Τι "τρέχει" με Alonso και Mclaren- Honda;

Στις 26 Μαρτίου το νέο πρωτάθλημα της Formula 1 ξεκινάει με τους οδηγούς ήδη να "ζεσταίνουν τις μηχανές τους". Υπάρχουν όμως ήδη κάποιοι που σκέφτονται το 2018, με το μέλλον του Fernando Alonso να είναι εξαιρετικά αβέβαιο!

Τι "τρέχει" με Alonso και Mclaren- Honda;

Οι φαν της Formula 1 μετρούν αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Grand Prix της Μελβούρνης στις 26 Μαρτίου, αλλά ήδη υπάρχουν πολλές ομάδες που σκέφτονται το μέλλον των οδηγών τους.

Το 2017 αποτελεί μία χρονιά που λήγουν τα συμβόλαια πολλών οδηγών, με πολλά ονόματα να είναι αμφίβολα για το που θα βρίσκονται το 2018. Ένα από αυτά είναι και του Fernando Alonso, με τον 35χρονο οδηγό της Mclaren- Honda να μην είναι τόσο σίγουρος για την παραμονή του και του χρόνου στην βρετανική ομάδα.

Το ζήτημα ήρθε στην επιφάνεια και από παράγοντα της ομάδας, που σχολίασε σχετικά με το μέλλον του Ισπανού σταρ: "Υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με την ανανέωση του Fernando. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς μαζί του και αυτός με εμάς", είπε ο Μπουλιέρ.

Θέλει να δει την απόδοση του νέου μονοθέσιου, του αρέσουν τα νέα αυτοκίνητα, θέλει να είμαστε ανταγωνιστικοί γιατί έχει μεγάλο ταλέντο. Πρέπει να του δώσουμε ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο για τον κάνουμε ευτυχισμένο. Αν είμαστε ανταγωνιστικοί, θα είναι ικανοποιημένος, αλλιώς θα κάνει τις "αλλαγές" του".

Μετά από δύο χρόνια στη Mclaren- Honda, ο Alonso φαίνεται να μην αντέχει άλλο να μην βρίσκεται στην κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος (πέρυσι τερμάτισε 10ος), με την βρετανική εταιρεία να αντιμετωπίζει το διάστημα αυτό και πολλά τεχνικά προβλήματα. Θα κάνουν τη διαφορά φέτος;

Photo credits: AP Photo/Wong Maye-E

News 24/7

24MEDIA NETWORK