Ο Παρασκευάς Άντζας και η… F1!

O Πάνος Σεϊτανίδης σχολιάζει με τον δικό του τρόπο το GP Μ. Βρετανίας.

Μετά από κάθε Grand Prix του μαγικού κόσμου της Formula 1, ο «δικός μας» Πάνος Σεϊτανίδης παρουσιάζει ένα εναλλακτικό video review όσων διαδραματίστηκαν εντός (αλλά και εκτός) πίστας.

Ειδικά ο αγώνας της Μεγάλης Βρετανίας, είχε έντονο ενδιαφέρον και ακόμα πιο ενδιαφέρον παρασκήνιο, στοιχεία που δίνουν την ευκαιρία για… πολλαπλές ερμηνείες! Δείτε λοιπόν σε λιγότερο από πέντε λεπτά, την εναλλακτική ανάλυση όσων συνέβησαν στο Silverstone!

Τι σχέση έχει ο Max Verstappen με τον Παρασκευά Άντζα, τι συνιστούν 40 παραγωγοί παγωτών, το φιάσκο της εκκίνησης πίσω από το safety car αλλά και επεξήγηση της «στρατηγικής» της Mercedes σε ό,τι αφορούσε στην ποινή του Nico Rosberg.

Περισσότερα, πατώντας play!

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.