Rosberg: "Κλειδί" η εκκίνηση σε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο"

Πανευτυχής ήταν μετά τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 ο Nico Rsoberg, ο οποίος χαρακτήρισε "κλειδί" για την εξέλιξη του αγώνα την εκκίνηση.

Rosberg: "Κλειδί" η εκκίνηση σε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο"

Αν και νωρίς, η σεζόν εξελίσσεται ιδανικά για τον Nico Rosberg, ο οποίος ήταν ο νικητής και στον δεύτερο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1 που διεξήχθη στο Μπαχρέιν.

Ο Γερμανός πιλότος ήταν πανευτυχής μετά το τέλος του αγώνα και χαρακτήρισε "κλειδί" για τη νίκη του τη στιγμή της εκκίνησης.

"Είμαι τόσο χαρούμενος με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα αυτή τη στιγμή. Η αρχή ήταν οπωσδήποτε το "κλειδί" για τη νίκη μου. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή σε ένα κομμάτι που δουλέψαμε πολύ πριν από τον αγώνα. Το να είμαι πρώτος στην πρώτη στροφή ήταν ανακούφιση, για να πω την αλήθεια, καθώς έβλεπα στους καθρέφτες μου ότι οι πίσω μου ήταν πολύ απασχολημένοι.

Αλλά από εκείνο το σημείο κατάφερα να ελέγχξω το ρυθμό και να πάρω τη νίκη. Έπρεπε να πάμε εκ του ασφαλούς. Ίσως αυτή να μην ήταν η πιο γρήγορη επιλογή αλλά θα έπρεπε να μην διακινδυνεύσουμε την είσοδο αυτοκινήτου ασφαλείας. Ήταν ένα σχεδόν τέλειο Σαββατοκύριακο για εμένα. Μόνο αν είχα πάρει και την pole θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Τι υπέροχο ξεκίνημα στη σεζόν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια και τα αγόρια στο εργοστάσιο γι'αυτό το καταπληκτικό αμάξι. Τώρα ανυπομονώ για την Κίνα, εκεί όπου κέρδισα το πρώτο μου Grand Prix", δήλωσε ο Rosberg.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

GP Μπαχρέιν: 2/2 για τον Rosberg

News 24/7

24MEDIA NETWORK