O Rosberg έφυγε. Ποιος θα έρθει;

Οι βασικοί υποψήφιοι να καλύψουν το κενό στο νέο μονοθέσιο της Mercedes μετά την αιφνίδια απόφαση του Nico Rosberg να εγκαταλείψει τις πίστες!

O Rosberg έφυγε. Ποιος θα έρθει;

Ο Nico Rosberg τάραξε τα νερά του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την απόφασή του να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. Απ' όσα έγραψε μάλιστα δεν φαίνεται διατεθειμένος να καθαρίσει μυαλό του και να επιστρέψει. Είχε ήδη καταλήξει εκεί προτού δει την καρό σημαία στο grand prix του Άμπου Ντάμπι και πανηγυρίσει τον τίτλο στη Formula 1.

Μοιραία το κενό που αφήνει στη Mercedes είναι μεγάλο. Το συμβόλαιό του έληγε ούτως ή άλλως και η γερμανική ομάδα ίσως χρειαζόταν να ψάξει για τον παρτενέρ του Lewis Hamilton, αν δεν ήθελε να υπογράψει επέκταση. Τώρα θα το κάνει χωρίς χρονοτριβή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ανθρώπων του ρεπορτάζ, η Mercedes έχει δύο εναλλακτικά πλάνα. Είτε θα πάει σ' έναν βετεράνο του σπορ είτε θα επιδιώξει να στηρίξει και να πλάσει έναν πιλότο σχεδόν από το μηδέν.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν ο Fernando Alonso, ο οποίος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ν' αφήσει τη McLaren για δεύτερη φορά στα κρύα του λουτρού, ο Sebastian Vettel και ο Daniel Ricciardo. Όλοι τους δεσμεύονται με συμβόλαιο, αλλά είναι το τελευταίο που θα εμποδίσει τη Mercedes.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι περιπτώσεις του Max Verstappen και του Pascal Wehrlein. Ο πρώτος θεωρείται ο επόμενος παγκόσμιος πρωταθλητής, ο δεύτερος, ένας 22χρονος Γερμανός, προέρχεται από τα σπλάχνα της Mercedes και είναι... προστατευόμενος του αφεντικού Dieter Zetsche.

Γρήγορα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΒΟΜΒΑ: Ο Rosberg ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK