Στα δικαστήρια η οικογένεια Schumacher

Ζητούν αποζημίωση από γερμανικό lifestyle περιοδικό για περυσινό δημοσίευμα.

Στα δικαστήρια η οικογένεια Schumacher

Ενδεχομένως τέλος στην πρακτική πολλών ΜΜΕ να αναζητούν κλικ και πωλήσεις εκμεταλλευόμενα το δράμα της οικογένειας Schumacher, φέρεται πως θα βάλει γερμανικό δικαστήριο που εκδικάζει την αγωγή κατά το περιοδικό Bunte.

Ο lifestyle γερμανικό έντυπο είχε δημοσιεύσει τον Δεκέμβριο του 2015 ένα άρθρο που ανέφερε πως ο Michael περπατούσε και μπορούσε να σηκώσει το χέρι του.

Ήταν μία από τις λίγες φορές που η οικογένεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 αντέδρασε, τόσο μέσω δηλώσεων της εκπροσώπου της, Sabine Kehm, όσο και με την αγωγή που εκδικάζεται στο Αμβούργο. Παρότι η απόφαση αναμένεται να βγει τον επόμενο μήνα, ο δικαστής φέρεται να προϊδέασε για αποζημίωση προς την οικογένεια του σταρ των αγώνων. Αυτή εκτιμάται πως θα κυμαίνεται ανάμεσα στις 40.000 και 100.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος των Schumacher, Felix Damn, προσπάθησε να παρουσιάσει την αληθινή κατάσταση του 47χρονου σήμερα θρύλου, χωρίς όμως να αποκαλύψει πολλά. Παραδέχθηκε λοιπόν πως δεν μπορεί να περπατήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK