Καμία πρόταση στον Ross Brawn από την Ferrari

Ο έμπειρος τεχνικός αρνείται πως τον έχει προσεγγίσει η Ferrari.

Μπορεί τα ιταλικά κυρίως ΜΜΕ να βουίζουν περί προσπάθειας της Ferrari να πείσει τον Ross Brawn να επιστρέψει στη Formula 1, όμως ο Βρετανός αποκάλυψε πως δεν έχει δεχθεί πρόταση από την ιταλική ομάδα!

"Δεν είχα καμία επικοινωνία με κάποιον από τη Ferrari, δεν έχω ιδέα από πού έχουν προκύψει όλα αυτά τα δημοσιεύματα! Δεν μου έκαναν πρόταση και δεν την αρνήθηκα", είπε ο 61χρονος μιλώντας στο motorsport.com.

Αν όμως υπάρξει η επίσημη προσέγγιση και η πρόταση να επιστρέψει στο Μαρανέλο όπου θήτευσε την περίοδο 1997-2006 παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην αυτοκρατορία της Ferrari στο ξεκίνημα της χιλιετίας;

"Δεν έχω στα πλάνα μου την επιστροφή στη Formula 11. Δεν έχει προκύψει κάτι που να με ενθουσιάζει περισσότερο από αυτό που κάνω τώρα, το να ψαρεύω δηλαδή. Η ζωή μου κυλάει πιο χαλαρά και παρότι δεν έχει τις κορυφώσεις ενθουσιασμού που μου χάριζαν οι αγώνες, νομίζω όλα τα υπόλοιπα με αποζημιώνουν και με το παραπάνω. Βέβαια, Ποτέ μη λες ποτέ. Ίσως κάποια στιγμή υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να δελεαστώ. Όμως για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω ποιες μπορεί να είναι αυτές", τόνισε ο Brawn.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.