Πρόταση της Haas στον Magnussen!

Ο Δανός έχει πλέον εναλλακτική αν δεν παραμείνει στη Renault.

Μπορεί η διορία του Kevin Magnussen προς τη Renault ενόψει παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2016 να τελειώνει αλλά φαίνεται πως δεν θα κάτσει να σκάσει! Όσο η γαλλική ομάδα ζυγίζει τις λύσεις για το ρόλο του teammate του Nico Hulkenberg, ο Δανός δέχθηκε πρόταση από άλλη ομάδα! Συγκεκριμένα την αμερικανική Haas F1 που έκανε φέτος ντεμπούτο στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο Gene Haas φέρεται πως έκρινε πως οι χορηγίες και η απήχηση του Esteban Gutierrez στο Μεξικό δεν αξίζουν τον κόπο για τις μέτριες επιδόσεις του, έτσι αναζητά έναν καλύτερο teammate για τον Romain Grosjean. Αξίζει να σημειωθεί πως το φλερτ των δύο πλευρών ξεκίνησε πέρυσι, υπήρξε μάλιστα συνάντηση στο περιθώριο του ιταλικού Grand Prix αλλά τελικά η Haas επέλεξε τότε τον Grosjean.

Η πρόταση των αμερικανών είναι για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, χωρίς προϋπόθεση να φέρει μαζί του χορηγίες! Μένει να δούμε, ποια θα είναι τελικά η επιλογή του Magnussen, που πλέον, έχει διαπραγματευτικό ατού για να πιέσει τη Renault να πάρει σύντομα μία απόφαση.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...