H Haas ανακοίνωσε τον Magnussen

Ο Δανός θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Romain Grosjean.

H Haas ανακοίνωσε τον Magnussen

Μπορεί η συμφωνία να είχε ήδη διαρρεύσει αλλά έχουμε πλέον και επίσημη επιβεβαίωση. Ο Kevin Magnussen θα οδηγεί τη νέα αγωνιστική σεζόν για λογαριασμό της Haas F1! Ο Δανός εκτιμάται πως υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την αμερικανική ομάδα, απορρίπτοντας την πρόταση που του έγινε από τη νυν ομάδα του, τη Renault, για μονοετή επέκταση της συνεργασίας του.

Ο 24χρονος ήταν από πέρυσι στο ραντάρ της Haas, η οποία τελικά συμφώνησε με τον Romain Grosjean. Έστω και δώδεκα μήνες μετά, ήρθε ο "γάμος".

Από την πρώτη στιγμή που ψάχναμε οδηγούς για την εμπλοκή μας στην F1, o Kevin Magnussen βρισκόταν στη λίστα μας. Έχει πετύχει πολλά σε μικρή χρονική περίοδο και πιστεύουμε πως μπορεί να πετύχει πολλά και με εμάς. Η δεύτερη σεζόν μας θα φέρει νέες προκλήσεις και πιστεύουμε πως το δίδυμο του Kevin με τον Romain Grosjean, θα μας επιτρέψει να εξελίξουμε το μονοθέσιο μας και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε", είπε ο Gene Haas.

Όσο για τον Δανό οδηγό, δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για την εξέλιξη: "Είναι μία φανταστική ευκαιρία και είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της Haas. Έχω πίστη στις ικανότητές μου αλλά και στη Haas σχετικά με όσα μπορεί να πετύχει στο μέλλον. Ο Gene Haas ήρθε στην F1 με όραμα και με διαφορετική προσέγγιση. Αυτό φέρνει αποτέλεσμα. Ανυπομονώ να βρεθώ πίσω από το τιμόνι της Haas VF-17".

Όσο για τον Esteban Gutierrez, τη θέση του οποίου παίρνει ο Magnussen, ανακοίνωσε χθες την αποχώρησή του από την ομάδα και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK