Παιχνίδια ψυχολογίας από Hamilton

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, ο Lewis Hamilton πέταξε καρφί στην ομάδα του για το γεγονός πως άλλαξαν πρόσωπα στα γκαράζ της Mercedes. Κάτι που δεν του άρεσε...

Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε τον φετινό παγκόσμιο πρωταθλητή στη Formula 1, με τους δύο οδηγούς της Mercedes, Lewis Hamilton και Nico Rosberg να ερίζουν για τον θρόνο. Ο Βρετανός θέλει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα ενώ ο Γερμανός να φτάσει για πρώτη φορά σε ένα πρωτάθλημα. Τους χωρίζουν 12 βαθμοί και παρότι εκκινεί δεύτερος, ο Rosberg είναι το μεγάλο φαβορί.

Γνωρίζοντας πως δεν του αρκεί η δική του καλή εμφάνιση, ούτε καν η νίκη στο Άμπου Ντάμπι, ο Hamilton προσπαθεί από νωρίς να επηρεάσει ψυχολογικά τον teammate του και ήταν χαρακτηριστική η ατάκα του στην ειδική συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε η FIA με τη συμμετοχή μόνο των δύο διεκδικητών του τίτλου.

Ο 31χρονος αναφέρθηκε στην αλλαγή προσώπων στα γκαράζ της Mercedes αφού η γερμανική ομάδα έστειλε δικούς του μηχανικούς στην πλευρά του Rosberg και τούμπαλιν. Πράγμα που μάλλον δεν του άρεσε και τόσο…

«Θα πρέπει να πάρετε το βιβλίο που ενδεχομένως θα γράψω μετά από δέκα χρόνια. Τότε θα σας πω τι ακριβώς συνέβη. Θα είναι ενδιαφέρουσα ανάγνωση», είπε ο Hamilton πιστοποιώντας πως δεν του άρεσε αυτή η εξέλιξη, που ενδεχομένως να έπαιξε το ρόλο της στην αρνητική έως τώρα έκβαση της σεζόν.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!