Τέλος οι περιορισμοί στα team radio

Η παγκόσμια ομοσπονδία αποφάσισε να απλοποιήσει τα πράγματα.

Έχοντας δεχθεί έντονη κριτική από οδηγούς, ομάδες αλλά και το κοινό, η παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού προχώρησε στην πλήρη απελευθέρωση των επικοινωνιών μεταξύ οδηγού και ομάδας.

Μοναδική εξαίρεσαι αποτελεί ο γύρος σχηματισμού, όπου δεν θα υπάρχει καθόλου επικοινωνία ώστε οι οδηγοί, να μη δέχονται βοήθεια σε ότι αφορά στις ρυθμίσεις του συμπλέκτη και άλλους τομείς που αφορούν στη διαδικασία της εκκίνησης.

Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε στη συνάντηση του Strategy Group της F1, όπου ο πρόεδρος της FIA Jean Todt, υποδέχθηκε τα αφεντικά έξι ομάδων αλλά και τον κάτοχο των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ, Bernie Ecclestone.

Κρίθηκε λοιπόν σκόπιμο, ειδικά μετά τα όσα προηγήθηκαν στους αγώνες του Μπακού με τον Lewis Hamilton, του Σίλβερστοουν με τον Nico Rosberg και του Χανγκαρόρινγκ με τον Jenson Button, να δώσει τέλος σε μία απαγόρευση που περισσότερο μπέρδευε, παρά βοηθούσε.

Όλα αυτά, με άμεση ισχύ, από το Grand Prix που διεξάγεται την Κυριακή στη Γερμανία.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!