Ποινή 5 θέσεων για τον Vettel

Στραβά άρχισε το Grand Prix Ρωσίας για τον Sebastian Vettel.

Μπορεί ο Sebastian Vettel να σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής αλλά στο στρατόπεδο της Ferrari δεν έχουν πολλούς λόγους να χαμογελούν.

Σαν να μην έφτανε το πρόβλημα στα ηλεκτρονικά της SF15-H που ακινητοποίησε τον Γερμανό στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού με αποτέλεσμα να χάσει το μισό FP2, ήρθε λίγο αργότερα η είδηση πως πρέπει να αλλάξει κιβώτιο ταχυτήτων!

Αυτό υπέστη ζημιά κατά τη σύγκρουση του Vettel με τον Kimi Raikkonen, στην εκκίνηση του Grand Prix Κίνας. Οι Ιταλοί υποπτεύονταν πως υπήρχε πρόβλημα και τελικά το επιβεβαίωσαν. Έτσι στην καλύτερη των περιπτώσεων, ακόμα κι αν πετύχει την πρώτη του φετινή pole position, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα εκκινήσει πέμπτος.

Πράγμα που αποτελεί σημαντικό πλήγμα δεδομένου πως βρίσκεται μόλις στην τέταρτη θέση της κατάταξης οδηγών και ήδη 42 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Nico Rosberg.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

GP Ρωσίας (FP1): Με κεκτημένη ταχύτητα ο Rosberg
GP Ρωσίας (FP2): Η σειρά του Hamilton

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...