Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις από τα Εμιράτα

Η δράση στο μαγικό κόσμο της F1 ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ώρα της κρίσης έφτασε, την προσεχή Κυριακή θα ξέρουμε το νέο παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1! Nico Rosberg και Lewis Hamilton ερίζουν για τον τίτλο, ο οποίος θα κριθεί στην τελευταία στάση της σεζόν, το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι.

Ένας αγώνας στον οποίο θα κριθεί και οι μάχη για την σημαντική τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών ανάμεσα σε Force India και Williams και που στο κάτω κάτω, έχει νόημα για όλους από πλευράς γοήτρου καθώς θέλουν να αποχαιρετήσουν το 2016 με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι ώρες διεξαγωγής των ελεύθερων αλλά και των επίσημων διαδικασιών, παρότι όλα διαδραματίζονται στη Μέση Ανατολή, είναι… ευρωπαϊκές. Όπως πάντα, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη δράση live, σε high definition και χωρίς διαφημίσεις από την τηλεόραση του COSMOTE TV.

Αναλυτικά λοιπόν:

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

10.50-12.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1 – COSMOTE TV (LIVE)

14.50-16.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 2 – COSMOTE TV (LIVE)

Σάββατο 26 Νοεμβρίου

11.50-13.00 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 3 – COSMOTE TV (LIVE)

14.50-17.00 Κατατακτήριες δοκιμές – COSMOTE TV (LIVE)

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

14.45-17.00 Αγώνας – COSMΟΤΕ TV/ΕΡΤ (LIVE)

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...