Νέα εποχή στη F1 με deal 100.000.000€ και live betting

H Formula 1 ανακοίνωσε την Τρίτη (18/9) μία νέα συνεργασία που θα αποφέρει τουλάχιστον 100.000.000 ευρώ την επόμενη 5ετία και θα δώσει τη δυνατότητα για live στοιχηματισμό στο δημοφιλέστερο μηχανοκίνητο σπορ. Η γνωστή μας από το ποδόσφαιρο, Sportradar, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει πως το άθλημα δεν θα δεχθεί ύποπτες συναλλαγές που θα αλλοιώσουν τα αποτελέσματα.

Το στοίχημα και αθλητισμός συνδέονται εδώ και αρκετά χρόνια σε πολλά επίπεδα, αλλά μέχρι και σήμερα δεν υπήρχε δυνατότητα για ζωντανό στοιχηματισμό στην Formula 1. Αν και ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα παγκοσμίως και σίγουρα το πιο γνωστό στο ευρύ κοινό από τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η F1 δεν είχε στενή σχέση με τον κόσμο του στοιχήματος. Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν, καθώς μετά τη συμφωνία με την ISG οι φίλοι της Formula 1 θα μπορούν να ποντάρουν ζωντανά στα Grand Prix.

Λεπτομέρειες για τις επιλογές που θα δοθούν στους παίκτες  δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά αν ψάξουμε τις αγορές και την ποικιλία που υπάρχει σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε πως οι δυνατότητες θα είναι πολλές.

Στη συμφωνία, που θα αποφέρει 100.000.000 ευρώ στην F1 συμπεριλαμβάνονται και τα εικαστικά βοηθήματα screen graphics, physical και virtual trackside και πολλά ακόμα που θα φέρουν τον κόσμο πιο κοντά στο άθλημα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι άνθρωποι που υπέγραψαν το deal αν και τα εκατομμύρια ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του σπορ, αλλά και των στοιχηματικών εταιριών, φαντάζουν ως πιθανότερη αιτία.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!