GP Ιταλίας: O Lorenzo νικητής στη μεγάλη "μάχη"!

Σε έναν αγώνα με έντονο ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε, ο Jorge Lorenzo κατάφερε να νικήσει τον Marc Marquez και να πάρει την πρώτη θέση! Άτυχος ο Valentino Rossi που αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

GP Ιταλίας: O Lorenzo νικητής στη μεγάλη "μάχη"!

Στον πιο εντυπωσιακό αγώνα της χρονιάς στην πίστα της Ιταλίας, που κρίθηκε στον τελευταίο γύρο, ο Marc Marquez νίκησε στο νήμα τον Jorge Lorenzo και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Οι δύο αναβάτες "μονομάχησαν" μέχρι τέλους, ενώ ο Marquez στον 20ο γύρο πέρασε τον Lorenzo στην μεγάλη ευθεία εκκίνησης/τερματισμού και όλα έδειχναν ότι θα πανηγύριζε τη νίκη. Ωστόσο ο αναβάτης της Yamaha πήρε τον "slip streaming" και στην κυριολεξία στο "photo finish" κέρδισε τον αγώνα με 0.019 s διαφορά!

Δεν έγινε "μάχη" όμως μόνο για την πρωτιά, αλλά και για την τρίτη θέση του βάθρου. Pedrosa και Iannone ήταν πολύ κοντά, όμως ο τελευταίος σημείωσε το απόλυτο ρεκόρ μέγιστης ταχύτητας όλων των εποχών (354,9 km/h) και συμπλήρωσε το βάθρο στην πίστα της Τοσκάνης.

Η χειρότερη στιγμή για τους φίλους του Moto GP όμως σημειώθηκε στον 8ο γύρο, όταν ο Valentino Rossi αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα και τελικά αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK