Ο Λιούις Χάμιλτον έχει ένα σοβαρό λόγο για να τρώει γαριδάκια

Οι μικρές απολαύσεις χτίζουν σωματικό όγκο και μπορούν ακόμα και να φέρουν να πρωταθλήματα. Ο πρωταθλητής της F1 έχει τη δική του ασυνήθιστη, μα πάρα πολύ ανθρώπινη δίαιτα.

Ο Λιούις Χάμιλτον έχει ένα σοβαρό λόγο για να τρώει γαριδάκια
PHOTO CREDITS: AP/HASSAN AMMAR

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν είναι από εκείνους τους αθλητές που θα κουνήσουν επιδεικτικά το δάκτυλο στους φανατικούς οπαδούς τους, καθώς περιγράφουν τις εξαιρετικά επίπονες δοκιμασίες δίαιτας και προπόνησης που τους έφεραν στην κορυφή. Ο Βρετανός κάτοχος 6 σερί τροπαίων της F1, έχει αδυναμίες, κατά βάθος μπορεί και να είναι ένας τύπος σαν κι εμάς, τουλάχιστον ως προς το πρόγραμμα διατροφής του, τους χειμωνιάτικους μήνες. Ο Βρετανός πρωταθλητής αποκάλυψε πώς για να καταφέρει να είναι μέσα στους νέους κανόνες για τη μυική μάζα των αθλητών όπως έχουν θεσπιστεί από την F1, χρειάστηκε να πάρει κιλά, ξεκινώντας μια αλλιώτικη 'δίαιτα' στο χειμωνιάτικο διάλειμμα των υποχρεώσεων του.

"Τις προάλλες μπήκα στο αυτοκίνητο μου και διαπίστωσα πώς είχα πάρει κιλά. Προσπάθησα να βάλω τη ζώνη και το αποτέλεσμα το λες και...ενδιαφέρον!"

"Όλο το χειμώνα έτρωγα ότι ήθελα! Αρά δηλαδή, πανκεηκς και γαριδάκια. Παράλληλα προσπαθούσα να μείνω ενεργός και να ασκούμαι συχνά. Αλλά στο τέλος χρειαζόμουν ενέργεια..."

"Δεν μπορώ να πω ότι προσπάθησα με τη δίαιτα και τις προπονήσεις μου να γίνω ο Χάλκ, αλλά διαπίστωσα πώς παίρνει πολύ χρόνο να αυξήσεις τη μυική σου μάζα και αυτή η διαδικασία είναι ένας πολύ καλός λόγος για να τρώω αυξημένες μερίδες φαγητού. Νιώθω ότι είμαι στην καλύτερη μου φόρμα, ότι έχω δυναμώσει πάρα πολύ." είπε μεταξύ άλλων, περιγράφοντας στα βρετανικά media την προετοιμασία για την ολική επαναφορά του στην αγωνιστική δράση

Μεταξύ άλλων ο Χάμιλτον αποκάλυψε πώς για να ενδυναμώσει το σώμα του ασχολήθηκε και με μια σειρά από διαφορετικά sports, όπως οι πολεμικές τέχνες. Ο Τότο Γουλφ, επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Μερσέντες, δήλωσε στη Mirror για τον Λιούις πώς: "είναι στην καλύτερη ψυχολογική και σωματική κατάσταση εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στον τελευταίο του αγώνα, μισή ώρα πριν από την έναρξη ήταν ήδη έτοιμος για να τους διαλύσει."

"Searching for a purpose, searching for adventure" γράφει η σελίδα του Χάμιλτον στο Instagram, θυμίζοντας στόχους και επιθυμίες ενός νορμάλ, αληθινού ανθρώπου. Που το χειμώνα τρώει γαριδάκια και πανκεικς γιατί ξέρει πώς στο σύνολο μιας μεγάλης περιπέτειας, κάθε μικρή απόλαυση, κάθε μικρή αδυναμία έχει τη δική της αξία.

Photo Credits: AP/Hassan Ammar

News 24/7

24MEDIA NETWORK