GP Ιαπωνίας: Αγκαλιά με τον τίτλο ο θριαμβευτής Χάμιλτον!

Ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε την 8η φετινή νίκη του στον 16ο αγώνα της σεζόν που έγινε στο Σουζούκι της Ιαπωνίας και πλέον μόνο με θαύμα θα χάσει τον παγκόσμιο τίτλο από τον Φέτελ!

GP Ιαπωνίας: Αγκαλιά με τον τίτλο ο θριαμβευτής Χάμιλτον!

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στη Formula 1 το 2017 και φροντίζει να το επιβεβαιώνει εμφατικά. Η τελευταία του παράσταση δόθηκε στον 16ο γύρο της σεζόν όπου πανηγύρισε το πρωί της Κυριακής (8/10) στο Grand Prix της Ιαπωνίας την 8η φετινή του νίκη και πλέον μόνο με ένα θαύμα δεν θα πανηγυρίσει τον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο του.

Και αυτό γιατί η διαφορά του από τον 2ο της βαθμολογίας Φέτελ εκτινάχτηκε στους 59 πόντους και ενώ 100 είναι ακόμα οι διαθέσιμοι ενόψει των τεσσάρων Grand Prix που απομένουν για να πέσει η καρό σημαία για φέτος (αγώνες σε ΗΠΑ, Μεξικό, Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι).

"Μόνο στα όνειρά μου θα περίμενα να έχω τόσο μεγάλη διαφορά σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Τα χρωστάω όλα στην ομάδα μου", είπε στο βάθρο ο Χάμιλτον, ο οποιός είχε για παρέα στο πόντιουμ τους οδηγούς της Red Bull Φερστάπεν και Ρικιάρντο, με τον Φέτελ να έχει εγκαταλείψει από τον 5ο γύρο λόγω τεχνικού προβλήματος!

Σημειώνεται πως ο επόμενος αγώνας είναι το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στο Circuit of the Americas στο Ώστιν, που θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ:

Photo Credits: AP Photo/Toru Takahashi

News 24/7

24MEDIA NETWORK