Η F1 δεν είναι Monopoly!

Με αυτή την ατάκα ο Maurizio Arrivabene σχολίασε την κόντρα Vettel-Kvyat.

Η F1 δεν είναι Monopoly!

Στη… σέντρα έβγαλε τον Sebastian Vettel o επικεφαλής της Gestione Sportiva της Ferrari, Maurizion Arrivabene! Μετά την "έκρηξη" του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή κατά του Daniil Kvyat, λόγω της μεταξύ τους μάχης στην πρώτη στροφή που οδήγησε το χτύπημα των δύο SF16-H, ο Ιταλός κλήθηκε να πάρει θέση.

Όμως εντυπωσίασε με τα λεγόμενά του, καθώς έκρινε αντικειμενικά το συμβάν και μάλιστα παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος του οδηγού της Red Bull Racing!

"Ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν. Νομίζω πως είναι λάθος να κατηγορηθεί κάποιος για αυτό. Ο Kvyat έκανε τον αγώνα του, μπήκε στη στροφή με υψηλή ταχύτητα αλλά και οι Kimi/Sebastian θα έκαναν το ίδιο στη θέση του. Φυσικά θες να υπερασπιστείς εαυτόν και ήταν εύλογο να προσπαθήσει ο Vettel να κινηθεί προς τα αριστερά αλλά δυστυχώς ήταν εκεί ο Kimi. Όμως έτσι είναι οι αγώνες. Δεν είναι Monopoly. Τα ατυχήματα είναι κομμάτι των αγώνων αν και προφανώς μία σύγκρουση ανάμεσα στα δύο μονοθέσια της ίδιας ομάδας, δεν είναι ότι καλύτερο. Τι άλλο να πω;", σχολίασε ο Arrivabene.

Ο Vettel παρότι έπεσε όγδοος, κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο και μάλιστα στη δεύτερη θέση – μπροστά από τον Kvyat. Όσο για τον Raikkonen που έχασε την εμπρός αεροτομή του και αναγκάστηκε να μπει στα pit με αποτέλεσμα να πέσει στις τελευταίες θέσεις, αναρριχήθηκε μέχρι την πέμπτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK