Σήκωσε τα χέρια ψηλά ο Rosberg

O Γερμανός παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Hamilton στις κατατακτήριες

Σήκωσε τα χέρια ψηλά ο Rosberg

Οι τελευταίες κατατακτήριες δοκιμές του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, βρήκαν στην Pole Position τον Lewis Hamilton. Ο Βρετανός πανηγύρισε τη δωδέκατη φετινή pole position, είναι φαβορί για να πετύχει στο Άμπου Ντάμπι τη δέκατη φετινή του νίκη αλλά αυτά, δεν είναι αρκετά. Μία θέση στο βάθρο αρκεί στον Nico Rosberg, για να ανέβει αυτός στο θρόνο.

Στη μάχη της pole στη Yas Marina, o Rosberg ηττήθηκε από τον teammate του στη Mercedes. Όμως μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, δεν έψαξε δικαιολογίες. Κάθε άλλο μάλιστα.

«Ήρθα εδώ με στόχο να προσπαθήσω να κατακτήσω την pole position και να κερδίσω τον αγώνα. Δεν είμαι λοιπόν εκστασιασμένος με τη δεύτερη θέση. Ο Lewis έκανε πολύ καλή δουλειά και ήταν μερικά δέκατα ταχύτερος – μου ήταν αδύνατο να πετύχω το χρόνο του σήμερα. Είχα καλή ισορροπία στο μονοθέσιο και όσο εξελίσσονταν οι κατατακτήριες δοκιμές, ένιωθα όλα και καλύτερα πίσω από το τιμόνι. Έκανα καλό γύρο στο τέλος του Q3 αλλά αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετός. Αύριο, σίγουρα θα στοχεύσω στη νίκη», είπε ο Γερμανός.

Όσο για τη μάχη του αγώνα, εκεί όπου του αρκεί ακόμα και η τρίτη θέση, άσχετα με το τι θα κάνει ο Hamilton, ο 31χρονός τόνισε: «Θα πάω για τη νίκη αν μου δοθεί η δυνατότητα. Όμως θα προσπαθήσω να έχω απλή προσέγγιση. Να μη σκέφτομαι πολύ, να μην εξετάζω τα ‘τι θα γίνει αν…’. Αυτή θα είναι λάθος προσέγγιση».

News 24/7

24MEDIA NETWORK