Οι guest stars της υπέρ-ειδικής του ΟΑΚΑ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της BP Ultimate Acropolis Superspecial.ξεκινά στις 6:00 μ.μ., παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Καρόλου Παπούλια. Ωστόσο, μισή ώρα πριν περάσουν τα δύο πρώτα πληρώματα από τη ράμπα της εκκίνησης, θα ξεκινήσει το show.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα της BP Ultimate Acropolis Superspecial.ξεκινά στις 6:00 μ.μ., παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Καρόλου Παπούλια. Ωστόσο, μισή ώρα πριν περάσουν τα δύο πρώτα πληρώματα από τη ράμπα της εκκίνησης, θα ξεκινήσει το show. Η μουσική θα παίζει δυνατά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας από νωρίς. Μετά τις 5:30 μ.μ. την εμφάνισή του θα κάνει ο κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς Νίκος Αλιάγας, ντυμένος με πυρίμαχη, αγωνιστική φόρμα.

Αφού πάρει μία ιδέα από την υπέρ-ειδική του BP Ultimate Ράλι Ακρόπολις στο δεξί μπάκετ του πισωκίνητου Ford Escort MK1 με οδηγό τον παγκόσμιο πρωταθλητή ράλλυ1979, Μπγιορν Βάλντεγκαρντ, ο Αλιάγας θα υποδεχτεί στο στάδιο μερικούς από τους Έλληνες Ολυμπιονίκες. Αυτοί θα είναι οι γκεστ σταρ της βραδιάς που σηματοδοτεί την έναρξη του BP Ultimate Ράλι Ακρόπολις. Το παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο θα δώσουν οι παλαιστής της ελληνορωμαϊκής Στέλιος Μυγιάκης, χρυσός Ολυμπιονίκης των 62 κιλών στη Μόσχα το 1980, η κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στο άλμα εις μήκος (7,03 μ.), Νίκη Ξάνθου (4η στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το ’96, 3η στο Π.Π. Στίβου στην Αθήνα το ’97), ο Κώστας Κεντέρης, χρυσός Ολυμπιονίκης της κούρσας των 200 μ. στο Σίδνεϊ το 2000 και ο 23χρονος γυμναστής Βλάσης Μάρας, δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο μονόζυγο. Όλοι τους θα συνοδηγήσουν στην ασφάλτινη πίστα δίπλα στους Βάλντεγκαρντ και «Ιαβέρη».

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 6:00 μ.μ. Η ακριβής σειρά με την οποία θα εμφανίζονται τα ζεύγη των πληρωμάτων στην πίστα θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Η υπέρ-ειδική διαδρομή έχει μήκος 2,8 χλμ., τα οποία ισοδυναμούν με δύο γύρους στην πίστα των 1.400 μέτρων. Το τελευταίο ζεύγος αυτοκινήτων αναμένεται να πάρει εκκίνηση περίπου στις 10:30 μ.μ. και αμέσως μετά θα ακολουθήσει αγώνας – επίδειξη ιστορικών αυτοκινήτων.

Με αυτόν τον όμορφο τρόπο, υπό το φως των προβολέων του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, θα ολοκληρωθεί η πρώτη μεγάλη βραδιά του BP Ultimate Ράλι Ακρόπολις 2006.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.