Τι ελαστικά έμειναν σε κάθε οδηγό;

Η Pirelli γνωστοποίησε πόσα σετ και ποιας γόμας είναι διαθέσιμα.

Όπως πάντα στη σύγχρονη εποχή της Formula 1, έτσι και στο γερμανικό Grand Prix του Χόκενχαϊμ, τα ελαστικά αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή του. Λίγο πριν σβήσουν τα κόκκινα φώτα, η Pirelli γνωστοποίησε πόσα σετ και ποιας γόμας έχει κάθε οδηγός στη διάθεσή του για των 67 γύρων αγώνα.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Mercedes έχει ακριβώς τα ίδια σετ διαθέσιμα για τους δύο οδηγούς της. Δύο σετ μαλακής γόμας (ένα φρέσκο ένα χρησιμοποιημένο) και τρία σετ πολύ μαλακής (ένα φρέσκο και δύο χρησιμοποιημένα).

Οι δύο οδηγοί της Ferrari έχουν από δύο φρέσκα σετ μαλακής γόμας και από τρία χρησιμοποιημένα πολύ μαλακής ενώ τέλος το δίδυμο της Red Bull Racing έχει από ένα φρέσκο σετ μαλακής γόμας και από τέσσερα πολύ μαλακής (ένα φρέσκο και τρία χρησιμοποιημένα).

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές στο infographic που ακολουθεί:

Παράλληλα, η Pirelli εξέδωσε οδηγία βάσει της οποίας δεν συνιστά στις ομάδες τη χρήση ελαστικών μαλακής γόμας για περισσότερους από 29 γύρους και πολύ μαλακής για περισσότερους από 22.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.