Ο Ericsson αποκαλύπτει τι... άκουσε από τον Grosjean!

Αποκτά διαστάσεις η κόντρα των οδηγών των Sauber και Haas αντίστοιχα.

Ο Ericsson αποκαλύπτει τι... άκουσε από τον Grosjean!

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας στο Grand Prix Κίνας, ξεκίνησε μία απίστευτη βεντέτα με πρωταγωνιστές τον Romain Grosjean και τον Marcus Ericsson. Ο Γάλλος κατηγορεί τον Σουηδό για τη μεταξύ τους επαφή στην πρώτη στροφή, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την εμπρός πτέρυγα του μονοθεσίου της Haas και ουσιαστικά να καταστραφεί ο αγώνας του.

Μάλιστα ο Grosjean δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποκαλέσει τον συνάδελφό του ‘ηλίθιο’ μπροστά στις κάμερες. Μόνο που όπως αποκάλυψε λίγο αργότερα ο Ericsson, ο Grosjean χρησιμοποίησε και πιο βαριές εκφράσεις.

"Ο Romain έτρεξε προς το μέρος μου μετά το τέλος του αγώνα και με αποκάλεσε… πολλά πράγματα. Είπε πως ήμουν ηλίθιος, πως ήμουν τυφλός αλλά και κάποιους άλλους χαρακτηρισμούς. Δεν είναι ώριμη συμπεριφορά αυτή για ενήλικα. Μου φώναζε και του είπα να ηρεμήσει αλλά δεν ήταν διατεθειμένος να το κάνει αυτό. Αντίθετα με αποκάλεσε "γ***μένο μ**νί" και στη συνέχεια πήγε στους εκπροσώπους του Τύπου και χρησιμοποίησε παρόμοιους χαρακτηρισμούς. Νομίζω πως είναι ανώριμος, μη-επαγγελματίας και ασεβής", είπε ο Ericsson.

Ψύχραιμος παρά την επίθεση από τον συνάδελφό του, ο οδηγός της Sauber δεν παρέλειψε να πετάξει και το δικό του… δηλητήριο: "Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε έτσι, ίσως ήταν πολύ εκνευρισμένος επειδή είχε πολύ κακό αγώνα. Αλλά είναι περίεργο να μου λέει τέτοια πράγματα ένας οδηγός που έχει αποκλειστεί από Grand Prix λόγω επικίνδυνης οδήγησης και που παραλίγο να χάσει την αγωνιστική του άδεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Επίθεση" Grosjean στον Ericsson

News 24/7

24MEDIA NETWORK