Ο Ρόσι έπεσε με τη μηχανή του και πήγε νοσοκομείο

Ατύχημα με τη μηχανή του είχε ο "Γιατρός", σε δοκιμαστικά που έκανε στην πίστα της Καβαλάρα. Τα τραύματα ανάγκασαν τον Ιταλό πρωταθλητή να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο, χωρίς να είναι σοβαρή η κατάστασή του.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, το ατύχημα δεν ήταν σοβαρό, αλλά οι φαν του Ιταλού αναβάτη θα πρέπει να περιμένουν για να μάθουν, αν ο Βαλεντίνο Ρόσι θα αγωνιστεί στο ιταλικό γκραν πρι στις 4 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται, ο Ρόσι έκανε δοκιμαστικά στην πίστα της Καβαλάρα όταν και έπεσε με τη μηχανή του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίμινι, από τη στιγμή που έφερε τραύματα στο θώρακα και στη κοιλιακή χώρα.

Ο οδηγός  παρόλα αυτά έχει πλήρως τις αισθήσεις του, ενώ η Yamaha εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει πως δεν έχουν βρεθεί σπασίματα ή παθολογικά τραύματα. Το μεσημέρι της Παρασκευής (26/5) θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πορεία της υγείας του.

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!