Ο θρυλικός αναβάτης Άνχελ Νιέτο "έφυγε" από τροχαίο!

Ο 13 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής σε αγώνες μοτοσυκλέτας, Άνχελ Νιέτο, απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών μετά από τροχαίο που είχε στην Ισπανία.

Ο θρυλικός αναβάτης Άνχελ Νιέτο "έφυγε" από τροχαίο!

Πέρασε σχεδόν όλη του τη ζωή οδηγώντας μηχανές, ωστόσο έμελλε να πεθάνει από ένα τροχαίο. Ο λόγος για τον Άνχελ Νιέτο, τον θρυλικό αναβάτη. ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών σε νοσοκομείο της Ισπανίας.

Ο Ισπανός είχε 13 παγκόσμιους τίτλους,στους οποίους πάντα αναφερότανως 12+1καθώς όπως είπε ήθελε να τους κάνει 14 για να αποφύγει την κακοτυχία. Μια κακοτυχία που τελικά... δεν γλίτωσε.

Ο Νιέτο είχε ένα ατύχημα στις 26 Ιουλίου όταν η "γουρούνα" που οδηγούσε ανατράπηκε και στη συνέχεια ένα διερχόμενο αυτοκίνητο τον παρέσυρε προκαλώντας του εγκεφαλικές βλάβες. Οι γιατροί στην προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή και να περιορίσουν τις βλάβες στον εγκέφαλο του τον έβαλαν σε τεχνικό κώμα. Την Πέμπτη (03/08) έγιναν προσπάθειες να τον επαναφέρουν ωστόσο υπήρξαν επιπλοκές με τον 70χρονο να αφήνει τελικά την τελευταία του πνοή.

Ο Νιέτο είχε πάρει 90 νίκες στην σπουδαία καριέρα του με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να τον συγκαταλέγει ανάμεσα στους θρύλους του αθλήματος και φυσικά είχε την είδηση του θανάτου του βασικό θέμα στο σάιτ της (κεντρική φωτογραφία). Για πολλούς είναι ο άνθρωπος που έβαλε την Ισπανία στον χάρτη των μηχανοκίνητων σπορ.

Όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Ισπανίας ήταν αφιερωμένα σε εκείνον (4/8):

News 24/7

24MEDIA NETWORK