Marko: Verstappen, ο πιο δημοφιλής!

Ο ισχυρός άνδρας της Red Bull Racing έπλεξε το εγκώμιο του οδηγού του.

Marko: Verstappen, ο πιο δημοφιλής!

Μετά τα πρόσφατα αγωνιστικά συμβάντα στο Grand Prix Βελγίου και κυρίως τις ίσως απερίσκεπτες δηλώσεις του μετά από αυτό όπου καταφέρθηκε κατά των οδηγών της Ferrari, του Jacques Villeneuve και του Niki Lauda, o Max Verstappen βρέθηκε στο φως των προβολέων.

Κι στο πρώτο μέρος έχει αναμφίβολα φέρει ένα φρέσκο αέρα στη Formula 1, προσφέροντας πλούσιο θέαμα, στο δεύτερο μέρος μάλλον πέφτει θύμα του νεαρού της ηλικίας του αφού είναι μόλις 18.

Είναι σίγουρα ιδιαιτέρως δημοφιλής, δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η πίστα του Σπα είχε κατακλυστεί από οπαδούς του. Είναι όμως ο δημοφιλέστερος οδηγός σε μία Formula 1 στην οποία συμμετέχουν επίσης ονόματα όπως ο Fernando Alonso, o Lewis Hamilton, o Sebastian Vettel κ.α.;

O ειδικός σύμβουλος του Dietrich Mateschitz, Halmut Marko, που είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος που παίρνει τις αποφάσεις για τις Red Bull Racing και Scuderia Toro Rosso, πιστεύει πως ναι!

«Μας λείπουν οι ισχυρές προσωπικότητες από το σπορ τα τελευταία χρόνια. Ο Max, είναι ένας νέος σε ηλικία οδηγός, που ξέρει καλά τι θέλει και δεν ντρέπεται να επιδιώξει να το πάρει. Να επιδιώξει να είναι επιτυχημένος. Και για αυτό είναι τόσο δημοφιλής. Θεωρώ ο πιο δημοφιλής οδηγός στο grid», είπε ο Αυστριακός.

Εσείς; Συμφωνείτε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK