Ράλι Ιταλίας: Μαχητής Paddon, νικητής Ogier

Ο Hayden Paddon εντυπωσίασε το κοινό του WRC, παλεύοντας για σχεδόν δύο ημέρες επί ιταλικού εδάφους, ωστόσο ο Sébastien Ogier κατόρθωσε να πανηγυρίσει την τέταρτη νίκη του σε έξι εφετινά Ράλι.

Ράλι Ιταλίας: Μαχητής Paddon, νικητής Ogier

Ο Sébastien Ogier εκμεταλλεύθηκε τα σαββατιάτικα προβλήματα του Hayden Paddon για να αποσπαστεί και τελικά κατάφερε να νικήσει με διαφορά 3:05.

Ο οδηγός της Volkswagen απέφυγε τους βραχώδεις δρόμους και τα λοιπά προβλήματα, προκειμένου να εξασφαλίσει ακόμα μία νίκη που τον φέρνει στο +66 από τον Mads Østberg κι ενώ απομένουν ακόμα επτά Ράλι.

Ο Hayden Paddon, από την πλευρά του, αρκέστηκε στο καλύτερο πλασάρισμα της καριέρας του, ενώ ο Thierry Neuville τερμάτισε τρίτος, εξασφαλίζοντας στην Huyndai δύο θέσεις στο βάθρο.

"Ο Heyden έκανε καλή δουλειά και αξίζει τη θέση στο βάθρο. Δεν περίμενα ότι θα διαμορφωθεί έτσι η κατάταξη. Ήταν πολύ δύσκολο να ανοίξω το δρόμο, αλλά όσο περνούσε η ώρα τα πράγματα καλυτέρευαν. Τα πάντα ήταν τέλεια το Σαββατοκύριακο: από το αυτοκίνητο μέχρι τις καιρικές συνθήκες", δήλωσε ο Ogier.

Το Ράλι Ιταλίας δεν είχε αίσια έκβαση για οδηγούς όπως ο Andreas Mikkelsen (αποβολή λόγω πίεσης καυσίμου), Kris Meeke (ατύχημα), Dani Sordo (απώλεια τροχού/πίεση καυσίμου), Ott Tänak (πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων) και Robert Kubica (πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων).

Το επόμενο Ράλι της σεζόν, το έβδομο για την ακρίβεια, θα διεξαχθεί στην Πολωνία (η πόλη λέγεται Mikołajki) το τετραήμερο 2-5 Ιουλίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK