"Πόρτα" σε Χάμιλτον από το Γουίμπλεντον

Ο Λιούις Χάμιλτον τα έκανε... θάλασσα και έφαγε "πόρτα" από τους διοργανωτές του Γουίμπλεντον λόγω των ρούχων του!

"Πόρτα" σε Χάμιλτον από το Γουίμπλεντον

Μία ενδυματολογική αστοχία του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, οδήγησε στον αποκλεισμό του από το κορυφαίο αθλητικό event στη Μεγάλη Βρετανία, τον τελικό του Γουίμπλεντον στους άνδρες!

Ο 30χρονος πιλότος της Mercedes εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με αναρτήσεις του στα social media σχετικά με την πρόσκληση που κατείχε για να παρακολουθήσει τη γιγαντομαχία Νόβακ Τζόκοβιτς - Ρότζερ Φέντερερ από τη βασιλική σουίτα, ωστόσο δεν πήγαν όλα κατ' ευχήν.

Οι άντρες που προσκαλούνται σε αυτόν τον τομέα των εξεδρών οφείλουν να φορούν σακάκι, γραβάτα και κλειστά παπούτσια, κάτι που δεν έπραξε ο Χάμιλτον, με συνέπεια η θέση του να μείνει κενή!

"Εξαιτίας μιας ατυχούς παρανόησης που αφορά τον ενδυματολογικό κώδικα στο Γουίμπλεντον, ο Λιούις είναι πολύ απογοητευμένος που έχασε τον τελικό των ανδρών", εξήγησε μία εκπρόσωπος Τύπου του Βρετανού οδηγού.

Εκπρόσωπος της διοργάνωσης σημείωσε για το συμβάν: "Εάν δεν ήταν κατάλληλα ενδεδυμένος, μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν του επετράπη η είσοδος, ωστόσο δεν κάνουμε σχόλια για τους καλεσμένους μας. Εάν ήρθε χωρίς σακάκι, γραβάτα ή παπούτσια, θα είχε δύο επιλογές: να μην παραμείνει ή να φορέσει τα κατάλληλα ρούχα".

Η πρόσκληση του Χάμιλτον

Τα ακατάλληλα ρούχα του

Διαβάστε ακόμη:

Τζόκοβιτς-Φέντερερ 3-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK