Συγχαρητήρια Márquez σε Μπαρτσελόνα

Ο Marc Márquez συνεχάρη την Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του Champions League μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του MotoGP, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο επικείμενο Grand Prix του Μοντμελό, όπου θα διεκδικήσει τη δεύτερη νίκη του σε επτά αγώνες.

Συγχαρητήρια Márquez σε Μπαρτσελόνα

"Προτού σας αποχαιρετήσω, θέλω να συγχαρώ την Μπαρτσελόνα για το συναρπαστικό ματς του Σαββάτου στο Βερολίνο και τη νέα κατάκτηση του Champions League. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Τσάβι και τους υπόλοιπους παίκτες. Έκαναν μία εκπληκτική πορεία και το άξιζαν. Συγχαρητήρια", ήταν το σχόλιο του δύο φορές συνεχόμενου πρωταθλητή.

O Marc Márquez με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου" το 2010

Ο 22χρονος Καταλανός αναβάτης αναφέρθηκε και στο Grand Prix του Μοντμελό: "Ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στον αγώνα. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε σκληρά και ανυπομονούμε για μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της χρονιάς. Αυτό είναι το δεύτερο Grand Prix στο σπίτι και στην προκειμένη πιο κοντά στην Σερβέρα (σ.σ. η γενέτειρά του)".

Επιπλέον, ο Marc Márquez προσέθεσε: "Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ με νέο κράνος (σ.σ. είχε διενεργηθεί ένας διαγωνισμός για το σχεδιασμό του νέου του κράνους και νικητής αναδείχθηκε ο David Mata).

Τέλος, ο Καταλανός αναφέρθηκε στον αδερφό του: "Χθες (σ.σ. Δευτέρα), εγκαινιάστηκε το fan club του αδερφού μου Alex. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό, θα τον υποστηρίξει στις πίστες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK