Τι λέει ο Dennis για τον Button

Ο ισχυρός άνδρας της McLaren μιλάει για το νέο ρόλο του Βρετανού.

Τι λέει ο Dennis για τον Button

Αίσθηση προκάλεσε στα paddock η απόφαση του Jenson Button να παραμείνει στις τάξεις της McLaren-Honda για την επόμενη διετία, σε ένα ρόλο αρχικά υποστηρικτικό των Fernando Alonso και Stoffen Vandoorne αλλά με αγωνιστική προοπτική για το 2018.

Όπως τόνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009, η απόφαση να παραμείνει στην ιστορική ομάδα με αυτό το ρόλο, παρότι είχε προτάσεις από άλλες ομάδες όπως π.χ. η Williams, προέκυψε μετά από σειρά συζητήσεων με τον ισχυρό άνδρα της McLaren, Ron Dennis.

Αποκτούν λοιπόν ιδιαίτερη σημασία όσα είπε για τον Button ο 69χρονος μάνατζερ: "Ο Jenson οδηγεί για μας επτά σεζόν και ήταν υπέροχος τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Φέτος παραμένει εξαιρετικός, ταχύς, γυμνασμένος.

Εκκινεί σήμερα στην Ιταλία το 298ο Grand Prix της καριέρας του και είναι ο πιο έμπειρος οδηγός στο grid. Ανανέωσα το συμβόλαιό του για τα επόμενα δυο χρόνια. Θα παραμείνει ως μέλος της ομάδας και σίγουρα θα έχει εμπλοκή στην εξέλιξη των μονοθεσίων. Αν αυτό κριθεί απαραίτητο, θα αγωνιστεί ξανά για μας. Χαιρόμαστε που θα μείνει μαζί μας".

Αν θέλουμε να μπούμε στο μυαλό του Dennis, το νέο συμβόλαιο του Button μεταφράζεται –όπως είπαμε από την πρώτη στιγμή- σε δικλείδα ασφαλείας καθώς στο τέλος του 2017 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο συνεργασίας της McLaren με τον Fernando Alonso.

Λίγο το γεγονός πως η βρετανική ομάδα δεν κάνει πρωταθλητισμό, λίγο η σύγχρονη εικόνα της F1, όπως άλλωστε έχει προειδοποιήσει ο ίδιος ο Ισπανός, δεν είναι σίγουρο πως θα τον κρατάει κάτι και ενόψει 2018.

News 24/7

24MEDIA NETWORK