Μένει στη Sauber o Ericsson

Ο Σουηδός ανανέωσε τη συνεργασία του με την ελβετική ομάδα.

Οδηγός της Sauber θα είναι και το 2017 ο Marcus Ericsson, καθώς η συνεργασία των δύο πλευρών επεκτάθηκε για μία ακόμα σεζόν. Ο Σουηδός ολοκληρώνει αυτό το Σαββατοκύριακο τη δεύτερη χρονιά του με τη Sauber, πέρυσι με εννέα πόντους στο σακούλι, φέτος έχει κολλήσει στο απόλυτο μηδέν.

Ωστόσο οι χορηγίες που κουβαλάει ο 26χρονος έπεισαν την επικεφαλής της ομάδας, Monisha Kalternborn, να τον κρατήσει.

«Είναι υπέροχα νέα, έχω ήδη περάσει δύο χρόνια στη Sauber και νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Είχαμε καλές και κακές στιγμές αλλά είμαστε πάντα ενωμένοι και δουλεύουμε όσο πιο σκληρά μου», είπε ο Σουηδός.

Άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με τον teammate του, αν και η θέση του Felipe Nasr είναι δύσκολη καθώς ο κεντρικός χορηγός του, Banco do Brazil, αποφάσισε να μη συνεχίσει τη στήριξή της.

Στο περιθώριο του αγώνα στο Άμπου Ντάμπι, ακούγεται έντονα το σενάριο μετακίνησης του Pascal Wehrlein στην ομάδα με έδρα το Χίνβιλ.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!