Πάσχα με Formula 1

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 δεν καταλαβαίνει από θρησκευτικές εορτές!

Μπορεί αυτή την Κυριακή οι ορθόδοξοι να γιορτάζουν το Πάσχα, ωστόσο στον μαγικό κόσμο της Formula 1 φαίνεται πως… δεν έχουν το Θεό τους! Έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε κανονικά δράση με τη διεξαγωγή του τέταρτου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η Ρωσία και το τουριστικό θέρετρο του Σότσι υποδέχονται για τρίτη φορά τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου, σε μία αγωνιστική διαδρομή που απλώνεται στο χώρο που βρίσκονταν οι εγκαταστάσεις για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014.

Η τηλεόραση του OTE TV δεν καταλαβαίνει από εορτές και θα προβάλλει live, χωρίς διαφημίσεις και σε High Definition, όλες τις διαδικασίες του ρωσικού Grand Prix. Αρχής γενομένης από τα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής, στη συνέχεια με το FP3 το πρωί του Σαββάτου, τη μάχη της pole position και φυσικά τον μεγάλο αγώνα. Μόνο αυτός, θα προβληθεί παράλληλα και από την ΕΡΤ.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως βρισκόμαστε στην ίδια χρονικά ζώνη με το Σότσι άρα οι τοπικές ώρες διεξαγωγής κάθε περιόδου, αφορούν και στη χώρα μας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Παρασκευή 29 Απριλίου

09.50-11.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1 – OTE TV (LIVE)

13.50-15.30 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 2 – OTE TV (LIVE)

Σάββατο 30 Απριλίου

11.50-13.00 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 3 – OTE TV (LIVE)

14.50-16.00 Κατατακτήριες δοκιμές – OTE TV (LIVE)

Κυριακή 1 Μαΐου

14.45-17.00 Αγώνας – ΟΤΕ TV/ΕΡΤ (LIVE)