Μαινόμενος Hamilton!

O Βρετανός έβαλλε κατά πάντων μετά την εγκατάλειψη στη Μαλαισία, ενώ άφησε αιχμές κατά της Mercedes λέγοντας πως κάποιος δεν θέλει να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή!

Εμφανώς απογοητευμένος αλλά και αινιγματικός στις δηλώσεις του εμφανίστηκε μετά το τέλος του Grand Prix Μαλαισίας ο Lewis Hamilton. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν κοντά σε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία απώλεσε όταν ο κινητήρας εσωτερικής καύσης της W07 Hybrid πήρε φωτιά!

Έτσι, αντί να φύγει από τη Σεπάνγκ έχοντας ανακτήσει την πρωτοπορία στη βαθμολογία, είναι πλέον 23 βαθμούς πίσω από τον Nico Rosberg, με πέντε αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν. Εύλογα, είχε πολλά να πει μετά από αυτή την εξέλιξη.

«Έχω ερωτήσεις προς τη Mercedes, έχουμε χάσει τόσες μονάδες ισχύος. Οκτώ οδηγοί χρησιμοποιούν κινητήρες Mercedes και μόνο οι δικοί μου παραδίδουν πνεύμα. Κάποιος πρέπει να μου δώσει απαντήσεις γιατί αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο. Κάτι ή κάποιος απλά δεν θέλει να πάρω τον τίτλο φέτος», είπε ο 31χρονος.

Μάλιστα ο Hamilton τόνισε πως είχε στα χέρια του καινούριο κινητήρα, με τον οποίο είχε κάνει μόνο έναν αγώνα.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".