Σκέψεις για ακύρωση των αλλαγών στα επίσημα δοκιμαστικά

Αλλαγές επί αλλαγών στα επίσημα δοκιμαστικά, αφού τίποτα δεν είναι βέβαιο κατά τον Bernie Ecclestone.

Η απόφαση για αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής των επίσημων δοκιμαστικών που ανακοινώθηκε την Πέμπτη, πέντε ημέρες αργότερα τίθεται εν αμφιβόλω, δια στόματος Bernie Ecclestone.

Ο εμπορικός διευθυντής της Formula 1 είχε προειδοποιήσει μέσω συνέντευξης στον "Independent" ότι τα πλάνα για τις αλλαγές μετατίθενται για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα, στην Ισπανία τον Μάιο, και όχι με την έναρξη της σεζόν στην Αυστραλία.

Παρ' όλα αυτά, με νέες δηλώσεις του στο "Forbes", ο Ecclestone δεν δείχνει βέβαιος για την εφαρμογή τους: "Θα δούμε εάν οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν, θα ανατραπούν".

Το νέο φορμάτ διεξαγωγής των επίσημων δοκιμών του Σαββάτου προβλέπει διαδικασία στην οποία ο πιο αργός πιλότος κάθε 90 δευτερόλεπτα αποσύρεται από την πίστα, μέχρι να μείνουν οι δύο πιο γρήγοροι.

"Στην Αυστραλία θα είναι το παλιό σύστημα και το νέο ίσως χρησιμοποιηθεί στην Ισπανία. Πρέπει να γραφτεί όλο το πρόγραμμα, οπότε δεν είναι εύκολο", πρόσθεσε ο Ecclestone.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).