Στις 3/11 ανακοινώνει σύνθεση η Williams

Θεωρείται δεδομένο πως το νέο πρόσωπο θα είναι ο Lance Stroll

O κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Ο λόγος για την ομάδα Formula 1 της Williams που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το οδηγικό της δίδυμο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017. Ωστόσο, λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε πως το νέο πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Felipe Massa, είναι ο Lance Stroll.

Η επίσημη ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου κι αυτό διότι η βρετανική ομάδα περίμενε την… ενηλικίωση του Καναδού! Ναι, καλά διαβάσατε, ο Stroll γίνεται σήμερα (29/10) 18 ετών και πλέον δεν θα υπάρχει και κανένα πρόβλημα με τον βασικό χορηγό της ιστορικής ομάδας, που είναι η Martini.

Ο Stroll κατέκτησε φέτος τον τίτλο στην Ευρωπαϊκή Formula 3 και αναμένεται να φέρει στη Williams γύρω στα 35 εκατομμύρια ευρώ σε χορηγίες. Στο πλευρό του θα έχει τον Valtteri Bottas που θα παραμείνει για μία ακόμα σεζόν.

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.