Η επίμαχη συνομιλία Rosberg-Mercedes

Ο Γερμανός κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση στο GP Μ. Βρετανίας.

Μπορεί ο Nico Rosberg να είδε δεύτερος την καρό σημαία στο Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας, ωστόσο η θέση του είναι υπό αμφισβήτηση. Αιτία για αυτό, είναι η επικοινωνία που είχε μέσω team radio με την ομάδα του, όταν άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα με το κιβώτιο ταχυτήτων της Mercedes W07 Hyrbid.

Συγκεκριμένα, έξι γύρους πριν τον τερματισμό, το μονοθέσιο του Γερμανού «έχασε» την έβδομη σχέση. Τότε ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Rosberg: Έχω πρόβλημα με το κιβώτιο.

Μηχανικός: Επίλεξε ρυθμίσεις Driver Default 1-0-1, chassis default 0-1, chassis default 0-1.

Μηχανικός: Απόφευγε την έβδομη σχέση Nico, απόφευγε την έβδομη σχέση.

Rosberg: Τι σημαίνει αυτό, να «πηδάω» σχέσεις;

Μηχανικός: Ακριβώς Nico, πρέπει να «πηδάς» σχέσεις.

Κάθε συνομιλία που βοηθά τον οδηγό θεωρείται απαγορευμένη και το μοναδικό παραθυράκι που αφήνουν οι κανονισμοί, αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με καθοριστικές ζημιές στο μονοθέσιο.

Όλα αυτά, ενώ πριν από μερικές ημέρες η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχε στείλει επιστολή στις ομάδας που τις ενημέρωνε πως θα ήταν ακόμα πιο αυστηρή σχετικά με τα team radios. Μένει να δούμε το πόσο…

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!