Ονειρεύονται επιστροφή Brawn στη Ferrari!

Οι Ιταλοί προσπαθούν να πείσουν τον «στρατηγό» της χρυσής εποχής της Scuderia

Ονειρεύονται επιστροφή Brawn στη Ferrari!

Μπορεί ο Michael Schumacher να κατακτούσε τις νίκες και τους τίτλους, όμως μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην περίοδο αυτοκρατορίας της Ferrari στις αρχές της χιλιετίας, είχε ο Ross Brawn. Ο Βρετανός κατείχε το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στη Scuderia από το 1997 έως το 2006 και ήταν το μυαλό πίσω από τις επιτυχίες της.

Έτσι τώρα, στα μισά μίας ακόμα σεζόν που αποδεικνύεται αποτυχημένη για την ιταλική ομάδα, το όνομά του έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο 61χρονος ακόμα προτιμάει το… ψάρεμα, στο οποίο επιδίδεται από το 2013 όταν και αποχώρησε από τη Mercedes και γενικά από την F1.

Οι Ιταλοί φέρονται να προσπαθούν να τον πείσουν, έστω και για συνεργασία… part time. Από την εξέλιξη αυτής της προσπάθειας ενδέχεται να κριθούν πολλά στη δομή της τεχνικής ομάδας της Ferrari, αφού μετά την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του επικεφαλής της Gestione Sportiva, Maurizio Arrivabene, τώρα φαίνεται πως τίθεται υπό αμφισβήτηση και το μέλλον του τεχνικού διευθυντή, James Allison.

O πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne, έχει το μαχαίρι, έχει και το καρπούζι και σύντομα αναμένεται να πάρει αποφάσεις. Όλα αυτά ενώ το Grand Prix Ουγγαρίας φαντάζει ως μία από τις καλύτερες ευκαιρίες που θα έχει η ιταλική ομάδα να κατακτήσει νίκη μέσα στο 2016.

News 24/7

24MEDIA NETWORK