Κατηγορεί τον Verstappen o Vettel

Διίστανται οι απόψεις για το συμβάν του πρώτου γύρου στο Βέλγιο.

Επεισοδιακή ήταν η εκκίνηση του Grand Prix Βελγίου, δέκατου-τρίτου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Στην πρώτη στροφή, οι δύο Ferrari συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με τον Kimi Raikkonen να έχει επαφή και με τον Max Verstappen. Συμβάν για το οποίο ο Sebastian Vettel κατηγόρησε τον 18χρονο Ολλανδό.

"Μου φάνηκε πολύ τολμηρή η κίνηση του Verstappen. Προσπάθησε να ανακτήσει τις δύο θέσεις που έχασε, βουτώντας στην εσωτερική. Έτσι ο Kimi δεν μπορούσε να στρίψει και να ακολουθήσει την τροχιά που υποδείκνυα ως το μονοθέσιο που ήταν μπροστά σε σχέση με τα άλλα δύο.

Δεν χωρούν τρία μονοθέσια σε μία στροφή και αυτός που είναι στην εσωτερική, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε αυτούς που είναι στην εξωτερική. Αυτό πάθαμε εγώ και ο Kimi", είπε ο Vettel.

Αυτή η τριπλή κόντρα είχε συνέπειες για όλους τους εμπλεκόμενους. Ενώ φλέρταραν με τοι βάθρο, έμειναν στην έκτη θέση ο Vettel, στην ένατη ο Raikkonen και στην ενδέκατη ο Verstappen.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.