Το νέο δίδυμο της McLaren θα είναι 45 ετών! Μαζί...

Ο 24χρονος Κάρλος Σάινθ καλωσόρισε με μια χαρακτηριστική σκηνή από το "Top Gun" τον 19χρονο Λάντο Νόρις στη βρετανική ομάδα.

Το νέο δίδυμο της McLaren θα είναι 45 ετών! Μαζί...

Ο Λάντο Νόρις είναι, για πολλούς, ο Λιούις Χάμιλτον της νέας γενιάς. Βρετανός που ακόμη δεν έχει κλείσει τα 19 του (έχει γενέθλια στις 13 Νοεμβρίου) και εντυπωσιάζει με τις οδηγικές ικανότητες του στη Formula 2.

Αυτόν, που προέρχεται μάλιστα από την παραγωγική διαδικασία της, επέλεξε η McLaren για δεύτερο οδηγό στο επόμενο πρωτάθλημα, υπογράφοντας μαζί του πολυετές επαγγελματικό συμβόλαιο, προκειμένου να πλαισιώσει τον Κάρλος Σάινθ - ο Ισπανός θα είναι το Νο1.

Οι δυο τους κάνουν έναν έμπειρο πιλότο των 45 ετών. Αν και κατά πόσο, υπό τη σκέπη μιας ομάδας που διηγείται (και κλαίει) για τα περασμένα μεγαλεία αναζητώντας την αγωνιστική ανάσταση, θα δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό δίδυμο ο χρόνος και το μονοθέσιο θα δείξει.

Πάντως ο Σάινθ είναι βέβαιος για το μεταξύ τους αποτέλεσμα. To... δήλωσε με το tweet καλωσορίσματος, ποστάροντας τη χειραψία του Μάβερικ (Τομ Κρουζ) και του Γκουζ (Άντονι Έντουαρντς) από το "Top Gun".

Ο Νόρις από την πλευρά του έκανε σαν τρελός μέσα στο... καρτ του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK