Τελειώνει η υπομονή του Magnussen

O Δανός πιλότος έδωσε τελεσίγραφο δύο εβδομάδων στη Renault F1 Team, περιμένοντας την τελική πρόταση ανανέωσης. Ειδάλλως θα ψάξει αλλού το μέλλον του.

Τελειώνει η υπομονή του Magnussen

Απομένει ενάμιση μήνας για την ολοκλήρωση του εφετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος και οι περισσότερες ομάδες έχουν ήδη κλείσει τα ρόστερ τους για τη νέα σεζόν. Όχι όμως και η Renault F1 Team που παραμένει αναποφάσιστη! Γεγονός που σίγουρα δεν ικανοποιεί τον οδηγό της, Kevin Magnussen.

Ο Δανός έχει ηγετικό ρόλο φέτος στη γαλλική ομάδα, έχοντας κερδίσει επτά βαθμούς έναντι μόλις ενός του Jolyon Palmer. Μεταξύ των δύο, σίγουρα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να διατηρήσει τη θέση του και το 2017, αλλά η Renault βρίσκεται σε συζητήσεις με πολλούς ακόμα οδηγούς.

Αιτία είναι φυσικά η ανάγκη της ομάδας με βάση στο Ένστον, για… ζεστό χρήμα χορηγών. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικά όσα είπε ο Δανός στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο του αγώνα της Σουζούκα.

" Ξέρω πως έτσι λειτουργεί η F1. Δεν είμαι οδηγός με μεγάλη εμπορική αξία. Ελπίζω όμως, να προτιμήσουν το ταλέντο από τα χρήματα. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις, γνωρίζω πώς έχει η κατάσταση αλλά θέλω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Τους έδωσα λίγο χρόνο ακόμα περιθώριο, συγκεκριμένα δύο εβδομάδες. Ελπίζω να έχει προκύψει κάποια εξέλιξη μέχρι τότε", είπε ο 24χρονος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK