Τα ελαστικά που διάλεξε κάθε οδηγός

Στο ουγγρικό Grand Prix οι επιλογές ελαστικών έχουν μεγάλη σημασία.

Φτάσαμε ήδη στα μισά της σεζόν και η πίστα του Χανγκαρόρινγκ φιλοξενεί τον ενδέκατο εκ των είκοσι-ενός γύρων του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Το Grand Prix Ουγγαρίας παραδοσιακά προσφέρει εκπλήξεις και ένας παράγοντας που παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, είναι τα ελαστικά.

Για τη μάχη της Βουδαπέστης η Pirelli έχει διαθέσιμες τη μέση, τη μαλακή και την πολύ μαλακή γόμα. Η πρώτη έχει λευκά διακριτικά και δουλεύει καλύτερα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Δύσκολα θα τη δούμε να χρησιμοποιείται την Κυριακή και δεν είναι τυχαίο πως πλην τριών, όλοι οι άλλοι οδηγοί επέλεξαν μόνο το ένα σετ που τους υποχρεώνουν οι κανονισμοί.

Η δεύτερη έχει κίτρινα διακριτικά και η προσαρμοστικότητά της αναμένεται να την κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στον αγώνα της Κυριακής ενώ η τρίτη, με τα κόκκινα διακριτικά, θα αποτελέσει τη λογική επιλογή στο κυνήγι της pole position.

Ας δούμε αναλυτικά τις επιλογές κάθε οδηγού, στο infographic που ακολουθεί:

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!