Η συζήτηση με τον Πάνο Σεϊτανίδη

Ο Πάνος Σεϊτανίδης συνομίλησε με τους αναγνώστες του Contra.gr για τη νίκη του Lewis Hamilton στην πίστα του Hockenheim, την εξαιρετική εμφάνιση των Ricciardo-Verstappen, για την πτώση της Ferrari και την άνοδο της McLaren, καθώς και για όλα τα τρέχοντα θέματα της Formula 1.

Η συζήτηση με τον Πάνο Σεϊτανίδη
20:40
Ο Πάνος Σεϊτανίδης ανοίγει την κουβέντα για το GP της Γερμανίας. Στείλτε από τώρα τις ερωτήσεις σας
21:02
Καλησπέρα στην παρέα!
Άλλη μία Δευτέρα γεμάτη Formula 1, με συζήτηση για όσα έγιναν στο Grand Prix Γερμανίας! Για τις επόμενες δύο ώρες θα ανταλλάξουμε απόψεις για το αγαπημένο μας σπορ, περιμένω τα σχόλια, τις τοποθετήσεις και τις ερωτήσεις σας!
21:03
Όπως πάντα, τα ερωτήματά σας δημοσιεύονται σταδιακά, όταν θα έρχεται και η απάντηση. Όλα αυτά με... τη σειρά! Την υπομονή σας λοιπόν! Ξεκινάμε!
21:03
osalonikios : Φακελος " Μέλλον τηε F1". Από οδηγούς πάντα είχε και πάντα θα έχει ικανους, ταλαντούχους και αστέρια. Από ομάδες επίσης πάντα υπηρχάν οι δυνατές οι δευτεροτρίτες και οι υπολοιπες που συμπληρώνουν. Πότε μα ποτε όμως δεν είχε τέτοιους άθλιους κανονισμους. Βλέπεις να αλλάζει αυτό; Πονάνε τα μάτια μας με αυτά που βλέπουμε.
21:05
Καλησπέρα στη Θεσσαλονίκη! Σε 2 μέρες θα είμαι εκεί! Λοιπόν... πράγματι η Formula 1 έχει πάρει λανθασμένη ρότα, σε πολλούς τομείς. Αλλαγές προς το καλύτερο, σίγουρα αισθητικά, ενδεχομένως και αγωνιστικά θα έχουμε από το 2017. Μεγαλύτερες το 2018. Αλλά η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία ημέρα άρα η ανοικοδόμηση αυτού που κάποτε ήταν η F1, θέλει δουλειά.
21:05
Γεωργια : Kαλησπερα σ'ολους!Σειταν τι θα γινει με την Scuderia..?Aπο τη μια ξερω οτι εχουμε επικεντρωθει στις επομενες χρονιες αλλα θα θελα να μασταν εστω στις μαχες με τις RBR,σε αυτο τον αγωνα ημασταν ακομα πιο πισω κι απο αυτες...Πολυ κριμα επισης που εφυγε ο Αλισον απο την ομαδα...Ο Mattia Binotto ειναι προσωρινη λυση για φετος μεχρι να βρεθει καποιος καλητερος η και για τις επομενες χρονιες θα εχει τη θεση του?
21:07
Καλησπέρα Γεωργία. Στο Χόκενχαϊμ φάνηκε πως η Ferrari πραγματικά έχει μείνει πίσω, δεν είναι πίστα που βόλευε τις RB12 όπως η Ουγγαρία. Πονοκέφαλοι λοιπόν και η έλλειψη σταθερότητας δεν θα βοηθήσει. Όσο για τον Binotto, νομίζω πως είναι προσωρινή λύση, άλλωστε αυτός είναι περισσότερο "κινητηράκιας" ενώ ο Allison ήταν τεχνικός διευθυντής σασί. Υποθέτω προσπαθούν να πείσουν κάποιον-κάποιους.
21:07
thanos di : poia einai i gnwmi sou gia tin poinh ston rosberg? dikaia i oxi kai giati?
21:07
Παναγιωτης : Πιστευεις η ποινη ηταν δικαιη για τοσμπεργκ?
21:10
Λογικό ήταν να είναι αυτή μία από τις πρώτες ερώτησεις σας. Λοιπόν Θάνο και Παναγιώτη... Από τη στιγμή που ο Rosberg τιμωρήθηκε στην Αυστρία, κάνοντας σχεδόν το ίδιο πράγμα δεν θα μπορούσε να τη γλιτώσει. Κι αν ο Verstappen δεν ακολουθούσε πορεία αποφυγής, θα υπήρχε το ίδιο αποτέλεσμα. Από αυτή την οπτική γωνία, ναι δίκαια.
Ωστόσο αυτό το λέω βάσει όσων βλέπουμε φέτος. Θα ήθελα να είχαμε πιο αντρικές μάχες, οι αγωνοδίκες να άφηναν περισσότερη ελευθερία. Όμως αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνεται σταθερά, σε όλους τους αγώνες.
21:10
Τώνης : Πάνος καλησπέρα, πόσους ίππους υπολείπεται ο κινητήρας honda από renault & ferrari? Για Mercedes δεν το συζητώ καν...
21:13
Καλησπέρα! Επίσημους αριθμούς προφανώς δεν έχουμε αλλά κατ' εκτίμηση πρέπει αυτή τη στιγμή να είναι γύρω στους 20 και 30 ίππους αντίστοιχα. Ίσως και περισσότερο.
21:13
μητσος : Καλησπερα Πανο και καλο μηνα! Ακομα ενας βαρετος μεχρι αηδιας αγωνας, που βεβαια ειχε περισσοτερα προσπερασματα απο τη Μ.Βρετανια και την Ουγγαρια! Θελω να ρωτησω ποτε θα γινουν οι επομενες αναβαθμισεις (οπως γινανε πριν τον Καναδα)?
21:15
Καλησπέρα Μήτσο. Προφανώς μιλάμε για μονάδες ισχύος και token, έτσι; Επειδή Σπα και κυρίως Μόντσα είναι γρήγορες πίστες, όσοι σκοπεύουν να ξοδέψουν token τώρα, θα κάνουν εκεί. Η Renault όμως, μάλλον θα περιμένει για το τέλος της σεζόν.
Πράγματι αγώνας χωρίς απρόοπτα.
21:16
Σαλονικιέ, αφού δεν θες δεν το δημοσιεύω. Αλλά έχε το νου σου στα social media, μέσα στη χρονιά λογικά θα κάνουμε F1 Fans Meeting στη Θεσσαλονίκη!
21:17
Lazaros : Καλησπέρα Πάνο, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν ο ΧΑΜ έχει περιθώριο να καθυστερήσει και άλλο την αλλαγή και αν υπάρχει πίστα κοντά στο καλεντάρι εκτός του ΣΠΑ που ευνοεί τα προσπεράσματα...
21:18
Καλησπέρα Λάζαρε! Έχουμε αμέσως μετά τη Μόντσα, όπως είπα και μετά την Ουγγαρία πιστεύω θα το αφήσουν στην τύχη του μέχρι εκεί. Μετά δεν θα ρισκάρουν να την πατήσουν στη Σιγκαπούρη. Άρα, Βέλγιο ή Ιταλία το βλέπω.
21:18
Ραβου ο 4ος : Καλησπερα Πανο,πιστευεις ο Ροσμπεργκ αλαζει πλευρο στο κρεββατι ή ανοιγει τη γραμμη του αρκετα ωστε να ριξει τη γυναικα του εκτος κρεβατιου.?
21:20
Είσαι Θεούλης! Αύριο λογικά θα βγει το νέο VLOG μου, έψαχνα κι εγώ να βρω παραλληλισμούς αλλά εσύ το τερμάτισες!
21:20
Alex7 : Καλησπερα Πανο..Ξερεις αν η Ferrari θα κανει αλλαγες στο μονοθεσιο για την βελτιωση του στο καλοκαιρινο διαλειμμα;
21:21
Καλησπέρα! Όπως παραδέχθηκε χθες ο Arrivabene, ουσιαστικά το σασί δεν έχει εξελιχθεί σημαντικά από την Ισπανία. Η μονάδα ισχύος αναβαθμίστηκε στον Καναδά. Τώρα, το καλοκαιρινό διάλειμμα ισχύει για όλους, τα εργοστάσια κλείνουν δύο εβδομάδες. Η λογική λέει πως θα τα δώσουν όλα για τη Μόντσα, για ευνόητους λόγους...
21:21
Σπυριδούλα : Καλησπέρα Πάνο!Καλοκαίρι μ ζέστη κ εσύ μας κρατάς την καλύτερη συντροφιά.Όσο για τον αγώνα μια από τα ίδια,τι μπλακ άουτ ήταν αυτό από τον rosberg?
21:23
Καλησπέρα Σπυριδούλα! Σας ευχαριστώ γιατί κι εσείς μου κρατάτε συντροφιά! Όσο για τον Rosberg, εννοείς στην εκκίνηση που εκκίνησε σαν... ματιασμένος ή μετά που θόλωσε και έκανε πάλι τη στροφή ευθεία; Έγυρε η πλάστιγγα προς τον Lewis και πλέον το χάνει το ματσάκι. Μαζί και την ψυχραιμία του!
21:23
LATVALA : Καλησπερα Πανο.Θεωρω οτι πλεον και οι 2 τιτλοι κριθηκαν οριστικα.Αν επρεπε να πονταρω καπου για του χρονου θα ελεγα Red Bull παντως...
21:25
Καλησπέρα Jari-Matti! Συμφωνώ αν και το "οριστικά" θα το ελεγα και νωρίτερα... για του χρόνου, δεν θα πόνταρα κόντρα στις Mercedes αλλά πραγματικά ελπίζω οι Red Bull/Ferrari να μπορούν πλέον να τις κοντράρουν. Νομίζω όλοι αυτό ευχόμαστε...
21:25
μητσος : Ενταξει Πανο, τα vlogs για τα grand prix τα εχεις παει σε αλλο επιπεδο! Παραλληλα με την F1, μπορεις ανετα να εκτελεσεις χρεη πρωτου προπονητη στον Ολυμπιακο! Με Verstappen στην αμυνα στην θεση του Αντζα, με Alonso μπροστα απο Καμπιασσο, (θα προτεινω για τερματοφυλακα τον Massa επειδη φαινεται να εχει λιγα παραπανω κιλακια και ως γνωστον ο χοντρος μπαινει μπαλα τερμα και επιθετικο διδυμο Κιμι-Χαμιλτον) βλεπω να πηγαινεις τελικο Champions League ανετα! Κι οσο για τις ομορφες παρουσιες-paddock girls της Ουγγαριας, σε καταλαβαινω! Ανδρες ειμαστες κι εμεις,θελουμε να μαρσαρουμε!!! Υ.Γ Αν κανεις vlog για τον αγωνα στο Χοκενχαιμ, να ελπιζω οτι θα κατεβασεις ενδεκαδα εθνικη Γερμανιας με Rosberg,Vettel,Hulkenberg και Wehrlein?
21:28
Γεια σου Μήτσο! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Σιγά σιγά τα φέρνω στα μέτρα μου και νομίζω θα γίνονται ολοένα και καλύτερα. Όσο για την καρέκλα στον Ολυμπιακό, άσε, δεν τη θέλω. Προτιμώ προπονητής της κερκίδας! Να σου κάνω λίγο σκάουτινγκ όμως. Ο Massa είναι γρήγορος και έχει μυρωδιά από μπαλίτσα, παίζει στη θέση του Ντουρμάζ. Το ίδιο ανάλαφρος αλλά με λιγότερο μαλλί. Ο Max... είναι σαν να βλέπεις τον Λυπηρίδη να παίζει μπάλα. Άσε, τραγωδία. Για Γερμανία, λυπάμαι, θα σε απογοητεύσω, δεν έχει καθόλου ποδόσφαιρο μέσα! Περισσότερα αύριο!
