Καναδάς… 2017!

Το δημοφιλές Grand Prix του Καναδά θα είναι και του χρόνου στο καλεντάρι αφού υπάρχει συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα της Formula 1, Bernie Ecclestone.

Όταν ανακοινώθηκε το προσωρινό πρόγραμμα του 2017 για τον μαγικό κόσμο της Formula 1, μπορεί το Grand Prix του Καναδά να ήταν ενσωματωμένο σε αυτό, είχε όμως δίπλα του έναν αστερίσκο. Αυτός αφορούσε διάφορες εκκρεμότητες των διοργανωτών, που αφορούσαν κυρίως πλάνα αναβάθμισης στο σιρκουί του Μοντρεάλ.

Η διαδρομή στο νησάκι της Παναγίας είναι από τις δημοφιλέστερες, τόσο ανάμεσα στους οδηγούς όσο και για το κοινό. Όμως καθώς απλώνεται σε χώρους που είχαν φτιαχτεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 (είναι στην F1 από το 1978), κατά καιρούς απαιτούνται αναβαθμίσεις. Το ίδιο και τώρα.

Φαίνεται όμως πως οι Καναδοί έχουν ξεπεράσει όποια εμπόδια και παρότι ακόμα δεν έχουμε κάτι επίσημο από πλευράς FOM, ο δήμαρχος της πόλης, Denis Coderre, ανακοίνωσε πως κατέληξε σε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα της Formula 1, Bernie Ecclestone.

Αυτό μένει να επιβεβαιωθεί στις 30 Νοεμβρίου, όταν και θα προκύψει το επίσημο καλεντάρι του 2017 μετά από συνεδρίαση του παγκόσμιου συμβουλίου μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!