Τα οικονομικά προβλήματα θα πληγώσουν τη Sauber

Ο Felipe Nasr δεν είναι αισιόδοξος για το μέλλον της ελβετικής ομάδας.

Τα οικονομικά προβλήματα θα πληγώσουν τη Sauber

Με το αριστερό έχει ξεκινήσει η νέα σεζόν για την ομάδα της Sauber. Ήταν η μόνη που δεν είχε έτοιμο το νέο μονοθέσιό της στο πρώτο χειμερινό τεστ εξέλιξης αλλά δύσκολα οι δυσκολίες θα σταματήσουν εκεί. Τα οικονομικά προβλήματα είναι εύλογο πως θα επηρεάσουν αρνητικά τη δυνατότητα εξέλιξης της C35.

"Είναι δύσκολη η κατάστασή μας. Ελπίζω τα πράγματα να βελτιωθούν και να μπορέσουμε να έχουμε σιγά-σιγά αναβαθμίσεις στο μονοθέσιό μας. Πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά για να βελτιωθεί και να γίνει ακόμα πιο γρήγορο. Ξέρουμε πώς να το κάνουμε αυτό, όμως θα εξαρτηθεί από την οικονομική κατάσταση της ομάδας", είπε χαρακτηριστικά ο οδηγός της ελβετικής ομάδας, Felipe Nasr.

Πέρυσι η Sauber βρέθηκε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών, με 36 πόντους στο ενεργητικό της από τις προσπάθειες του Βραζιλιάνου και του teammate του, Marcus Ericsson.

Παρότι αυτή αποτέλεσε σημαντική βελτίωση σε σχέση με το 2014 όπου είχε μείνει στο… μηδέν, ακόμα το μπλε/κίτρινο μονοθέσιο δεν έχει τους χορηγούς που θα ήθελε η ομάδα του Peter Sauber.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Ricciardo ελπίζει σε "δώρο" από τον καιρό

GP Μελβούρνης (FP1/FP2): Hamilton τους χρόνους, Rosberg στον τοίχο

Τι λέει ο Rosberg για το ατύχημα στο FP2

Hamilton: "Η Ferrari κρύβει άσσους στο μανίκι"

Η Renault επέστρεψε και είναι εντυπωσιακή

News 24/7

24MEDIA NETWORK