21:28
gpr79 : Καλησπέρα σε όλους!Πανό θεωρείς ότι με τις αλλαγές του 2017 θα καταφέρουν οι ομάδες που υστερούν σε ιπποδυναμη να φτάσουν τη Μercedes?????
21:29
Καλησπέρα! Θα την πλησιάσουν αλλά για να τη φτάσουν, δεν θα είναι τόσο εύκολο. Μακάρι για να δούμε ντέρμπι!
21:29
Ραφαηλ : Πανο Καλησπερα θα ηθελα την αποψη σου για τη ferrari θεωρω το 2017 ειναι do or die για αυτους καθως το συμβολαιο του Vettel ληγει και στη θεση του δεν θα ημουν ζεστος για παραμονη εαν δεν εβλεπα το μονοθεσιο να κερδιζει τουλαχιστον 5 αγωνες και η ομαδα να εχει μια συνοχη..
21:34
Στην όμορφη Θεσπρωτία δεν έχουμε και το καλύτερο internet. Δεύτερη προσπάθεια λοιπόν απάντησης Ραφαήλ... για μένα ΚΑΘΕ χρονιά είναι do or die στο Μαρανέλο. Όσο για τον Vettel, θεωρώ πως έχει αναλάβει μία αποστολή και πως θέλει να πετύχει ότι και ο Σουμάχερ. Να επαναφέρει τη Ferrari στην κορυφή. Ας περιμένουμε να δούμε και τον πραγματικό αντικαταστάτη του Allison...
21:34
Παναγιωτης : Ναι ρε συ Πανο απλα το κανει δευτερη φορα και το χειροτερο ειναι οτι προσπαθει να δικαιολογηθει στο team radio.Απαραδεκτη συμπεριφορα..Ισως θα επρεπε να παρει μεγαλυτερη ποινη?
21:35
Χωρίς να έχει υπάρξει καν επαφή όμως;
Πάντως με τον Rosberg, κάθε φορά μπορείς να κρίνεις αν "την έχει κάνει" από τα όσα λέει και πως τα λέει. Καρφώνεται...
21:35
Γιωργος : Καλησπερα απο Συρο! Η McLaren φανηκε ανταγωνιστικη τηρουμενων των αναλογιων στην Γερμανια, η οποια ειναι μια πιστα που λογω των ευθειων δεν ταιριαζει στον κινητηρα της Honda! Ακουγεται μαλιστα πως στο Spa θα φερουν μια αναβαθμισμενη μοναδα ισχυος... Πιστευετε οτι μεχρι το τελος της χρονιας θα μπορεσουν να παρουν βαθρο; Επισης εχουν πιθανοτητες το 2017 να διεκδικησουν τιτλο οπως λενε; Πως αυτο ομως ειναι δυνατον αφου οι αλλαγες αφορουν μονο τα ελαστικα και το σασι, ενω εκεινοι υστερουν στον κινητηρα;
21:35
thanos di : Η McLaren Honda δείχνει σημάδια ανάκαμψης, πως το βλέπεις εσυ αυτό? Είναι πυροτεχνιμα ή θα κρατησει? Για πόσα χρονια πιστευεις θα οδηγει ακομα ο Αλονσο?
21:38
Καλησπέρα στη Σύρο! Λοιπόν Γιώργο (αλλά και Θάνο), είναι σαφές πως η McLaren ή καλύτερη η Honda φέτος είναι αισθητά βελτιωμένη. Έχει αποκτήσει αξιοπιστία (πράγμα πολύ σημαντικό) και δεν είναι πια και τόσο πίσω. Όμως όσο αναβαθμισμένη κι αν είναι η μονάδα ισχύος στους επόμενους αγώνες, μη περιμένετε θαύματα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δηλαδή Σπα τύπου... 1998, δεν υπάρχει ελπίδα για βάθρο. Αυτά ενδεχομένως από του χρόνου.  Όπου Γιώργο θα υπάρχει και περισσότερη ελευθερία στην εξέλιξη των μονάδων ισχύος. Όσο για τον Alonso, αν η Honda έχει σταθερή βελτίωση, δεν θα πάει πουθενά...
21:38
KΩΣΤΑΣ1994 : Kαλησπερα Πανο.Η ομαδα της ρεντ μπουλ ειναι μακραν η ομαδα με τη μεγαλυτερη προοδο μεσα στη χρονια.Αν και βαθμολογικα ειναι ξεκαθαρο οτι η mercedes θα παρει και τα δυο πρωταθληματα,πιστευεις οτι ειναι πιθανο στο υπολοιπο του πρωταθληματος η ρεντ μπουλ να κλεισει οριστικα τη διαφορα και να ειναι πολυ ανταγωνιστικη της μερσεντες και σε πιστες με μεγαλες ευθειες?
21:39
Καλησπέρα Κώστα. Η βελτίωση αφορά τη βελτιωμένη μονάδα ισχύος, σε συνδυασμό με το καλύτερο σασί κατά τη γνώμη μου. Όμως εκτός απροόπτου, η Renault δεν θα ξοδέψει άλλα token μέχρι το τέλος της σεζόν άρα νομίζω πως ο στοχος θα είναι να μείνουν μπροστά από τη Ferrari. Ως εκεί.
21:40
f1geo : Πανο καλησπερα σου στελνω απο αεροδρομιο φρανκφουρτης.Μου το κανε το χατιρι ο lewis και τη πηρε τη νικη και ανετα.πιστευω ομως για να αισθανεται πραγματικα
21:40
f1geo : Μπροστα στη βαθμολογια πρεπει πριν αλλαξει κινητηρα να παει τη διαφορα σε αποσταση νικης τουλαχιστον.Τι πιστευεις?οσο για το lewis τι αλλο να πω
21:40
f1geo : Ψυχραιμος και συγκεντρωμενος παρολο το λαθος του σαββατου πηρε παλικαρισια νικη.Επισγς με εντυπωσιασαν και οι 2 οδηγοι της red bull
21:42
Καλησπέρα από την Παραμυθιά τότε! Στο είχα πει πως δεν θα καταλάβει από... έδρα! Όπως και δεν θα καταλάβει από αλλαγές μονάδος ισχύος κτλ. Ήταν να μη γύρει υπέρ του η πλάστιγγα. Δεν θα πόνταρα ούτε σεντ πια στον Rosberg.
21:42
Σωτηρης : Καλησπερα Πανο, ποια ειναι η εντυπωση σου για το πως η Red Bull περασε την Ferrari και για το γεγονος πως ο Rosberg εχει χασει την ¨αυτοπεπηθηση¨του απο Ισπανια και μετα;
21:44
Καλησπέρα Σωτήρη. Μέχρι πρότινος, είχαμε την αίσθηση πως η Red Bull "βολευόταν" σε κάποιες πίστες αλλά χθες, θα έπρεπε θεωρητικά η Ferrari να είναι μπροστά της. Σε σασί προφανώς η RB12 υπερτερεί αλλά φαίνεται πως και όλο το πακέτο πλέον είναι... τουλάχιστον στα ίσια. Θα έχουμε ντέρμπι μέχρι τέλους για τη δεύτερη θέση. Όσο για τον Rosberg, δίνει σταθερά μαθήματα του "πως να χάσεις έναν τίτλο που δεν θα έπρεπε να μπορείς να χάσεις....".
21:45
Σπυριδούλα : Νομίζω πάει το πρωτάθλημα,είναι του hamilton πλέον!!! Αν είχε περισσότερο μυαλο εκτός από το απίστευτο ταλέντο που έχει θα το είχε πάρει κ νωρίτερα
21:45
Μυαλό έχει, απλά στην αρχή της σεζόν είχε το νου του κάπου αλλού. Από τη στιγμή που "θύμωσε" και "πείσμωσε", όλα άλλαξαν άρδην!
21:46
Ανδρέας : Καλησπέρα Πάνο. Οι υπεύθυνοι στην F1 πρέπει να παίρνουν κάτι δε γίνεται αλλιώς. Φέτος τα έχουμε δει όλα. Ποινές κατά φαντασία, ποινές χάδια, συμβάντα που δεν ελέχνονται καν, Σύστημα κατατακτήριων που καταργείται εν μέσω σεζόν, κανονισμοί για team radio το ίδιο, track limits που μία είναι η ασπρες γραμμές μια 20cm έξω από την ασπρη γραμμή και μια 1+1/2 πλάτος αυτ/του έξω από την ασπρη γραμμή. Γελοία πράγματα! Την αποψή σου. Φέρτε πίσω old school πίστες με αμμοπάγίδες να δούμε ποιος έχει τα άντερα να πάει στο όριο. Τότε που σε κάθε αγώνα είχαμε και 2,3 εγκαταλείψεις με τροχούς να γυρίζουν τρελά στην αμμοπαγίδα
21:47
Καλησπέρα Ανδρέα! Οι συνεχείς αλλαγές αποδεικνύουν πως τα μεγάλα μυαλά ακόμα ψάχνονται. Τουλάχιστον η αναγνώριση του λάθους, είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίλυσή του. Όσο για το ιδεατό σενάριο, θα είναι το απλό: μάχη στο όριο, χωρίς οικονομία σε λάστιχα και καύσιμα, χωρίς περιορισμούς σε όρια και περιθώρια. Bring back the Real F1!
21:48
Δημητρης MercFan : Καλησπερα Πανο ΟΧμιλτον ειναι με το ενα ποδι στον τεταρτο παγκ. τιτλο του η Μερσεντες κλειδωσε τον τριτο ο Φετελ συνεχιζει τη γκρινια με τις μπλε σημαιες και η καρεκλα του Αριβαμπενα τριζει ( εχω πριονισει τα 2 ποδια ηδη ) ευτυχως δεν θα εχουμε Halo του χρονου εγω πιστευω οτι το aeroscreen τησ red bull ειναι καλυτερο Η ερωτηση μου ειναι ,πιστευεις πως η ρεντ μπουλ θα αποκτησει πλεονεκτημα εναντι των μερσεντες φερραρι επειδη δοκιμαζει τα νεα λαστιχα ενα μηνα νωριτερα και εαν ναι πως το δεχτηκαν αυτο οι υπολοιποι
21:50
Καλησπέρα Δημήτρη! Συνεχίζεις το... πριόνισμα εσύ ε! Να δούμε αν η πόρτα στο Μαρανελο θα ανοίξει για τα καλά και αν θα έχουμε κι άλλες αποχωρήσεις. Για το halo vs aeroscreen, μου αρέσει κι εμένα περισσότερο το δεύτερο αλλά το θέμα δεν είναι απλό: είναι μεγάλη "μπίζνα" από πίσω αφού θα αφορά την κατασκευή του όχι μόνο για F1 αλλά και για άλλους θερσμούς. Όσο για τα ελαστικά, δεν είναι μόνο η RB και θεωρώ πως υπάρχει πλήρης διαφάνεια στον τομέα αυτό. Άλλωστε, θα έκαναν οι Ιταλοί της Pirelli κακό στη Ferrari;
21:50
μητσος : Διαβασα χτες ενα αρθρο σου για τις περιπτωσεις που η πιστα της F1 εγινε ρινγκ! Αν θυμαμαι καλα,καπου ανεφερες οτι κανεις δεν εγινε πρωταθλητης με το "σεις" και με το "σας"! Κι ομως, κατα την γνωμη μου, υπηρξε καποιος που πηρε πρωταθλημα χωρις τσαμπουκαδες και καραγκιοζιλικια! Το ονομα του: Mika Hakkinen! Ο ανθρωπος ποτε δεν προκαλεσε και ολοι ελεγαν τα καλυτερα για αυτον! Αξεχαστες στιγμες ειναι ο αγωνας στο Σπα το 2000 οπου ο Μικα πηρε σε μια γωνια τον ΜΕΓΑΛΟ SCHUMI και του εξηγησε πως τον προσπερασε! Και ο Schumi καθοταν και τον ακουγε με μεγαλη προσοχη! Αλλο περιστατικο ειναι το μπουγελο με τον Irvine που δειχνει οτι υπηρχε ενα φιλικο κλιμα στην F1! Αρα ο Mika πηρε πρωταθλημα με το "σεις" και με τι "σας" (αν μπορουμε να το πουμε ετσι)!
21:52
Μεγάλος τζέντλεμαν και εκτός πίστας ο Μίκα, σε ένα βαθμό θα συμφωνούσα αλλά μη ξεχνάς, πως είχε και τα υπέρ του team orders. Πιο πολύ θα τοποθετούσα σε αυτό το ρόλο τον Button αλλά χωρίς να διαφωνώ με το σχόλιο σου. Έχω άπειρο σεβασμό για τον Mika.
21:52
retrof1 : Πάνο Ρικιάρντο ή Φερστάπεν και γιατί....
21:54
Καλή ερώτηση! Δεν έχω σαφή απάντηση, μάλιστα σκεφτόμουν προχθες μία τέτοια σύγκριση. Ο Aussie είναι φοβερός χαρακτήρας και οδηγάρα. Όμως ο Ολλανδός, ίσως να έχει το "κάτι σπάνιο". Αλλά νομίζω πως θα εξελιχθεί σαν Σουμάχερ, δηλαδή με φανατικούς υποστηρικτές και αντιπάλους. Ενώ τον Ricciardo, πως να μην τον συμπαθήσεις. Οδηγικά, είναι και οι δύο εν δυνάμει πρωταθλητές.
21:55
μητσος : Ποιον θα ηθελες για αντικαταστατη του Ecclestone? (85 χρονων ειναι ο ανθρωπος,ειναι καιρος να μπει καποιος πιο νεος)
21:56
Μου βάζετε δύσκολα σήμερα! Κατ' αρχήν ο Ecclestone δεν το κουνάει από τη θέση του πριν τα 118! Τότε, όταν ο Christian Horner θα είναι αρκετά γέρος, θα μπορεί να πάρει τη θέση του. Από τις προσωπικότητες που ξέρουμε, θα ήθελα αυτόν ή τον Arrivabene ή τον Briatore. Άνθρωποι που ξέρουν την F1 και από τις... άλλες της πλευρές.
21:57
Βαγγέλης Mclaren : Η Mcl;aren θα σηκώσει κεφάλι του χρόνου ή θα βολοδέρνει όπως κάνει από το 2013 και έπειτα; Σε τι οφείλεται αυτή η κάθετη πτώση;;;
21:59
Το βασικό πρόβλημα ήταν και παραμένει η μονάδα ισχύος της Honda. Ήταν σωστή η αλλαγή αφού με μονάδες της Mercedes, η McLaren δεν θα μπορούσε ποτέ να εκθρονίσει την εργοστασιακή ομάδα. Απλά το ρίσκο δεν βγήκε και τώρα καλούνται να κάνουν απίστευτες υπερβάσεις, σε μία περίοδο που οι κανονισμοί δεν δίνουν ελευθερίες. Του χρόνου... καλύτερα αλλά μέχρι βάθρο.
21:59
Θοδωρής : Καλησπερα στην παρεα...Πανο πως βλεπεις την κινηση του Μαξ στην πρωτη στροφη μετα την εκινηση;;;Νομιμη ή απεκτησε πλεονεκτημα;;
22:00
Καλησπέρα Θοδωρή. Νομίζω πως ήταν οκ, άλλωστε δεν τέθηκε καν θέμα από τους αγωνοδίκες ή κάποιον αντίπαλό του.
22:00
Hyper George : Πάνο αυτό που έκανε ο Ρόσμπεργκ ήταν αξιόποινο. Πολύ καλά έκανε και χώθηκε στην εσωτερική αλλά μετά είναι ολοφάνερο ότι επίτηδες δεν προσπάθησε καν να στρίψει. Αυτό δεν είναι τίμιο. Και έχει δείξει κι άλλες φορές τέτοιες τακτικές.
22:01
White men can't turn! Άλλωστε για την πρόθεση τιμωρήθηκε, επαφή δεν υπήρξε!
22:01
Γιαννης : Η ferrari θελει να κανει αλλαγές για να ξανακυριαρχήσει; αν ναι ποιές ειναι αυτές η τι πρεπει να γινει, δν αποδίδει τοσα χρόνια τπτ. Θα ξαναδούμε να κυνηγά 1ες
22:02
Μία και απλή: να δώσει όλη της την εμπιστοσύνη σε κάποιους ανθρώπους, αποδεχόμενη πως τα αποτελέσματα δεν θα έρθουν με το καλημέρα. Αυτό δεν ισχύει χρόνια τώρα. Αλλά οι πρωτιές θα έρθουν, αργά ή γρηγορα....
22:03
Σπυριδούλα : Ευτυχώς απελευθερώθηκαν τα team radio για να υπάρχει περισσοτερη δράση γιατί αν περιμένουμε από τον αγώνα να μας δώσει συγκινήσεις καήκαμε.
22:03
Πάλι καλά γιατί Grand Prix χωρίς team radio Alonso, είναι πίτσα δίχως μπέικον!
22:04
θοδωρης : καλησπερα Πανο απο Θεσσαλονικη.Αν μπορειςνα μου πεις με απλα λογια τι σημαινουν οι φρασεις ΚΑΘΕΤΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΑΚΑΘΑΡΤΗ ΠΛΕΥΡΑ κτλ.Τι θα γινει με ΜΑΣΣΑ,ΜΠΟΤΑΣ και ΜΠΑΤΟΝ.Ποτε αλλαζουν οι κανονισμοι;Βαρετα τα πρωταθληματα.Παρτυ ο Φεττελ στο παρελθον,παρτυ ο ΛΟΥΙΣ
22:07
Καλησπέρα Θοδωρή. Τουλάχιστον ο Vettel το πήρε με θρίλερ το 2010 και το 2012! Τώρα... Λοιπόν, αλλαγές στους κανονισμούς έχουμε κάποιους για το 2017, έρχονται κι άλλοι το 2018, μεγάλη κουβέντα για το live chat. Massa/Bottas είναι ανάμεσα σε Williams & Renault για το 2017, οποιος φύγει, θεωρώ πως θα δώσει τη θέση του στον Button. Όσο για τους ορισμούς, ακάθαρτη πλευρά στο grid είναι αυτή που δεν είναι στην αγωνιστική γραμμή και δεν είναι στρωμένη με λάστιχο άρα έχει περιορισμένη πρόσφυση. Όσο για την κάθετη δύναμη, η λειτουργία των αεροτομών έχει στόχο να κρατούν το μονοθέσιο καρφωμένο στο έδαφος (το αντίθετο από τα αεροπλάνα), μέσω της παραγωγής της μέγιστης δυνατής κάθετης δύναμης. Ελπίζω να σε κάλυψα, γιατί έχουμε πολύ κόσμο και σήμερα.
Πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας, Αύγουστο μήνα, να μιλάμε για την F1!
22:07
Σωτηρης : Καλησπερα Πανο, ποια ειναι η γνωμη σου για το θεμα Red Bull-Ferrari(που οι ταυροι μπηκαν κεφαλι) και για το θεμα Rosberg-Hamilton μετα την Ισπανια?
22:08
Διπλό ήμιχρονο, άσο τελικό και τα δύο! Μεγαλύτερο το ομαδικό ντέρμπι αφού σίγουρα θα δούμε και καλούς αγώνες από τη Ferrari. Όσο για τον εμφύλιο των ασημί, νομίζω πως απλά αποκαταστάθηκε η τάξη...
22:08
Θοδωρης : Η Renault ειπες θα τα χρησιμοποιησει στο τελος της σεζον...Μπορει να το κανει αυτο προς οφελος του επομενου μονοθεσιου;;
22:09
Ακριβώς. Προς όφελος της μονάδος ισχύος του 2017.
22:09
Δημήτρης : Καλησπέρα Πάνο! Κάτι οικονομοτεχνικό...Τι μισθό παίρνει ένας μέσος engineer και ένας μέσος mechanic στην f1 ;
22:10
Καλησπέρα Δημήτρη! Με πιάνεις αδιάβαστο με αυτή την ερώτηση! Αλλά σίγουρα πάνω από 40.000 ανά σεζόν ο απλός μηχανικός ενώ οι engineers αμοίβονται ακόμα καλύτερα. Επιφυλάσσομαι για απάντηση μελλοντικά.
22:11
Χρηστος : Έφυγε ο Αλισον απο την Φερραρι, χαμός στο Μαρανελο, η ομάδα φαίνεται να ειναι σε μια σύγχυση αυτή τη στιγμη,οι οδηγοί αποδίδουν τα μέγιστα,πως έρχεται βελτίωση;
22:11
Έρχεται; Ιδού η απορία Χάρη... δύσκολα τα πράγματα, μεγάλη η πίεση!
22:11
Χάρης : Γεια σου Πάνο.. Αν ο Hamilton δεν είχε την Mercedes δεν θα έκανε τίποτα εσύ τι λες; Αν όντως όντως ήταν καλός οδηγός δεν θα χαιροταν που νίκαγε τον ροζμπεργκ.
22:13
Καλησπέρα Χάρη! Πήρε τίτλο και με τη McLaren. Θεωρώ πως είναι ανάμεσα στους 4-5 Top οδηγούς του σήμερα. Και πρέπει να του αναγνωρίσουμε, πως ενώ όλοι τον λέγαμε τρελό που είχε αφήσει την ανταγωνιστική McLaren για τη μέτρια Mercedes, εκείνος έκανε τότε επιλογή game changer! Η ιστορία δεν γράφει μόνο βάσει αποτελεσμάτων αλλά και βάσει επιλογών!
22:13
Ιορδάνης : Καλησπέρα Πάνο,τελικά ο Χάμιλτον όταν είναι να αλλάξει κινητήρα,θα βάλει για λίγο και 2ο για να ξεκινήσει τελευταίος μόνο μία φορά?Γίνεται αυτό?Επιτρέπεται?Αν ναι τότε πανέξυπνο
22:13
Ιορδάνης : Καλησπέρα Πάνο,τελικά ο Χάμιλτον όταν είναι να αλλάξει κινητήρα,θα βάλει για λίγο και 2ο για να ξεκινήσει τελευταίος μόνο μία φορά?Γίνεται αυτό?Επιτρέπεται?Αν ναι τότε πανέξυπνο
22:14
Καλησπέρα Ιορδάνη. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς: να αλλάξει πχ μονάδα ισχύος στο Βέλγιο και ξανά στην Ιταλία; Κάθε νέα μονάδα θα φέρνει ποινή από εδώ και πέρα.
22:15
Μιχαλης Μ : Γεια σου Πανο.Πιστευεις οτι η φερραρι εχει πιθανοτητες για την 2η θεση ή το παρατησε για το 2016?....Ειναι ανεβασμενος ο ραικοννεν ή πεσμενος ο φετελ κατα την γνωμη σου?
22:16
Φυσικά και έχει, πριν 48 ώρες την είχε στα χέρια της. Σίγουρα θα έχουν αναβάθμιση για Μόντσα. Θα δούμε λοιπόν... όσο για τους οδηγούς, ο μεν Vettel είχε και μαζεμένες ατυχίες ενώ ο δε Kimi, απέκτησε και ψυχολογία με το νέο συμβόλαιο. Αλλά νομίζω πως οι μεταξύ τους ισορροπίες δεν έχουν αλλάξει.
22:16
μητσος : Μ'αρεσει που ο Arrivabene εκανε δηλωσεις και σχεδον εθαψε ολο το team, λες και δεν φταιει καθολου αυτος! Μηπως ηρθε η ωρα να παει και να συναντησει τον Brawn για να του δειξει τα μυστικα του ψαρεματος?
22:17
Αντί να έρθει ο Brawn, να πάει εκεί ο Arrivabene; Έλα ρε Μήτσο, δίνεις νέα διάσταση εσύ! Χαρακτηριστικό ενός leader είναι να αναλαμβάνει τις ευθύνες και έπρεπε να το κάνει. Όμως το συγκεκριμένο μαγαζί αποτελεί... ειδική περίπτωση!
22:17
nikos : θεέ της f1 πάνο καλησπέρα.τελικά ο ros το έχασε πάλι ο ham πιστεύω είναι πολύ καλύτερος από αυτόν.τι πιστεύεις?όσο για την μετάδοση της ερτ είναι για κλάματα
22:19
Καλησπέρα Νίκο! Στείλε διεύθυνση να σου στείλω λουκούμια για τα καλά σου λόγια. Το έχω πει πολλάκις: ο Lewis είναι πολύ καλύτερος οδηγός από τον Nico. Το ίδιο έλεγα και στο 0-4 μετά τη Ρωσία. Όσο για τη μετάδοση της ΕΡΤ, δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο για τους συναδέλφους. Εσείς είστε οι κριτές της δουλειάς μας...
22:19
Θοδωρης : Καλησπερα πανο...συμφωνω οσον αφορα οτι θα επρεπε καποιες μαχες να μεναν ανδρικεςαλλα στη περιπτωση Μαξ θα μπορουσε να το αποφυγει.ειδα ειχε χωρο να μπει εσωτερ
22:20
Όλα θα μπορούσαν να γίνονται διαφορετικά και σίγουρα οι μισές επαφές θα μπορούσαν να αποφεύγονται. Όμως αγώνας σημαίνει μάχη, σημαίνει ρίσκο, σημαίνει κόντρα στο όριο.
22:20
Nick RAI : Πανό τα video blog σου είναι θεϊκά!!! Όσο για την f1 θεωρείς πως κάποια αλλαγή των κανονισμών θα την έσωζε απο αυτό το τσίρκο που βλέπουμε τώρα; α και ForzaKimi
22:23
Καλησπέρα Νίκο και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Πλήρης ελευθερία σε εξέλιξη, περισσότερη ελευθερία σε εντός πίστας μάχες, λιγότερο πολύπλοκα μονοθέσια, καλύτερος ήχος, θες να πω κι άλλα;
22:23
Keisalex : Καλησπέρα και από εμένα στην παρέα και καλές διακοπές ;) Η ερώτηση είναι, έχουμε επιβεβαίωση ότι ο Αλόνσο στο τέλος έκοψε λόγω έλλειψης καυσίμων; Έτσι φάνηκε απ το onboard..
22:24
Καλησπέρα και καλές διακοπές για όλους! Αυτό ανακοινώνει η McLaren, o Alonso μάλιστρα είπε πως τερμάτισε με... 100 γραμμάρια καυσίμου!
22:24
panos : pws vlepeis ton grosian me th haas exei perithwria veltiwshs sth sunexeia tou prwtathlimatos h omada??
22:25
Καλησπέρα Πάνο. Η Haas έχει ήδη στραφεί στη νέα σεζόν, δεν θα περίμενα θαύματα. Όσο για τον Grosjean, ήλπίζε να πάει στη Ferrari το 2017, τώρα θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο.
22:25
Latvala : Ποια ειναι η γνωμη σου για τον 27χρονο φετινο πρωταθλητη στην Formula-e και το 2014 στο πρωταθλημα αντοχης Seb Buemi? Καθαρα οδηγικά δεν θα χωρουσε καπου ρε συ Πανο?
22:26
Φυσικά και θα χωρούσε αλλά μαζί με αυτό  και δεκάδες άλλοι οδηγοί. Μετράνε πολλά, ειδικά αν δεν είσαι το σούπερ ταλέντο, έχει σημασία το πορτοφόλι, οι χορηγοί, η δημοτικότητα, οι δημόσιες σχέσεις...
22:26
Ραφαηλ : Πανο θα ηθελα να σταθω στην ελλειξη εμπιστοσυνης αναμεσα σε vettel και ομαδα αφου μετα τις πατατες σε Αυστραλια και Καναδα δειχνει να κανει οτι θελει και καλα για εμενα αφου και στο Μπακου παραλιγο να χασει το βαθρο αλλα και χτες τον φωναζαν στα πιτς χωρις λογο για εμενα αφου ουτε πιεζε ουτε πιεζοταν η αποψη σου
22:28
Αρχικά να σημειώσω πως ο αγώνας δεν είναι μόνο με εκείνον που είναι μπροστά σου και πίσω σου εκείνη την ώρα, αλλά και σε βάθος... γύρων, στρατηγικά, ενδεχομένως με άλλους αντιπάλους. Για μένα αυτό είναι γνώρισμα οδηγών με προσωπικότητα και ξεκάθαρο ρόλο αφεντικού στην ομάδα τους. Αλλιώς δεν πας κόντρα σε όλη την ομάδα στρατηγικής. Αν και τελικά, μάλλον αυτοί είχαν δίκιο χθες...
22:28
μητσος : Η κατασταση της Ferrari παει απο το κακο στο χειροτερο! Περιμενει να παει 2η θεση στους κατασκευαστες οταν χανει σε μικρα αλλα βασικα ζητηματα,οπως τα pit stops! Κανεις δεν κερδισε με 3 δευτερολεπτα pit stop!
22:29
Και σκέψου πως έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, έτσι δεν είναι; Μέχρι πρόσφατα είχαμε ένα πιτ στοπ κουκουρούκου σε κάθε αγώνα!
22:29
Hyper George : Πάνο ποιος οδηγός και ποια ομάδα πιστεύεις θα ευνοηθούν περισσότερο με τις αλλαγές για το 2017?
22:30
Όσοι κυνηγάνε τη Mercedes! Σε περίοδο κυριαρχίας μίας ομάδας, κάθε αλλαγή ευνοεί τους διώκτες της. Αλλά νομίζω πως επί της ουσίας, οι αλλαγές του 2017 αφορούν περισσότερο στο θέαμα (μεγαλύτερα ελαστικά, φαρδύτερα σασί κτλ)
22:30
Γεωργια : Εγω εκτος απο το συμβαν Μαξ-Ροσμπερκ(που θεωρω κι εγω δικαιη την ποινη γιατι θα χτυπαγε τον μικρο οπως τον Χαμιλτον..)Ο Χαμιλτον για το οτι τον απελευθερωσαν απο τα πιτ επικινδυνα,γιατι δεν πηρε κι συτος ποινη εκτος της ομαδας?Σε αλλη ομαδα νομιζω ειχε παρει ποινη και ο οδηγος...(Για να πω την αληθεια θεωρω πως για τετοια λαθη θα πρεπε να την πληρωνει μονο η ομαδα εφοσον ειναι δικο της λαθος κι οχι του οδηγου..)
22:31
Γεωργία συμφωνούμε για Rosberg. Για τον Hamilton εννοείς αυτό που έγινε το Σάββατο; Γιατί δεν θυμάμαι κάτι στον αγώνα. Νομίζω πως του χαρίστηκαν γιατί αν έπαιρνε νεά επίπληξη, θα είχε και ποινή στο grid.
22:32
Θοδωρης : Για του χρονου πονταρω για πρωταθλημα στον Μαξ Φερσταπεν κ ειναι κατι π εχω δημοσιευσει απτην αρχη φετος στο φβ
22:32
To βλέπεις, το έπαιξες;
22:32
μαρια : πανο καλησπερα .το ποσο μας λείπουν οι μεταδόσεις σου δεν το φαντάζεσαι για του χρόνου τι πιστεύεις πάλι mersedes?
22:33
Να σαι καλά Μαρία. Αργά ή γρήγορα θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό, θα αλλάξουν και αυτά. Για του χρόνου, σίγουρα ξεκινάει με προβάδισμα η Mercedes αλλά ελπίζω οι RBR/Ferrari να είναι πραγματικά κοντά της. Δεν θα αντέξω άλλη μία σεζόν κυριαρχίας από μία ομάδα...
22:33
antiferrarikos : καλησπερα Πασνο νομιζω το πρωταθλημα εχει τελειωσει αφου δε πηρε καν βαθρο ο Νικο μαλλον οι επομενοι αγωνες ειναι τυπικης διαδικασιας
22:35
Καλησπέρα! Τυπικής διαδικασίας όχι γιατί κάλλιστα μπορεί μετά τον επόμενο αγώνα να είναι μπροστά ο Rosberg. Αλλά κι εγώ τα λεφτά μου στον Hamilton θα τα έβαζα.
22:35
tolis scuderia ferrari : Καλησπέρα πανό πιστεύεις ότι το προσπέρασμα του ροσμπεργκ στον βεσταπεν ήταν επίτηδες η όντος έχασε τα φρένα;
22:36
Καλησπέρα Τόλη! Πιο εύκολα πιστεύω "τον θείο μου τον ψεύτη" που λέει η λαϊκήξ έκφραση, παρά τον Rosberg όταν ψάχνει τέτοιες δικαιολογίες.
22:36
τσιγας 7 : δυστυχως καποιοι διαλυσανε το καλο team της Ferrari και απο τοτε παμε απο το κακο στο χειροτερο. υπαρχουν πλεον "brawwn και todd" για την Ferrari? δεν εννοω τους κανονικους(μακαρι, αλλα που...), αλλα καποιους με την αντιστοιχη στοφα!
22:37
Αν ήταν τόσο εύκολο... θεωρητικά ο Allison ήταν ιδανική επιλογή! Ο Brawn και να γυρίσει, δεν μπορεί να κάνει θαύματα, δεν είναι πια εποχή που μία καλή στρατηγική έφερνε τα πάνω κάτω σε έναν αγώνα.
22:37
Murray Walker : Κάνανε τον προσομοιωτή "εξομοιωτή" και τα φθαρμένα "μεταχειρισμένα" την Κυριακή στην Ελλ.τηλεοραση στη μετάδοση αγώνα. Αστο Σειταν, πάρε μαθήματα!
22:39
Τι, όχι;
Μικρές αγγελίες που λέμε να υποθέσω; Δεν τα έχω ακούσει, τιμώ τους αγαπητούς συναδέλφους στο Sky Sports. Με την πρώτη ευκαιρία όμως, θα ακούσω γιατί μου κέντρισες το ενδιαφέρον.
22:39
Σπυριδούλα : Πότε θα αλλάξουν οι κανονισμοί για τους μπας κ ταρακουνηθουν ξανά λίγο τα πράγματα?Δεν αλλάζουν κάθε 4 χρόνια?
22:40
Καλησπέρα Σπυριδούλα! Όχι, κάθε 4 θεωρητικά αλλαζουν οι κυβερνήσεις! Θα έχουμε και το 2017 αλλαγές αλλά και το 2018!
22:40
Γιαννης : Προβλέψεις για του χρόνου... F1 πάντα
22:41
Μετά και τη φετινή κυριαρχία της Mercedes και το πισωγύρισμα της Ferrari, το μάθημα είναι απλό: δεν κάνουμε προβλέψεις. Μακάρι να είναι πιο κοντά ο ανταγωνισμός. Αυτο θα ήταν το καλύτερο δυνατό σενάριο.
22:41
alonsakias : Καλησπερα..! Τι πιστευεις θα δουμε του χρονου ανταγωνιστικη την Mcklaren-Honda?
22:43
Εξαρτάται τι εννοείς "ανταγωνιστική". Καλύτερη; Ναι. Να κάνει πρωταθλητισμό; Σίγουρα όχι. Έχω ξαναπεί, θεωρώ πως το 2017 οι στοχοι θα μπορουν να φτάνουν μέχρι το βάθρο. Μακάρι να διαψευστώ γιατί όλοι θέλουμε F1 με δυνατή McLaren και Ferrari.
22:43
machado7 : γεια σου Πανο αλλο ενα βαρετο αγωνα παρακολουθησαμε οσον αφορα στην κορυφη και για μενα αλλη μια αυτοκτονια του Ροζμπερκ και μαλιστα στην εδρα του,οσο αφορα την Φερραρι δυστηχως αλλα ο Φετελ δε μπορει να δωσει το κατι παραπανω στην Σκουντερια ειδικα οταν ο Κιμι σε σερι αγωνες ειναι ταχυτερος του
22:45
Καλησπέρα! Θα διαφωνήσω, αφού το έδινε στη Red Bull, θα το δώσει και στη Ferrari. Αρκεί να έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Είμαι πεπεισμένος πως ο Seb θα κάνει τη Ferrari ξανά πρωταθλήτρια. Όσο για τον Rosberg, ότι και να πούμε είναι λίγο. Σαν και εκείνον...
22:45
ΓΙΑΝΝΗΣ : Καλησπερα.Αν και Ferrarikos οφειλω να ομολογησω οτι η RED BULL εχει κανει τρομερη δουλεια.Κριμα για εμας.Το ξενερωμα του VETTEL παντως ειναι πιστευω ορατο.ΤΕΡΑΣΤΙΟ respect παντως στον αχωνευτο HAMILTON.
22:46
Αυτή είναι η F1, οι οπαδοί των κόκκινων να αναγνωρίζουν την καλύτερη δουλειά των μπλε. Μακάρι σε όλα τα αθλήματα Γιάννη να έβλεπε το κοινό έτσι τα πράγματα.
Έχει ξενερώσει λες ο Seb ε; Έχουμε και Μόντσα μπροστά, θα βρουν κίνητρα!
22:46
Νικος απο Σεπολια : περιμενες λιγο πιο ανταγωνιστικο τον Ρικιαρντο απο το ξεκινημα της χρονιας δηλ να παλευε στα ισια για τον τιτλο με τον Χαμιλτον;
22:47
Καλησπέρα Νίκο! Εν έτει 2016, το μονοθέσιο είναι το 80% της επιτυχίας/αποτυχίας. Έτσι όπως ήταν οι ισορροπίες στο ξεκίνημα της σεζόν, τι να έκανε ο έρημος...
22:48
ΘΩΜΑΣ : Υπαρχουν δυο τροποι για να δουμε πραγματικη μαχη για το πρωταθλημα καποτε:Ειτε να δυναμωσουν οι ανταγωνιστες της μερσεντες ειτε να παει καποιος κορυφαιος οδηγος(Αλονσο,φετελ,ρικιαρντο) στη θεση του ροσμπεργκ.Δεν αντεχω να βλεπω το χαμιλτον να εχει αυτο το αλλαζονικο βλεμμα αφου γνωριζει οτι παιζει χωρις αντιπαλο εχοντας τον αταλαντο φινλανδογερμανομονεγασκο για ομοσταβλο
22:48
Καλησπέρα Θωμά! Εδώ έχει αλλαζονικό ύφος ο... δεν μπορώ ούτε να το γράψω αυτό που είπες, δεν θα έχει ο 3 φορές παγκόσμιος; Δεν αλλάζουν όμως, ανανέωσε και ο Rosberg, μαζί έως και το 2018!
22:49
κωνσταντινος ναυπλιο : Φανατικος φερραρι απο το 1996 που βλεπω φ1.. αλλα περιμεναμε φετος απ οσα ελεγαν και αλλα βλεπουμε.. το ενα βημα μπρος εγινε 2 βηματα πισω.. οι μερσεντες κανουν πλακα και στη σκουντερια παιζουν αμπαριζα.. πιστευω κατι ψηνεται με αντριαν νιουι.. τι λες? Βλεπεις φως για μας τους τιφοζι τουλαχιστον του χρονου?
22:52
Καλησπέρα Κωνσταντίνε. Δυστυχώς για τη Ferrari, καμία από τις προσπάθειές της να πείσει τον Newey δεν απέδωσε καρπούς. Είναι δεμένος πια με πολυετές συμβόλαιο με τη Red Bull. Και για τομείς εκτός της F1.
22:53
Γεωργια : Μονο και μονο που σκεφτομαι οτι θα πρεπει να περασει κανας μηνας για να ξαναδω αγωνα(αλλα και να τα πουμε μαζι σας στο chat)τρελενομαι..!Δεν περνανε οι μερες το καλοκαιρι...Θα μου πειτε μας περιμενει αγωνας στο Σπα μετα..(!),θα κανω υπομονη...(ισως εχουμε κι αλλες εξελιξεις εντος διακοπων,ποιος ξερει..)
22:53
Υπομονή Γεωργία!
Χμ... λες να κάνουμε και ένα Live chat στο ενδιάμεσο;
22:54
Ραβού ο 4ος. : Στριβει μονο με Ριζλα. Στριβει καλυτερα οποιος στριβει τελευταιος. Του Γερμανου η μανα δεν εστριψε ποτε. Ριξε μια στροφη καλη και του Ροσμπεργκ βρε ζωη.
22:54
Είσαι απολαυστικός! Εγώ στο VLOG, για να αποκαλυφθώ κιόλας, ακολούθησα προσέγγιση πιο κοντά στο τελευταίο σου σχόλιο...
22:55
Γιαννης : Ποια οπλα μπορουν να επαναφέρουν την Ferrari στο χαρτι της f1. Ποιους βλέπεις και ακους οτι προσπαθεί να φέρει για να ξαναγίνει υπέρ ομάδα
22:55
Προσπαθούν τον Ross Brawn αλλά τουλάχιστον προς το παρόν, δεν σκοπεύει να αφήσει το ψάρεμα...
22:55
φιλιππος : Καλησπερα πανο και σε ολους κατι αλλαζει κι ολα τα ιδια μενουν για τη ferari. Καλή συνεχεια
22:56
Τα είπες όλα Φίλιππε! Υπομονή!
22:56
thanos : ποια είναι η γνώμη σου για τη mc laren; Δεν είναι δυνατόν αυτή η τεράστια ομάδα να έχει μείνει τόσο πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό..υπάρχει προοπτική για το άμεσο μέλλον;
22:57
Είπαμε, η επιλογή της Honda είχε τα ρίσκα της και αυτό αποδείχθηκε με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Για το 2017 μη περιμένεις θαύματα φίλε Θάνο.
22:57
Ανδρέας : Η Ferrari πιστεύω έμεινε πίσω εν μέρη και λόγω του συμβάντος με την οικογένεια του αλισον. Που να εχει όρεξη για δουλεία ο άνθρωπος. Ωστόσο κ ο Φετελ φέτος ειναι παρα πολύ κακός. Τελευταία μόνο να μιλάει είναι. Κ ο MS μίλαγε το 96 για τα χάλια της Ferrari αλλά ακόμα θυμάμαι την ατάκα του Montizemolo στο RAI "οι πολιτικοί είναι για να μιλάνε..."
22:59
Γιατί, οι περισσότεροι οδηγοί, σαν πολιτικοί δεν λειτουργούν; Ειδικά όταν δεν τραβάνε εντός πίστας; Σοβαρά μιλώντας όμως, έχεις απόλυτο δίκιο πως η τραγωδία αυτή τον επηρέασε όμως απ' όσο γνωρίζω, δεν ήθελε να τα παρατήσει.
22:59
Κωστας : Πανό έτυχε να δω ένα βίντεο με Σένα και Πικέ όπου ο τελευταίος μπήκε κυριολεκτικά με τις μπάντες στην στροφη. Ποτέ θα ξαναδούμε παρόμοιες μάχες και όχι βολτες..
23:00
Μαζί με το Σπα του 2000, ίσως τα δύο καλύτερα προσπεράσματα στην ιστορία! Τώρα βέβαια δύσκολα θα μπορούσε να συμβεί κάτι ανάλογο, λόγω μορφής μονοθεσίων, πρόσφυσης ελαστικών κτλ κτλ αλλά αντιλαμβάνομαι το νόημα του post και... μαζί σου!
23:01
Αντωνης : καλησπερα Πανο καταρχας εισαι Θεσπρωτια και κατα δευτερο απο το κακο στο χειροτερο η Φερραρι,ας ελπισουμε στο Σπα να ερθει η ανακαμψη
23:02
Κάθε χρόνο, λίγο έξω από την Παραμυθιά! Είναι η γυναίκα μου από εδώ. Όσο για την ανάκαμψη... πολλοί την περιμένουν εδώ στην Ελλάδα, λες να τη δούμε εκεί;
23:05
Έχουμε ήδη ξεπεράσει το δίωρο αλλά και σήμερα, δεν φτάνουν ούτε 3 ώρες για να καλύψω όλα τα σχόλια σας! Σας ευχαριστώ για την εντυπωσιακή συμμετοχή. Συνεχίζουμε για λίγο ακόμα...
23:05
nikos : Πάνο δεν ξέρω αλλά στην mersedes σαν να το χάρηκαν πάρα πολύ που κέρδισε ο ham.ίσως και τα αφεντικά να κατάλαβαν ποιός είναι για πρωταθλητής και ποιός για δεύτερος
23:05
Νομίζω πως δεν έχουν προτίμηση αυτοί, αρκεί να είναι στο 1-2.
23:06
Πήραμε παράταση μέχρι τις 23.30, θα δώσω προτεραιότητα σε όσους δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο μέχρι τώρα! Πάμε!
23:07
panos : Πανο καλησπερα. Γιατι πιστευεις πως η mercedes ανανέωσε τον rosberg o οποίος ειναι ενας μετριος οδηγος στην καλύτερη και δεν ψαχνει να υπογραψει καποιον καλυτερο ειδικα τωρα που το μονοθεσιο της ειναι πρωτο με διαφορα και εχει το περιθωριο?
23:08
Υπήρχαν πολλές καλύτερες επιλογές; Νομίζω πως οι πραγματικά κορυφαίοι οδηγοί, δεν είναι διαθέσιμοι. Οι άλλοι, είναι λίγο-πολύ στο επίπεδο του Nico.
23:08
ΓιαννηςFerrari : Κατι δε παει καλα στο Maranello. Ειναι δυνατον να λεει ο Arivabene οτι υπαρχει προβλημα συννενοησης μεταξυ των τμηματων προσφυσης και αεροδυναμικης;
23:09
Όταν τα πράγματα πάνε στραβά, τα πάντα να περιμένεις να ακούσεις...
23:09
Δημητρης απο Λαμια : Πανο πως θα σου φαινοταν να εμπαινε στο καλενταρι των Ολυμπιακων Αγωνων ο μηχανοκινητος αθλητισμος δηλ να βλεπαμε τους πιλοτους της Φ1 ας πουμε στη Βραζιλια,στο Ιντερλαγος να αγωνιζονται με τα χρωματα των χωρων τους;
23:10
Καλησπέρα στη Λαμία! Το είδαμε παλαιότερα με το A1 Grand Prix. Δεν τράβηξε ο θεσμός... νομίζω πως είναι σπορ για παθιασμένους, με... βαριά φανέλα!
23:10
Τασος Σκλιας : Καλησπερα Πανο απο το βροχερο Λονδινο, και καλο μηνα!!! Του χρονου να περιμενουμε οτι θα ειμαστε στο ιδιο εργο θεατες, απο θεμα ανταγωνισμου?? Και η mclaren πιστευεις θα μπορεσει να παρει την 6η θεση στους κατασκευαστες? Force india ευχαριστη εκπληξη φετος, williams απογοητευση.. Και ενα σχολιο για αυτο που βλεπουμε φετος, ειναι οτι οι οδηγοι ειναι πολυ soft και γκρινιαριδες...
23:12
Hello London! Θα προτιμούσα τη βροχή από τους 38! Ίσως και λόγω κιλών... ελπίζω του χρόνου να έχουμε μικρότερες διαφορές. Η Williams λογικό ήταν να μη συνεχίσει στην ίδια ρότα, δεν έχει τους πόρους των άλλων και δεν γίνεται να είναι κάθε σεζόν ανταγωνιστική. Όσο για τη γκρίνια... ένα παιδί γκρινιάζει όταν το κακομαθαίνεις. Σκέψου να έχεις 22 παιδιά...
23:12
Duffy : Καλησπέρα κ. Σειτανιδη και σε όλη την παρέα. Ο αγώνας στη Γερμανία δεν θύμιζε τίποτα από το παρελθόν (βλέπε αγώνες 2000-2001) γιατί αλλάξανε χάραξη στην πίστα και γιατί δεν βάζουν άμμο παγίδες για να ξεχωρίσουμε τα παιδιά από τους άντρες και πάμε σε λύσεις με χρωματιστά κερμπς? Ευχαριστώ.
23:13
Καλησπέρα! Προφανώς το παλιό Hockenheim με το κομμάτι του δάσους, δεν συγκρίνεται με τίποτα με το σημερινό. Αλλά είπαμε: όλα για την ασφάλεια. Σε υπερβολικό βαθμό και αυτό αφορά και τα υπόλοιπα...
23:14
Κωστας-Σαντορινη : Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλη την παρέα. Πάνο, άμα μαζευτούμε ορισμένα άτομα για το GP Ιταλίας, να έρθουμε από τα γραφεία της 24Media, με full extra εξοπλισμό (φαΐ, καφέ,σημαίες (tifosi)) να δούμε τον αγώνα μαζί?????????
23:15
Αυτό είναι υπόσχεση ή απειλή! Εξαρτάται το φαγητό!
Θα το οργανώσουμε όμως μία μερά, για να είμαι και εγώ εκεί! Ή να έρθω εγώ στη Σαντορίνη να το δούμε εκεί;
23:15
Jackie : Καλησπέρα Seitan. Βαρετός αγώνας ηλίθιες ποινές που παλιότερα θα ήταν αντρικό προσπέρασμα. Τι αλλαγές να περιμένουμε στο μέλλον. Καθέ πέρσυ και καλύτερα.
23:16
Καλησπέρα! όπως θα έχεις ήδη διαβάσει, συμφωνούμε! Άμεσες αλλαγές, τα μεγαλύτερα ελαστικά, τα φαρδύτερα μονοθέσια, η μεγαλύτερη ελευθερία στην εξέλιξη των μονάδων ισχύος αλλά όχι κάτι καθοριστικό. Ελπίζω να αλλάξουμε ρότα προς το καλύετρο.
23:16
γιαννης : καλησπέρα πανο.θα ηθελα μια συγκριση μεταξυ του γιγαντα lewis κ του τρομερου μανσελ..τους λατρευω όπως καταλαβες ηδη..σε ευχαριστω
23:18
Καλησπέρα Γιάννη! Προφανώς πιο επιτυχημένος ο LH αλλά οι παλιοί που έχουμε δει τον Λέοντα... τα βλέπουμε αλλιώς. Γενικά είναι και άλλες εποχές. Αλλά αν βάλουμε όλες τις παραμέτρους κάτω, τον Lewis μετά από 20 χρόνια θα τον θυμούνται ως... καλύτερο του Nigel.
23:18
Δημητρης : καλησπερα Πανο. Ποιο θεωρεις το πιο συναρπαστικο πρωταθλημα τα τελευταια 16 χρόνια κατα τη γνωμη σου; Ορισε το οπως θες το ''συναρπαστικό''...
23:19
Καλησπέρα Δημήτρη. Εννοείται εκείνο του 2008. Δεν έχω περιγράψει κάτι συναρπαστικότερο. Αν και τώρα που το σκέφτομαι... δεν περιέγραφα και πολλά, χάζευα αποσβωλομένος την απίστευτη εξέλιξη και είχα αφήσει τη μπάλα στον Τάκη!
23:20
Lj23 : Γεια σου Πανο..Δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχουν συνεχεια διαμαρτυριες για βαρετη f1 κτλ..Οκ, για καυσιμα, καποιους κανονισμους και πιθανον ελευθερια εξελιξης μπορω να το καταλαβω αλλα απο επιπεδο ανταγωνισμου παντα καπως ετσι ηταν..Δηλαδη ηταν καλυτερα επι Μπαρικελο - Σουμι ή καποιες αθλιες χρονιες πχ με Brawn GP και RB χωρις κανεναν αντιπαλο.. Πραγματικα σπουδαια χρονια εχουμε να δουμε μαλλον απο το 2007 με φοβερες μαχες Κιμι-Χαμι-Αλονσο υψηλο ανταγωνιμσο και ενα spy gate για κερασακι στην τουρτα.. .
23:21
Καλησπέρα! Όταν δεν έχουμε μάχη για τους τίτλους, όσες προσπεράσεις κι αν γίνονται, βαρετά θα μας φαίνονται όλα. Σίγουρα έχουν υπάρξει ανάλογες και πιο βαρετές εποχές, συμφωνώ αλλά κάθε φορά μας "καίει" το σήμερα και θυμόμαστε το παρελθόν καλύτερο απ' ότι ήταν. Έχω ρίξει κάτι ύπνους καλοκαιρινά μεσημέρια Κυριακής σε εποχές Senna...
23:21
Πέτρος Κηπουρόπουλος : Επίσης, Πάνο, μια παρατήρηση: ο Φερστάπεν οδηγεί 1,5 χρόνο στην F1, τρέχει για πρωτοκλασσάτη ομάδα ούτε μισό και δες πόσο κοινό έχει! Αν έχει την εξέλιξη που έχει ως τώρα, τότε στα 20-21 του θα μιλάμε για το νέο είδωλο του σπορ, τον νέο Σούμι, όπως προανέφερες κι εσύ. Με τη Scuderia τι θα κάνουμε που σε λίγο θα μας προσπερνά και το αυτοκίνητο ασφαλείας, ε; :(
23:22
Βρε μπαγάσα, το αυτοκίνητο ασφαλείας; Υπερβολές!
Για τον Max, ότι τυχαία ήρθε με διθυράμβους στο σπορ και νομίζω δικαιώνει όσους τον εκθείαζαν. Έχουμε 15 και βάλε χρόνια μπροστά μας να τον απολαμβάνουμε,γιατί είναι και θεαματικός οδηγός!
23:23
Πέτρος Κηπουρόπουλος : Καλησπέρα Πάνο. Τι ξέρουμε περί συμβολαίων; Ποια ολοκληρώνονται με το τέλος της σεζόν και ποιες θέσεις «παίζουν»;
23:23
Mercedes/Red Bull/Ferrari συνεχίζουν ως έχουν και το 2017!
23:24
Βλασης Δαγρές : Καλησπέρα, προσωπικά απορώ με τη Φεράρι, διά στόματος team principal δηλώνει ότι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και απλά θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Σε σχέση με τη Μερσέντες θα έλεγα they want to win big and the red ones want to lose small.Εξαιρετικός Ρικιάρντο, ο Μαξ του βγάζει τον καλύτερό του εαυτό και όπως δείχνουν ο ένας πιέζει τον άλλον προς το καλύτερο. Πείτε με τρελό μα βλέπω trade Vettel-Hamilton 2018. Υ.Σ : δεν ξέρω αν ήρθε μόνο για το συγκεκριμένο Γκραν Πρι, όμως είναι εξαιρετρικός ο νέος εκφωνητής στην Ερτ ελπίζω να παραμείνει.
23:26
Καλησπέρα Βλάση!
Μου άρεσε πολύ η έκφραση που χρησιμοποίησες. Και έχεις δίκιο για τον ανταγωνισμό των διψασνμένων για επιτυχία οδηγών της Red Bull. Όχι αλλαγές δεν βλέπω μεταξύ Seb-Ham, αυτά τα λέει ο Horner για να αποσταθεροποιήσει τους απέναντι. Τέλος για την ΕΡΤ, πήραν νέο εκφωνητή; Δεν νομίζω αλλά όπως και να έχει, δεν έχω άποψη.
23:27
Αντώνης : Καλησπέρα Πάνο! Έχοντας υπάρξει φανατικός οπαδός της Χρυσής Εποχής με Σουμάχερ, Κούλθαρντ, Φισικέλα κλπ. (και μεγάλος φαν της Ferrari) δηλώνω ξενερωμένος με το πώς έχει καταντήσει το σπορ έτσι σήμερα. Η Ferrari έχει δοκιμάσει (πέραν του Χάμιλτον) ο,τι καλύτερο (με λίγη υπερβολή ίσως) κυκλοφορούσε σε οδηγό αυτά τα χρόνια (Ραικόνεν, Αλόνσο, Φέτελ) και έχει αποτύχει πλήρως. Για μένα αυτό δείχνει ότι πλέον μιλούμε για ένα πρωτάθλημα που η ομάδα που θα τα "στάξει", θα κάνει τις καλύτερες επιλογές και θα έχει το καλύτερο μονοθέσιο, αυτή η ομάδα θα φιγουράρει και στις πρώτες θέσεις. Ξενερώνω που έχει υποβαθμιστεί σε τόσο μεγάλο βαθμό ο ρόλος του οδηγού και το όποιο ταλέντο του. Συμφωνείς?
23:29
Καλησπέρα Αντώνη. Θα συμφωνήσω πως σημασία έχει περισσότερο πια η μονάδα ισχύος, παρά ο οδηγός ή κάτι άλλο. Αλλά δεν είναι θέμα χρημάτων, αν ήταν τότε η Ferrari δεν θα είχε προβλήματα. Αντίθετα, με την οδηγική ελίτ, αποτυγχάνει. Βέβαια στη Ferrari φταίνε και άλλα, γιατί αποτύγχανε και πριν την υβριδική εποχή της F1.
23:30
Δυστυχώς κάπου εδώ θα πρέπει να ρίξουμε καρό σημαία. Ωστόσο, επειδή έχουμε ακόμα πολλά και ενδιαφέροντα ερωτήματα αναπάντητα, θα δημοσιεύσω τώρα όλα όσα έχουν μείνει και υπόσχομαι πως αύριο το απόγευμα θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα.
23:31
f1geo : Μακαρι πανο και εγω το πιστευα ακομη και οταν ηταν 43 βαθμους πισω και θυμαμαι που το λεγες και εσυ.Αν δεν ειχε και την αλλαγη σε μοντσα πιστευω θα εκανε το 6/6
23:31
f1geo : Συνεχομενα.ειναι πιστες που τις εχει και το εχει δειξει.
23:31
f1geo : Ο χαμιλτον οχι απλα ειναι μυαλωμενος απο ποτε αλλα και ωριμος και το απεδειξε πως διαχειρηστηκε ολες τις δυσκολιες μεχρι την ισπανια.. και το γεγονος οτι ηταν
23:31
f1geo : Τοσο πισω τοτε αλλα και το γεγονος οτι θα αλλαξει κινητηρα δεν ειναι λαθη δικα του αλλα της ομαδας σε ρωσια και κινα με το θδιο προβλημα στο κινητηρα και στο
23:32
f1geo : Μπαχρειν επεσε απο πισω του ο μποτας και τον εστειλε ογδοο.μονο σρην αυστραλια δεν εκανε καλη εκκινηση.αλλα αυτο το ξεχωριζει ενα παγκοσμιο πρωταθλητη απο ενα
23:32
f1geo : Οδηγο f1 oτι μπορει να αντιμετωπισει και αυτες τις ατυχιες
23:32
Σπυριδούλα : Πάμε στη Ferrari.Νομίζω είναι η πιο απογοητευτικη ομάδα για φέτος,ακόμα κ από τη McLaren.Η r.b θ είναι καθαρά 2η.Έχει δουλέψει περισσότ.Πραγματικά τι φταίει??
23:32
Σπυριδούλα : Επίσης χθες είπες κτ για τον vettel μετά από ένα team radio που είχε.Ότι φαίνεται σαν μν εμπιστεύεται τ στρατηγική της ομάδας.Πιστεύεις ότι όντως δν τους έχει?
23:32
Γιαννης : Πανο καλησπερα τυχαια ειδα τη πρωτη προσπεραση του ραικονεν στο πρωτο γυρο (δε θυμαμαι σε ποιο οδηγο) στην ουγγαρια.θυμησε μασα στη σιγκαπουρη...μαγικη...
23:33
Στελιος7 : Πανο για την μαχη Ροζμπερκ-Βερσταπεν και την προσπεραση του Νικο εκει οι αγωνοδικες δε θα επρεπε να επιβαλλουν στον γερμανο αυστηροτερη ποινη απο τα 5 δευτ οταν στην στροφη βγαζει τον Μαξ εκτος πιστας;
23:33
Σπυριδούλα : Ο Button θεωρείς ότι είναι ανωτερος οδηγός από τον rosberg που κατάφερε να πάρει κ πρωτάθλημα?
23:33
μητσος : Τελευταια ερωτηση απο μενα γιατι αρκετες εκανα σημερα και λεω να κατεβασω ρολα για καλοκαιρι(μεχρι το Σπα τουλαχιστον)! Η Μοντσα και το Χοκενχαιμ εχουν παρει αδεια για το 2017?
23:33
Δημήτρης : Διακρίνω μεροληψία υπερ Σπυριδούλας στο...team radio :p
23:33
γιαννης : ειλικρινα επειδή πολλοι λενε ότι τα πρωταθλήματα είναι βαρετα,από αυτά που πηρε ο σουμι ποια ηταν με μαχη μεχρι τελος???επιλεκτικη μνημη λεγεται αυτό..
23:34
Γιαννης : Εγώ πιστεύω όti o Verstappen έκανε το λάθος και όχι ο Rosberg. Αυτή η τιμονιά που έκανε στα δεξιά μόλις αντιλήφθηκε ότι ο Rosberg θα επιχειρήσει "χάλασε" το φρενάρισμα του Γερμανού και έγινε αυτό. Τα ίδια που έκανε και σε Kimi στον προηγούμενο αγώνα. Αντιδράσεις της τελευταίας στιγμής και στις 2 περιπτώσεις. Πολλά τα fanboys του Verstappen για μένα.
23:34
Dimitris : καλησπέρα Πάνο . Πιστεύεις πως αν ο Αλόνσο ήταν στην θέση του Ραικόνεν ή του Φέττελ θα μπορούσε να φέρει κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα?
23:34
bill : Δεν μπορούσαν οι "απαγωγείς της πεθεράς" να ζητήσουν περισσότερες δοκιμές εξέλιξης κ Σεϊτανίδη στη μετάδοση (της f1) εφ' όρους ζωής? :)
23:34
Σταύρος : Καλησπέρα Πάνο. Θεωρώ πως ολόκληρο το team της Ferrari είναι πίσω σε σύγκριση με Mercedes kai Red Bull. Χαρακτηριστικό ότι στην Αυστρία ο Vettel κινούταν κατά 2 δευτερόλεπτα πιο αργά από όλους τους υπόλοιπους (λίγο πριν κλατάρει το ελαστικό) και παρ' όλα αυτά κανείς δεν σκέφτηκε να κάνουν αλλαγή ελαστικών. Χθες απλά γυρνούσαν στην πίστα δίχως συγκεκριμένο στόχο!!
23:35
gmat7 : πανο καλησπερα.καθαρα δευτερη ομαδα η red bull και πολυ κοντα στη μερσεντες.πλεον στο ειχα αναφερει απο την αυστρια οπου κλαταρε το λαστιχο του φετελ τα παρατησαν στο μαρανελο,ειναι σιγουρο αυτο.η ρεντ μπουλ απο την αρχη ηταν δυνατη απλα ειχε τον kviat που ηταν ασταθης σαν χαρακτηρας και ειχε εσωτερικα προβληματα.σιγουρος πρωταθλητης ο χαμιλτον δεν αξιζει ο ροσμπεργκ σε καμια περιπτωση πρωταθλημα πολυ μετριος σαν οδηγος.ποια η γνωμη σου για την συνεχεια μετα τις διακοπες οσο αφορα τη φερραρι και γενικα για το 2017 τι βλεπεις να πρωταγωνιστει σαν ομαδα?εγω νομιζω παρολο φερραριστας η ρεντ μπουλ παει για πρωταθλημα του χρονου.εχει το καρυφαιο μονοτηεσιο με διαφορα αεροδυναμικα.
23:35
γιαννης : πανο καλησπέρα κ παλι,θεωρω ότι εισαι αδικος με τον λουις που τον βαζεις απλα στη τοπ πενταδα..εχει αποδειξει κ με πολύ χειροτερο αμαξι ότι είναι αυτος κ ο αλονσο κ μετα οι υπολοιποι..μας εχει χαρισει απίστευτες μαχες κ αγωνες ακομα κ με την μακλαρεν
23:36
Ραβού ο 4ος. : Πιστευεις ο Εκλεστον εχει σηημαντικο μεριδιο ευθυνης για το σημερινο "θεαμα" ή ειναι ο μονος που θελει περισσοτερο ανταγωνισμο,ωστε να ανεβει η εμπορικοτητα του σπορ,αλλα βρισκει αντισταση απο την FIA και ορισμενες ισχυρες ομαδες?
23:36
Πισωκούνας : Καλησπέρα Πάνο! Επιτέλους σε προλαβαίνω. Και τώρα η ερώτηση που θέλω τόσο πολυ να σου κάνω... Λοιπόν...αδυνατώ να καταλάβωτη διαφορά που παρουσιάζουν στους χρόνους τους όλοι οι οδηγοί μεταξύ FP1,2,3 και δοκιμαστικών. Μου είναι ακατανόητο. Έχουμε και λέμε. Ο Ροσμπεργκ, κάνει στο FP3 1:15:7 με Super Soft! Και κάνει στο Q1 1:15:2 με Soft(!) και τέλος 1:14:7 στο Q3. Αναλογικά ακολούθησαν όλοι οι οδηγοί. Και αυτό συμβαίνει πάντα σε κάθε αγώνα. Γιατί όμως δεν κάνουν στα ελεύθερα γρήγορους χρόνους;; Θα μου πει κάποιος δοκιμάζουν σεταρίσματα, έχουν λίγα παραπάνω καύσιμα (λίγα όμως), δεν πιέζουν κλπ κλπ. Μου φαίνεται αδύνατον να μην θέλει ένας οδηγός να πιέσει ώστε να δει που μπορεί να φτάσει. Το Q3 περιμένουν όλοι;; Μου φαίνεται αδύνατον. Και γιατί υπάρχει η ίδια ομοιομορφία σχεδόν σε όλους τους οδηγούς;; Δεν μπορεί κάποιος να πιέσει παραπάνω;; Κάποιες φορές ναι μεν βλέπουμε κάποιες εκπλήξεις στα ελεύθερα από αδύνατες ομάδες...αλλά δεν πείθομαι. Δλδ ούτε μια φορά δεν πίεσε ένας, ώστε ναρίξει πολύ το χρόνο στα ελεύθερα;; Δεν το καταλαβαίνω. Δώσε εξήγηση...
23:36
Ραφαηλ : Πανο βλεπεις καμια εισοδο αλλης ομαδας απο το 18 οπως audi η WV;
23:36
nikos : Πάνο περιμένω τα λουκούμια στην όμορφη πρέβεζα.όταν έρθεις πρέβεζα θα φας τα πιο τέλεια ψάρια.πάντως η f1έχει χάσει την λάμψη της.κρίμα
23:36
alma : αγαπητέ Πάνο ποιος από τους 3 τελικά έχει το καλύτερο δίδυμο οδηγών;Από τους υπόλοιπους;
23:37
Τασος Σκλιας : Πανω στην Honda μηπως περιμενουν ακομα να μπει το v-tec? Μαζι με την εξελιξη της Ferrari φαινεται να σταματησε και της haas... χμμμμ....
23:37
Παντελης : Καλησπερα Πανο.....Ποτε πιστευεις πως η Mclaren θα μπορεσει να διεκδικισει τιτλο
23:37
bill : Αν και τελικά δεν έπαιξε κάποιο ουσιαστικό ρόλο...η απόφαση του VET να μην μπεί για pit stop στον γύρο που τον κάλεσαν, δείχνει την σύγχυση που υπάρχει στη ferrari, αφού ο VET δεν εμπιστεύεται το pit wall! Επίσης έχω την αίσθηση ότι ο VET με την απόφαση του, καθυστέρησε και το pit stop του kimi...τι λές?
23:37
Πισωκούνας : Και κάτι τελευταίο παιδιά (κ εσύ Πάνο)...τον έχετε ξεφτυλίσει τον Ρόσμπεργκ. Τον έχετε κατατάξει στη "μάζα" των οδηγών και κάνετε λάθος. Ο Χαμ είναι καλύτερος. Αλλά ο Ρόσμπεργκ δεν είναι έτσι όπως τον παρουσιάζεται. Είναι παραπάνω από τη μάζα, αλλά του λείπουν πράγματα για παραπάνω. Του λείπει το θράσος, η τόλμη και σπάει εύκολα κάτω από πίεση. Αλλά....είναι γρήγορος. Και στο κάτω κάτω θα σας πω...ο πρώτος οδηγός και για πολλούς ο καλύτερος αυτή τη στιγμή (Χαμ), δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη που να μη δείξει ότι είναι πολύ μπροστά από τον δεύτερο. Εάν ο Χαμ είναι ο κορυφαίος και ο Ροσμπερκγ ένας απλός οδηγός, ούτε θα έπρεπε να χάνει Pole, ούτε να τον έχει στην Ουγγαρία κολλημένο πίσω του σε όλο τον αγώνα. και μην πείτε έκανε διαχείριση...γιατί θα γελάνε και οι πέτρες. Διαχείριση στα 1-3 δευτερόλεπτα δεν κάνεις...γαιτί μπορεί να αργήσει να βιδώσει ο τροχός στο πιτ-στοπ, μπορεί να χάσεις ένα φρενάρισμα (που το έχασες) κλπ κλπ. Ο κορυφαίος σου ρίχνει ΧΑΛΑΡΑ 2 δέκατα στο γύρο και σε 50 γύρους είσαι 10 δεύτερα μπροστά...στο 90% των αγώνων.-
23:37
TomSto : Τελικά Πανοδικαιώθηκε ο Αλονσο που έφυγε απο τη Ferrari καθώς απο ότι φαίνεται η κατάσταση της ομάδας ειναι μεγάλο μπάχαλο και μόνο αυτός δεν έφταιγε...
23:37
Γιαννης : Ολο προβληματα αυτη η Ferrari απο τον πρώτο μεχρι τον τελευταίο σε αυτη την ομαδα.Υπάρχει κατι τελικά που να γίνετε σωστα σε αυτη την ιστορική ομαδα.
23:38
giannis99 : καλησπέρα,μπορουν οι φεραροι να είναι ανταγονισικες και να κερδιισουν κατι μπροστα στους τιφοζι.....την αποψη σου
23:38
Βαγγέλης : Βλέπω φανατικά F1, ειδικά και μετά την είσοδο της Honda πέρσυ. Αν και η χρονιά ήταν απογοητευτική πέρσυ, φέτος παρατηρούμε κάποια πρόοδο. Πιστεύεις του χρόνου θα μπορέσει η McLaren Honda να πρωταγωνιστήσει για το Πρωτάθλημα, δεδομένου ότι έρχονται και νέοι κανονισμοί;
23:38
Στελιος7 : αν βλεπεις GP2 και GP3 ποιους οδηγους εχεις ξεχωρισει και αν μπορουν να κανουν μεγαλη καριερα στην φορμουλα ενα;
23:38
Πισωκούνας : Και κάτι τελευταίο Πάνο, κάτι γενικό. Στην Φ1, δεν έχουν και τόσο σημασία οι τίτλοι, οι νίκες και οι Pole σε απόλυτους αριθμούς, αλλά το να είσαι πάντα μπροστά από τον teammate σου και να φέρνεις αποτελέσματα πιο πάνω από τα στάνταρ του μονοθεσίου σου. Με αυτή τη συνταγή...κάποια στιγμή θα βρεθείς σε ομάδα και θα μπορέσεις να διεκδικήσεις πρωτάθλημα. Δλδ τι...να θεωρήσω ότι ο Βετελ είναι καλύτερος του Αλόνσο επειδή πήρε 4 και ο άλλος 2; Εδώ πήρε ο Μπάτον πρωτάθλημα (Θεός Φυλάξει...)!!!
23:38
Γιωργος : Πανο καλησπερα.Ειμαι ερωτευμενος με την F1 εδω και 10 χρονια απο τα 15 μου.Αλλα αυτη η κυριαρχια της Μερσεντες δεν αντεχεται πλεον.Ειδικα φετος τριτη χρονια και παλι τα ιδια. Σε ενα grand prix δεν κερδισαν και αυτο γιατι συγκρουστηκαν μεταξυ τους.Ολοι εκραζαν Φετελ και RBR αλλα το 2010 και το 2012 το πρωταθλημα κριθηκε στον τελευταιο αγωνα με πολλες ομαδες να διεκδικουν νικη.Πλεον καθε ΣΚ στο ιδιο εργο θεατες να περιμενουμε καποιο προβλημα τους μπας και δουμε μαχη για την πρωτια.Για να μην αναφερω τα Σαββατα που εχουν γινει τυπικη διαδικασια με Μερσεντες 1-2,Ρεντ Μπουλ 3-4,Φεραρι 5-6 κτλ.Μακαρι του χρονου να γινει κατι διαφορετικο...Θα ηθελα τη γνωμη σου...
23:38
Kostas : Πανο βλεπω ενα ΦΕΤΕΛ που εχει χασει την φλογα του. Δεν εχει την φωτια του αλονσο η του σουμι. Λες να φταει το αμαξι που τον εχει κοιμηδη η απλ δε εκανε γ φεραρι
23:39
Νίκος : Καλησπέρα Πάνο. Πιστεύεις οτι μπορεί να αλλάξει κάτι στην ferrari μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα?θα μπορέσει να ξαναπεράσει την redbull?
23:39
Dimos : Πανο δεν θα ηταν ωραιο να εκαναν το ιδιο στυλ κατακτηριων οπως στο motogp?Κατι πρέπει να γινει παντως.Παλια δεν εχανα αγωνα τωραουτε συγκινουμαι
23:39
μητσος : Ενταξει Πανο,ειπα ψεματα,αυτη ειναι η τελευταια ερωτηση μου(δεν εχει να κανει με F1)! Θα δεις Ολυμπιακους Αγωνες? Καλες διακοπες σε ολους παιδια, ακομα κι αν ειναι στην πιο κοντινη παραλια! Τα πιο απλα ειναι και τα πιο ωραια!
23:39
BATMAN : ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΣΠΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ICEMAN;
23:39
giannis : katarxin kalispera pano exo na kano mia provlepsi mirizome pos o hamilton tha kitaksi meta tin tetarti niki tou os protathlitis na akolouthisi ta xnaria tou vetel me liga logia ton vlepo me to pou teliosi to simvoleo tou raikoner na pigeni ferarryi to fantazese afto to didimo
23:39
Ηλιας : Συμφωνείται ότι για να ξανακερδίσει την χαμένη της αίγλη ή φ1 θα πρέπει να μάχονται για τον τίτλο 4 οδηγοί κ οπωσδήποτε κόκκινο αυτοκίνητο?
23:40
Βαγγελης46 : Πανο καλησπερα! Θα υπαρξει κανενας καινουριος κατασκευαστης απο το 2018; η θα μεινουν οι ιδιες ομαδες;
23:40
Sir Frank : Η μακλαρεν βρηκε φετος 4δλ σε σχεση με περσι και πλεον βαζει απο κατω τις πελατειακες μερσεντες.Μηπως εχει υποτιμηθει η δυναμικη των ιαπωνων ?Σε πεινασμενες πιστες για το κινητηρα εκαναν πολυ καλες εμφανισεις.Σοτσι,Αυστρια και τωρα ο Μπατον.Μηπως η καταναλωση σε συνθηκες αγωνα τους ειναι δυσκολοτερη απο την ισχυ ?Πλεον ολο το φοκους παει εκτος ηλεκτρικων του κινητηρα.Ο νιουι συμφωνησε με το χασεγκαβα πως τα ηλεκτρονικα της χοντα ειναι στο ιδιο επιπεδο με τη χοντα.
23:40
ΓΙΑΝΝΗΣ L. : pano o alonco to ixe pi i ferrari to xani stin poria......oso gia ton Lewis pleon me toys 3 titloys kai sigoyra me ton tetarto me tin psixologia poy tha exi pleon tha ine poli diskolo na ton kerdisi kapios mono an pesi se poli xalia monothesio...
23:40
alma : τελικά ποιο είναι το καλύτερο διδυμο οδηγών αυτή τη στιγμή στην F1? μακάρι να γίνει μεγάλος ο ricciardo, πολύ συμπαθής
23:40
Απόστολος : Τραγικό να μιν μπορεί ο Alonso να μάχεται λόγω καυσίμου τερμάτισε με τις αναθυμιάσεις κυριολεκτικά,απαράδεκτο πρέπει να αλλάξει αυτός ο κανονισμός,πιστεύω να αλ
23:40
Φανης : Γιατι δεν αφηνουν τους οδηγούς να οδηγήσουν ;; Γιατι να δώσουν ποινή στον rosberg;πρεπει να αλλάξει στο άθλημα για να γινει πιο ελκυστικό ας αρχίσουν από αυτο
23:41
Γιωργος : Ειναι τραγικο να βλεπεις οδηγαρες οπως Κιμι,Φετελ να κανουν βολτουλα στις θεσεις 5-6 τον Μπατον και τον τεραστιο Αλονσο να προσπαθουν να μπουν δεκαδα ενω ο μετριος Ροσμπεργκ εχει 5-6 νικες τον χρονο ακοπα...
23:41
Προμηθέας : Καλησπέρα Πάνο. Θεωρητικά, θα μπορούσε ο Hamilton να πάει μέχρι τέλους με τον ίδιο κινητήρα ώστε να μην πάρει ποινή;
23:41
φιλιππος : Πανο ζουμε για ferari στην κορυφή και μεταδοση σοβαρή με ότι συνεπαγεται
23:41
Πανικάς : Γεια σου φίλε εδώ και 3-4 χρόνια άρχισα να βλέπω όλο και λιγότερο φόρμουλα 1 μέχρι που τώρα 1-2 χρόνια που δεν παρακολουθώ καθόλου ούτε το Ράλι του Μονακό ,απλά βαριόμουνα δεν είχε καθόλου ενδιαφέρον . είμαι ό μόνος; το έχεις παρατηρήσει και σε άλλους και υπάρχει φέτος κάτι που να με κάνει να επιστρέψω
23:41
Γεωργια : Κωστα,ο Κιμι στον προηγουμενο αγωνα που ηταν πιο πισω εκανε προσπεραση με τις παντες(στους πρωτους γυρους νομιζω πρεπει να τα ναι)..υπαρχει το οn board του στο Fan club του Κιμι στο fb.Ξερω καμια σχεση με τις μαχες τοτε απλως το ανεφερα επειδη ειπες για προσπερασμα με το πλαι.
23:41
Ηλιας : Μεγάλωσα με με κόντρες μεταξύ διαφορετικών ομάδων κ όχι μεταξύ ομοσταυλων...που είναι εκείνες οι εποχές..
23:42
Βασιλης : καλησπερα και απο μενα.βλεπω πολλα χρονια και γω F1.σταματησα εδω και περιποy 6-7 χρονια να βλεπω τοσο πολυ.Και αυτο εξαιτιας των τοσων αλλαγων...Οκ τεχνολογια.αλλα αν τους βγαλεις τα ηλεκτρονικα οι μισοι δεν θα μπορουν να στριψουν...μηπως θα ηταν καλυτερα να σκεφτουν και αυτοι να γυρισουμε σε πιο manual αυτοκινητα παλι???
23:42
Ανδρεας : Παιδιά καλησπέρα διάβασα στις ερωτήσεις ότι ο Rosberg είναι μέτριος οδηγος γιατι δεν παραδεχομαστε οτι δεν εχουν την ιδια μεταχειριση στη mercedes
23:42
Latvala : Πανο υπαρχει ελπιδα να γυρισει ο Kubica??
23:42
LA FERRARI : Πανο καλησπέρα βλεπεις αλλαγες στο τεχνικο τιμ της ferrari ?
23:42
makis : Καλησπέρα . Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η f1 δεν είναι όπως παλιά αφου προτεραιότητες έχουν δωθεί στην ασφάλεια και την οικονομία , κάτι που σκοτώνει το θέαμα . Δε γίνεται να υπάρχουν τεράστιοι έξοδοι διαφυγής , με το παραμικρό sc και αγώνες πίσω από το sc με μέτρια βροχή στην πίστα . Η παλιά f1 έφυγε και δεν ξαναγυρνά απ ότι φαίνεται. Καλή συνέχεια !!
23:43
Γιάννης : Καλησπερα Πανο και φιλοι ! να πω την αληθεια μου δεν περιμενα να εκφρασεις αποψη για τον νεο ή οχι εκφωνητη (ουτε εγω ξερω αν ειναι καινουργιος)...δε μας αφορα αλλωστε... Τι αποψη εχεις για τον Αλονσο ?
23:43
Αντρεας : Καλησπέρα Πανο!Εβλεπα φανατικα f1 αλλα το ενδιαφερον εχει ξεπεσει παρα πολυ. Δεν ειμαι ειδικος δεν ξερω τι φταιει, ξερω ομως οτι το 2007 και το 2008 μετρουσα ωρες για καθε επομενο GP αλλα απο εκει και περα υπαρχει παντα μια μονοτονια. περπατητο button, κυριαρχια φετελ χωρις αντιπαλο και μετα μερσεντες. Βλεπω καναν αγωνα που και που την τελευταια 3ετια μονο λογω επιστροφης κιμι. Στην πιστα σε καθε αγωνα υπαρχουν Kimi, Vettel, Button, Alonso, Hamilton και βαλε και τους max, ricciardo, rosberg (και bottas ακομα) που ειναι οδηγοι εν δυναμει πρωταθλητες. Δεν ειναι παρα πολυ κριμα να μην εχουν σχετικα ισοδυναμα μονοθεσια για να υπαρξει μεγαλυτερος ανταγωνισμος?? το 2007 ο χαμιλτον επρεπε να μεινει πισω απο 6 οδηγους και συνεβη γιατι γινοταν βασει αυτοκινητων (και οδηγων φυσικα.) Καταληγοντας βλεπω το μηνυμα του φιλου αντωνη που λεει για υποβαθμιση ρολου του οδηγου και νομιζω οτι αυτη ειναι η εκφραση που εκφραζει και εμενα
23:43
Γιάννης : Αναμενουμε για το βινετο το καυστικο !!! καληνυχτα σε ολους !
23:43
Δημητρης : Στο πρωταθλημα του 2008, ξερω οτι θεωρεις οτι η ιστορια περι στημενου και οτι αφησε ο γκλοκ τον Χαμ ειναι τουλαχιστον αστεια. Να σου πω την αληθεια την ιδια γνωμη εχω και εγω. Αλλα θα εβαζες και το χερι σου στη φωτια?
23:43
Κωστας-Σαντορινη : εννοειτε πανο οποτε μπορεις, μας λές και ερχομαστε!!! φαγητο οτι θελεις!!!
23:44
Κωστας-Σαντορινη : οσο για σαντορινη αν σε βγαλει ο δρομοσ στα φηρα, θα μας βρεισ στο βιβλιοπωλειο τον φηρων κατω απο την πειραιως.!!! καλο καλοκαιρι!!
23:44
axinos : Ο Πάνος πήγε δακοπές. Συνεχίστε να στέλνετε τις ερωτήσεις και θα σας απαντηθούν εντός δεκαημέρου.
23:45
Εντός 24ωρου αν και είναι ατελείωτες! Να στε όλοι καλά, σας ευχασριστώ για τη συμμετοχή και οι απαντήσεις αύριο! Να οδηγείτε με ασφάλεια και καλό καλοκαίρι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK