Τον μάτιασαν τον Λεκλέρ

Το νέο Νο2 της Ferrari είχε ατύχημα στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στη Σιγκαπούρη, λίγες ημέρες μετά τη... μεταγραφή του. Μήπως τον γλωσσόφαγαν;

Ακόμη ο Σαρλ Λεκλέρ δεν έχει μπει στο κόκκινο μονοθέσιο της Ferrari, κάθε όμως εμφάνισή του με τη Sauber θα σχολιάζεται αναλόγως από τη στιγμή που έχει ήδη συμφωνήσει για τη μετακίνησή του στο φινάλε της σεζόν.

Λίγο ο ενθουσιασμός να δείξει τι αξίζει και λίγο το άγχος της πρόσφατης υπογραφής που έβαλε τις προηγούμενες ημέρες τον έβγαλαν από το ρυθμό του, με αποτέλεσμα ο γύρος του στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στη Σιγκαπούρη να καταστραφεί. Αφού πρώτα βρήκε σε τοίχο και καταστράφηκε το δεξί μπροστά ελαστικό.

Παραδέχθηκε το λάθος του ο νεαρός Μονεγάσκος και ζήτησε συγγνώμη, χωρίς φυσικά να μπορεί ν' αλλάξει κάτι... Απλώς στην επόμενη απόπειρα ας ζωστεί με τίποτα σκόρδα που διώχνουν τη γλωσσοφαγιά!

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!