Στις 3/11 ανακοινώνει σύνθεση η Williams

Θεωρείται δεδομένο πως το νέο πρόσωπο θα είναι ο Lance Stroll

O κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Ο λόγος για την ομάδα Formula 1 της Williams που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το οδηγικό της δίδυμο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017. Ωστόσο, λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε πως το νέο πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Felipe Massa, είναι ο Lance Stroll.

Η επίσημη ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου κι αυτό διότι η βρετανική ομάδα περίμενε την… ενηλικίωση του Καναδού! Ναι, καλά διαβάσατε, ο Stroll γίνεται σήμερα (29/10) 18 ετών και πλέον δεν θα υπάρχει και κανένα πρόβλημα με τον βασικό χορηγό της ιστορικής ομάδας, που είναι η Martini.

Ο Stroll κατέκτησε φέτος τον τίτλο στην Ευρωπαϊκή Formula 3 και αναμένεται να φέρει στη Williams γύρω στα 35 εκατομμύρια ευρώ σε χορηγίες. Στο πλευρό του θα έχει τον Valtteri Bottas που θα παραμείνει για μία ακόμα σεζόν.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.