που είχαν γεμίσει την πίστα, οδήγησαν τους υπεύθυνους του αγώνα στη διακοπή του για περίπου 20 λεπτά.

Στην επανεκκίνηση οι Ferrari επέλεξαν να συνεχίσουν με τα πολύ μαλακά ελαστικά ενώ οι Mercedes με τη μέση γόμα. Όμως για τον Raikkonen, η γνωστή γκαντεμιά χτύπησε ξανά αφού στον 24ο γύρο επέστρεψε στα pit με φλόγες να βγαίνουν από τη μονάδα ισχύος της SF16-H. Έτσι πίσω από το δίδυμο της κορυφής, πέρασαν ο Daniel Ricciardo με τη Red Bull και οι δύο Toro Rosso, με τον Hamilton να ακολουθεί.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής περίμενε μέχρι τον 32ο γύρο για να κερδίσει μία θέση κι αυτό όταν ο Sainz μπήκε στα pit για αλλαγή ελαστικών. Ένα γύρο μετά απαλλάχθηκε και από τον Verstappen που καθυστέρησε πολύ στο δικό του pit stop.

Το ίδιο προβληματικό ήταν και το δεύτερο pit stop του Vettel, με την καθυστέρηση στην αλλαγή τους εμπρός αριστερού τροχού να ανεβάζει τον χρόνο που πέρασε ακινητοποιημένος ο Γερμανός στα 5.6sec! Έβαλε όμως ελαστικά μαλακής γόμας, επιλογή διαφορετική από εκείνη των Mercedes. Με αυτά άρχισε να κερδίζει ένα δευτερόλεπτο στο γύρο από τον Hamilton που με τη σειρά του πλησίαζε γοργά τον δεύτερο Ricciardo.

Στον 42ο γύρο ο πρωταθλητής πέρασε τον Αυστραλό που συνέχιζε με τελειωμένα ελαστικά μαλακής γόμας κι έτσι η Mercedes βρέθηκε ξανά στο 1-2, όμως με τον Vettel να μειώνει συνεχώς τη μεταξύ τους διαφορά. Στον 51ο γύρο αυτή είχε πέσει στα 2.5sec ενώ ένα πέρασμα μετά, ο Γερμανός είχε πλέον βρεθεί στην ουρά της W07. Όμως το παράκανε στην προτελευταία στροφή, βγήκε στο γρασίδι και όλα τελείωσαν εκεί.

Η Mercedes έκανε και φέτος το 1-2 ενώ η Ferrari έμεινε με τα «αν…». Ο Ricciardo εξεπλάγην από το ρυθμό της Red Bull που τον έφερε τέταρτο, μπροστά από τον Felipe Massa που έκανε αθόρυβο αγώνα με τη Williams.

«Αυτή η έκτη θέση είναι σαν νίκη», φώναζε από τον ασύρματο ο Romain Grosjean για το πλασάρισμα της νεοσύστατης Haas F1! Η Αμερικανική ομάδα έγινε η πρώτη «σταχτοπούτα» που βαθμολογήθηκε στο ντεμπούτο της, από την Toyota το 2002!

O Nico Hulkenberg χάρισε τους βαθμούς της έβδομης θέσης στη Force India, τερματίζοντας μπροστά από τον Vdata-altteri Bottas της Williams ενώ τη βαθμολογούμενη δεκάδα έκλεισαν οι δύο Toro Rosso. Υπήρξε πάντως ένταση στο στρατόπεδο της ιταλικής ομάδας, με τον Max Verstappen να παραπονιέται γιατί δεν μπήκε πρώτος για αλλαγή ελαστικών ενώ το είχε ζητήσει και προς το τέλος να έχει και μία επαφή με τον Carlos Sainz. Αμφότεροι ήταν τυχεροί που συνέχισαν.

Συνολικά πλασαρίστηκαν 16 οδηγοί και είχαμε 6 εγκαταλείψεις. Όσο για τον Alonso, επισκέφτηκε το ιατρικό κέντρο της πίστας και πήρε άμεσα το «πράσινο φως» από τους γιατρούς να αποχωρήσει, αφού δεν τραυματίστηκε στο τρομακτικό ατύχημα του 18ου γύρου.

Αυτά λοιπόν έγιναν στη Μελβούρνη, στην πρεμιέρα του 2016. Μείνετε όλη μέρα συντονισμένοι στο Contra.gr για δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές αλλά και το πρώτο Race Blog της χρονιάς όπου θα αναλύσουμε όσα έγιναν, με… τον δικό μας, ιδιαίτερο τρόπο. Και το βράδυ της Δευτέρας, επιστρέφει και το Live Chat όπου θα ανταλλάξουμε απόψεις για όσα είδαμε στο Albert Park!

ΤΟ LIVE

23:00
Καλημέρα σας φίλες και φίλοι! Σε πολύ λίγο ξεκινάει ο πρώτος αγώνας Formula 1 της χρονιάς και εμείς θα σας ενημερώνουμε LIVE για την εξέλιξή του. 
06:47
Σε πολύ λίγο ο Πάνος Σεϊτανίδης θα μας μεταφέρει το κλίμα λίγο πριν από την εκκίνηση.
06:50
Καλημέρα στους αναγνώστες του Contra.gr και τους φίλους της Formula 1!
06:51
Αυτή είναι η 20η φορά που η Formula 1 επισκέπτεται τη Μελβούρνη και την πίστα του Άλμπερτ Παρκ. Η 19η που αυτός είναι ο εναρκτήριος αγώνας της σεζόν και συνολικά η 32η που βλέπουμε Grand Prix στην Αυστραλία.
06:52

Το 1985 έκανε ντεμπούτο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα η πίστα της Αδελαϊδας, το 1996 πήρε τη σκυτάλη η Μελβούρνη.

06:54

Συνολικά 12 φορές ο νικητής του αγώνα έχει εκκινήσει από την πρώτη σειρά του grid. Τις εννέα από αυτές είχε και την pole position.

06:54

Πολυνίκης στο Grand Prix Αυστραλίας παραμένει ο Michael Schumacher με τέσσερις επιτυχίες (2000, 2001, 2002, 2004).

06:55

Από τους εν ενεργεία οδηγούς, τις περισσότερες νίκες έχει ο Jenson Button – 3 (2009, 2010, 2012). Οι Kimi Raikkonen και Lewis Hamilton έχουν από δύο.

06:56

Στους κατασκευαστές, η McLaren έχει 12 νίκες, η Ferrari 10 και η Williams 6. Όμως την τελευταία διετία, αυτή που κυριαρχεί είναι η Mercedes.

06:57

To σημείο μέγιστης καταπόνησης των φρένων στο σιρκουί του Albert park είναι πριν τη στροφή 3. Τα μονοθέσια επιβραδύνουν κατά 222 χιλιόμετρα την ώρα μέσα σε 122 μέτρα. Διαδικασία κατά την οποία αποβάλλονται 2,081 kW ισχύος. Ο οδηγός δέχεται δυνάμεις της τάξης των 4.6 g ενώ ασκεί στο πεντάλ του φρένου πίεση που ισοδυναμεί με 140 kg.

06:57

Ποια ήταν η χειρότερη θέση από την οποία εκκίνησε αλλά κέρδισε κάποιος στη Μελβούρνη; Η ενδέκατη, το 2003 για τον David Coulthard.

06:58

Συνολικά 16 οδηγοί από τη χώρα των καγκουρό έχουν φτάσει στη Formula 1. Ο τελευταίος πρωταθλητής, ήταν ο Alan Jones το 1980 με τη Williams.

06:58

Πέρυσι ο Lewis Hamilton μετέτρεψε την pole position σε νίκη. Θα τα καταφέρει και φέτος;

06:59

Πάντως το βάθρο συμπλήρωναν οι Nico Rosberg και Sebastian Vettel, που πλασαρίστηκαν ακριβώς πίσω του στις χθεσινές κατατακτήριες.

07:00
Μιλώντας για κατατακτήριες συμφωνήθηκε από τις ομάδες να επιστρέψουν στο παλιό σύστημα, αρχής γενομένης από το GP του Μπαχρέιν.
07:01
Στον τομέα των ελαστικών, σύμφωνα με την Pirelli, ιδανική στρατηγική είναι η εκκινηση με πολύ μαλακή γόμα, πρώτο pit stop στον γύρο 16 για να "φορεθούν" ελαστικά μαλακής γόμας και ξανά στον γύρο 37, πάλι για μαλακή γόμα.
07:02

Πάμε όμως σιγά-σιγά στη live κάλυψη του αγώνα από την ομάδα του Contra.gr και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα κατά τη διάρκεια της μονομαχίας του Albert Park. Με σχόλια, τοποθετήσεις, στατιστικά και παρασκήνιο. Καλή διασκέδαση!

07:03
Τα μονοθέσια μετά τον γύρο σχηματισμού παίρνουν θέση στο grid. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα με τον Kvyat.
07:04
Το είπε πέρυσι: "Ι Will be Back"
07:05
Ο Kvyat θα πρέπει πλέον να εκκινήσει από το pit lane. Δύσκολο Σαβ/κο για τον Ρώσο
07:05
Ο επιπλέον γύρος σχηματισμού αφαιρεί έναν από το σύνολο γύρων του αγώνα.
07:06
Η RB12 του Kvyat ακινητοποιημένη στη μέση του grid
07:07
Έχουμε εκκίνηση! Μπροστά οι δύο Ferrari. Κακή εκκίνηση για τον Hamilton.
07:09
Απίστευτη εκκίνηση από τις Ferrari! Με το καλημέρα το Grand Prix Αυστραλίας μας χαρίζει ελπίδα για μία σεζόν με μάχες!
07:11
3/57 Στην πρώτη θέση ο Vettel, 2ος ο Raikkonen, 3ος ο Rosberg. Στην 6η θέση ο Hamilton.
07:13
Οι επιλογές ελαστκών για την εκκίνηση....

07:14
Ένα κλαταρισμένο ελαστικό έφερε τον Magnussen στα pit ενώ όλα δείχνουν πως είναι game over για τον Kvyat. Ατυχία για τον Ρώσο
07:14
Η στιγμή της εκκίνησης!
07:15
Από τα replay της εκκίνησης φαίνεται πως υπήρξε μικρή επαφή Hamilton-Rosberg. Το πίσω αριστερό ελαστικό του Γερμανού, με την εμπρός αεροτομή του Βρετανού
07:16
Ο "Λέοντας" είναι σίγουρος πως θα επιτεθούν οι Mercedes...
07:17
6/57 Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, οι Mercedes καλούνται να ανακάμψουν. Φυσικά, όλα θα κριθούν στο πόσο θα καθυστερήσει ο Raikkonen τον Rosberg. Θα επιτρέψει στον Vettel να χτίσει διαφορά;
07:19
Maurizio Arrivabene: Μακράν ο πιο εκδηλωτικός ανάμεσα στους διευθυντές των ομάδων.
07:20
9/57 Πόσο θα επιτρέψει στον ταλαντούχο Verstappen η περυσινή μονάδα ισχύος της Ferrari, να κρατήσει πίσω του τη φετινή Mercedes;
07:21
Σε λίγο θα αρχίσουν και τα pit stop!
07:21
H κατάταξη μετά από 9 γύρους!
07:22
Στην εκκίνηση ο Hamilton έπεσε πίσω κι από τον Massa!
07:23
Βάλτε εσείς τη λεζάντα...

07:24
11/57 Στα 2,5 sec o Vettel από τον Kimi, άλλα 1.2 sec πιο πίσω ο Rosberg. Οι Mercedes δεν ρισκάρουν στο στενό σε πολλά σημεία σιρκουί του Albert Park, περιμένουν τα πρώτα pit stop για να πάνε στο undercut.
07:25
12/57 Sainz και Nasr ανοίγουν το χορό των Pit stop...
07:25
Ο πρώτος εκ των οδηγών που εκκίνησαν με τη μαλακή γόμα, ο Nico Hulkenberg, είναι 23 δευτερόλεπτα πίσω από τον Vettel. Ήδη διαφορά άνω της συνολικής απώλειας ενός pit stop
07:29
Το αστραπιαίο pit stop του Rosberg του επέτρεψε να κρατηθεί μπροστά από τον Hulkenberg, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό.
07:30
15/57 Τι διαφορά κάνει ένας γύρος! Με τα χίλια ζόρια έμεινε μπροστά από τον Rosberg o Vettel, ωστόσο έβαλε πολύ μαλακά ελαστικά ενώ ο αντίπαλός του τη μαλακή γόμα. Ναι, ήταν αυτή που ο Sebastian κράτησε χθες όταν δεν έκανε γύρο στο φινάλε του Q3.
07:31
Οριακά ο Vettel μπροστά από τον Rosberg μετά το pit stop του!
07:32
17/57 Με ελαστικά 16 γύρων , ο Hamilton δεν κατάφερε να καθυστερήσει καθόλου τον Vettel! Αντίθετα, καθυστερεί τον Rosberg!
07:35
Διαφορετικές στρατηγικές πάλι! Πολύ μαλακή γόμα ο Raikkonen, μέση γόμα ο Hamilton!
07:36
Στο μεταξύ υπάρχει σύγκρουση του Gutierrez με τον Alonso. Αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα
07:36
Έχουμε καθεστώς κόκκινης σημαίας, διακοπή του αγώνα!
07:37

07:39
Flash Back 15 χρόνια πριν, σε ένα ανάλογο συμβάν στην Αυστραλία, που στοίχησε τη ζωή σε έναν κριτή...
07:39

07:40
Δείτε το τρομακτικό ατύχημα των Alonso-Gutierrez
07:42

07:43
Ο Alonso είναι πολύ καλά στην υγεία του. Περιμένουμε τώρα να καθαριστεί η πίστα για να συνεχιστεί ο αγώνας.
07:44
Η κατάταξη μέχρι τη διακοπή του αγώνα:
07:45

07:45
Η επανεκκίνηση θα γίνει σε 10 λεπτά
07:49
Το ατύχημα σε πραγματική ταχύτητα ήταν απλά τρομακτικό!

07:51
Όπως σας ενημερώσαμε ήδη, η επανεκκίνηση θα γίνει στις 7.55 ώρα Ελλάδας.
07:56

07:57
Οι Ολλανδοί παρακολουθούν σε καφετέριες τις προσπάθειες του Max Verstappen!
07:58

07:58
Για να δούμε τι θα γίνει στην επανεκκίνηση...
07:59
Πριν τη διακοπή, Ricciardo, Verstappen, και Sainz βρέθηκαν μπροστά από τον Hamilton που θα δυσκολευτεί να τους περάσεις...
08:02

08:03
Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί ο αγώνας βάσει των επιλογών στρατηγικής. Μπορούν ο Nico και ο Lewis να πάνε μέχρι το τέλος με τη μέση γόμα;
08:05
Εγκαταλείπει ο Kimi Raikkonen και η Mercedes τρολάρει τη Ferrari...
08:05

08:07
To δράμα του Kimi από διάφορες οπτικές γωνίες...

08:10
27/57 Ποινή διέλευσης από τα pit για τον Marcus Erisson καθώς οι μηχανικοί της Sauber συνέχισαν να δουλεύουν πάνω στο μονοθέσιό του μετά το σήμα των 15 δευτερόλεπτο από την επανέναρξη της διαδικασίας.

08:10
28/57 Ο Vettel χάνει έδαφος έναντι του Rosberg... Στα 2 δευτερόλεπτα η διαφορά τους.
08:11

08:13
Ο Fernando Alonso επισκέφτηκε το ιατρικό κέντρο της πίστας και οι γιατροί του έδωσαν το πράσινο φως να αποχωρήσει. Όλα οκ!
08:15
Ομολογώ πως δεν περίμενα τόσο ανταγωνιστική τη Red Bull. O Ricciardo διατηρεί με άνεση την τρίτη θέση...
08:16
Στα μισά του δρόμου...
08:20
34/57 Sainz και Button βάζουν ελαστικά μέσης γόμας, που δείχνει να αποδίδει καλύτερα υπό τις παρούσες συνθήκες.
08:21
Συγκλονιστική εικόνα από τη Sutton images!

08:23
O Rosberg πλησιάζει αλλά η Ferrari κρατάει ακόμα τον Vettel στην πίστα με τα ελαστικά του καταπονημένα!
08:24
Εκτός από τον Vettel που έχει ακόμα την πολύ μαλακή γόμα και τον Ricciardo που έχει τη μαλακή, όλοι οι υπόλοιποι "φοράνε" τη μέση γόμα.
08:24
Ήρθε η ώρα του κρίσιμου pit stop για τη Ferrari!
08:24
Πολύ αργό Pit stop! Αυτά τα 5.6 δευτερόλεπτα λόγω της καθυστέρησης στην αλλαγή τροχού εμπρός αριστερά, μπορεί να του στοιχήσει τον αγώνα! Έβαλε τη μαλακή γόμα ο Vettel!
08:27
Για να δούμε το ρυθμό του Vettel με τα νέα ελαστικά μαλακης γόμας. "Έκλεψε" ένα δευτερόλεπτο από τον Hamilton στον προηγούμενο γύρο!
08:27
39/57 Ο Verstappen ήταν έξαλλος που ενώ ζήτησε να αλλάξει ελαστικά, πρώτος για την Toro Rosso μπήκε ο Sainz. Τώρα έχουν μπροστά τους τον Palmer και ο Verstappen ζητά να τον αφήσουν να προσπαθήσει να τους περάσει! Είναι απίστευτος ο μικρός!
08:29
Γύρος και δευτερόλεπτο για τον Vettel έναντι του Hamilton που με τη σειρά του πλησιάζει τον Ricciardo, τα μαλακά ελαστικά του οποίου δείχνουν να είναι στο τέλος της ζωής τους.
08:30

08:31
Fire and Ice!

08:32

08:33
42/57 Ο Hamilton περνάει τον Ricciardo, είναι 9 sec πίσω από τον Rosberg. Ο Vettel όμως πλησιάζει!
08:33

08:38
Η διαλυμένη McLaren του Alonso από άλλη μία οπτική γωνία...

08:39
47/57 Με την πολύ μαλακή γόμα, ο Ricciardo έφτασε γρήγορα και πέρασε εύκολα τον Massa. Το κοινό ζητωκραυγάζει και ο οδηγός της Red Bull είναι πλέον τέταρτος, πίσω από τις Mercedes και τον Vettel.
08:40
Στα 10 δευτερόλεπτα η διαφορά ανάμεσα στα δύο ασημί βέλη, στα 4 αυτή των Hamlton-Vettel.
08:42
48/57 Μειώνει συνέχεια ο Vettel τη διαφορά από τον Hamlton. Τώρα στα 3.8 ενώ έχουμε ακόμα 9 γύρους!
08:43
H προσπέραση του Ricciardo επί του Massa...
08:44
49/57 Συνεχείς ταχύτεροι γύροι από τον Ricciardo με τα πολύ μαλακά Pirelli. Είναι τέταρτος αλλά αρκετά μακριά από τον Vettel.
08:45
Γύρος 49 και η Haas είναι μέσα στους βαθμούς στον παρθενικό της αγώνα! Ο Grosjean είναι έκτος, αν και έχει πίσω του ταχεία αμαξοστοιχία!
08:49
H Ferrari του Vettel είναι πλέον στο διαχύτη της W07. Πότε θα επιδιώξει προσπέρασμα ο Vettel; Απομένουν 5 ακόμα γύροι!
08:50

08:50
Το τρολάρισμα της Mercedes στη Ferrari μέσω twitter συνεχίζεται!

08:51
Επαφή ανάμεσα στις δύο Toro Rosso, ο Verstappen είχε προ πολλού χάσει την ψυχραιμία του...
08:52
H στιγμή της επαφής...
08:54
Λάθος του Sebastian Vettel στην προτελευταία στροφή, βόλτα στο γρασίδι, ουσιαστικά game over...
08:54

08:57
Ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν για τον Rosberg, εντυπωσιακή ανάκαμψη της Mercedes που κάνει το 1-2, έστω και πολύ πιο δύσκολα απ' ότι θα περίμενε κανείς...
08:59
Λίγο η διακοπή του αγώνα, λίγο η στρατηγική ελαστικών μετά από αυτή, λίγο το αργό pit stop και φυσικά το λάθος στο τέλος, κράτησαν τον Vettel στην 3η θέση!
08:59
"Είναι νίκη για εμάς" λέει συγκινημένος ο Romain Grosjean που χαρίζει τους βαθμούς της 6ης θέσης στη Haas! Στο ντεμπούτο της!
09:05

09:05

09:07
To γνωστό βάθρο, με τον Nico μπροστά & τη Ferrari πιο δυνατή. Ένας αγώνας με απρόοπτα και ανακατατάξεις, ένα θετικό ξεκίνημα στη σεζόν που φαντάζει πως θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον από την περυσινή!
09:09
Απόψε στο πρώτο Race Blog της χρονιάς θα αναλύσουμε όλα όσα συνέβησαν στο πρώτο Grand Prix της σεζόν. Ενώ το βράδυ της Δευτέρας, επιστρέφει και το live chat για να συζητήσουμε για όσα έγιναν στη Μελβούρνη και όσα έπονται!
09:10

09:11

09:12
Κάπου εδώ η LIVE ενημέρωση φτάνει στο τέλος της. Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας. Καλή σας ημέρα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK