Τέλος οι περιορισμοί στα team radio

Η παγκόσμια ομοσπονδία αποφάσισε να απλοποιήσει τα πράγματα.

Έχοντας δεχθεί έντονη κριτική από οδηγούς, ομάδες αλλά και το κοινό, η παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού προχώρησε στην πλήρη απελευθέρωση των επικοινωνιών μεταξύ οδηγού και ομάδας.

Μοναδική εξαίρεσαι αποτελεί ο γύρος σχηματισμού, όπου δεν θα υπάρχει καθόλου επικοινωνία ώστε οι οδηγοί, να μη δέχονται βοήθεια σε ότι αφορά στις ρυθμίσεις του συμπλέκτη και άλλους τομείς που αφορούν στη διαδικασία της εκκίνησης.

Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε στη συνάντηση του Strategy Group της F1, όπου ο πρόεδρος της FIA Jean Todt, υποδέχθηκε τα αφεντικά έξι ομάδων αλλά και τον κάτοχο των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ, Bernie Ecclestone.

Κρίθηκε λοιπόν σκόπιμο, ειδικά μετά τα όσα προηγήθηκαν στους αγώνες του Μπακού με τον Lewis Hamilton, του Σίλβερστοουν με τον Nico Rosberg και του Χανγκαρόρινγκ με τον Jenson Button, να δώσει τέλος σε μία απαγόρευση που περισσότερο μπέρδευε, παρά βοηθούσε.

Όλα αυτά, με άμεση ισχύ, από το Grand Prix που διεξάγεται την Κυριακή στη Γερμανία.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.