Πάλι προδόθηκε από το κιβώτιο ο Vettel

Ο Γερμανός έχει ξανά ποινή πέντε θέσεων στη σειρά εκκίνησης

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, ο Sebastian Vettel ξεκινά τη μάχη για τη νίκη έχοντας σημαντικό μειονέκτημα έναντι των αντιπάλων του. Η αστοχία του κιβωτίου ταχυτήτων της Ferrari στο φινάλε της τρίτης και τελευταίας περιόδου ελεύθερων δοκιμών, έχει ως αποτέλεσμα ο Γερμανός να λάβει ποινή πέντε θέσεων στο grid του βρετανικού Grand Prix.

Έτσι, καθώς στη μάχη του Σαββάτου κατετάγη μόλις έκτος, θα εκκινήσει τον αγώνα του Σίλβερστοουν από την ενδέκατη θέση! Φυσικά, μετά από αυτή την εξέλιξη, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν ήταν χαρούμενος.

 

«Πρόκειται για μία αδυναμία, στην οποία πρέπει να δώσουμε τέλος. Το να πρέπει να αλλάξεις κιβώτιο ως συνέπεια ενός ατυχήματος, έστω και μικρού όπως εκείνο που είχα στην Κίνα, είναι μέσα στο παιχνίδια. Αν και βλέπεις άλλους να έχουν ατυχήματα και να μην χρειάζεται αλλαγή. Όμως αυτή τη φορά είχαμε πάλι αστοχία. Πρέπει να βρούμε λύση», είπε ο 29χρονος.

Συνολικά ήταν η τρίτη φορά φέτος που ο Vettel προδόθηκε από το κιβώτιο της SF16-H.

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.